Descoperă stilul Mizuumi!

Pietre prețioase… fructe și flori… soare.. arome.. stări și senzații…. ne-am inspirat din lucruri frumoase, care ne dau bucurie, relaxare și energie în diferite feluri și ți-am oferit un buchet de spații cu atmosferă aparte.

O cameră ca un gust, o senzație, o priveliște. Sunt spații în care am inserat subtil câte o poveste pentru privirea și simțurile tale. Oricum te simți, orice îți dorești în timpul pe care îl petreci la noi, unul din spațiile pe care le-am pregătit se va potrivi ca o mănușă personalității, stării, dorințelor tale.

Stilul Mizuumi este o combinație între stilul și stările tale și poveștile care ne-au încântat pe noi. Aruncă o privire peste acestea, iar apoi te așteptăm să ne spui în ce fel de energie și atmosferă te-ai simțit cel mai bine.

CAMERE STANDARD

8 camere (18 mp)

Facilitati camere standard: minibar, aer conditionat, TV (LCD), uscator de par, produse cosmetice, papuci, halat, seif, service room, vedere la lac din toate camerele.

CAMERE LUX

8 camere (23 mp)

Facilitati camere lux: minibar, aer conditionat, TV (LCD), uscator de par, produse cosmetice, papuci, halat, seif, service room, vedere la lac din toate camerele.

APARTAMENTE

4 apartamente (53 mp)

Facilitati apartamente: minibar, aer conditionat, TV (LCD), uscator de par, produse cosmetice, papuci, halat, seif, service room, vedere la lac din toate camerele.

Adresa: Bd. Mamaia, Nr. 431A, Mamaia, Romania
Telefon: +40 731 500 500 | +40 735 700 700
E-mail: office@mizuumi.ro