În mătăsuri lungi de vânt, Primăvara lasă în urmă frigul și aduce cer senin ca lacrima, copaci înverziți și miresmele florilor ce, răsărind pretutindeni, au îmbrăcat pământul într-o haină nouă și veselă.
Odată cu ea s-au înmulțit și evenimentele și, de aceea, vă invităm să vă alegeți cele mai relevante și interesante dintre cele ce urmează:

Vineri, 3 Martie

Evenimente diverse

• La Bistraw Verde-Viu are loc cea de-a XI – a ediție a Serilor Fericite – la Constanța
INVESTIȚIE:
– în timp de calitate – 18:00 – 21:00
– în dezvoltarea ta personală
– în starea ta de bine
– o donație sugerată de minim 20 lei/persoană

CE SE DOREȘTE PRIN ORGANZAREA ACESTOR EVENIMENTE?

În primul rând crearea unei comunități de oameni care să fie interesați de aducerea de plus valoare la nivel personal și comunitar. În al doilea rând, promovarea fiecărei persoane și/sau a produselor lor în cadrul comunității și nu numai.
Gazda evenimentului, Mircea Ivanof, va avea un invitat cu expertiză pe un anumit domeniu de activitate ce va prezenta modalități practice de menținere a fericirii, a echilibrului personal.

• După succesul fulminant pe care l-a avut ”Suge-o, Ramona”, Andrei Ciobanu a lansat și mult așteptatul volum 2. Acesta a apărut după 2 ani de la prima carte și se numește ”Suge-o, Andrei”.
Exact ca și în cartea de debut, personajul principal feminin este o fată din Constanța, Anemona care este așteptată la acest spectacol.
Așa cum era normal, una dintre primele lansări din țară a cartii lui Andrei are loc în orașul de la malul mării, acolo unde practic, s-a scris povestea lui. Nefiind o carte convențională, nici lansarea acesteia nu avea cum să fie altfel decât diferită.
Așadar, vă asteaptă o seară de stand-up comedy la Racing Pub Constanța, discuții despre carte, Q&A pe ambele volume, sesiune de poze și autografe, alături de Andrei Ciobanu (Kiss Fm).
Rezervări și informații: 0727 722 464.

• Vineri, de la ora 8 seara până la miezul nopții, nu există limită la bere! Pentru doar 25 de lei, halba ta va fi non-stop plină!
Iar jocul la care sigur ai râs pe internet poți să-l încerci acu: combină tenisul de masă cu o seară de bere și o să iasă cea mai tare distracție! Uită-te aici să vezi cum se joacă „Beer Pong” —> http://bit.ly/1hQ7UZM.

Rezervări Bistro 10 – 0727.886.336
Blvd Tomis, 129-131, Constanța.

• Zebrano Restaurant vă invită la un shiw marca Mircea Cazan, cu muzică live și voie bună. Prețul unui bilet este de 20 lei /persoană.
Rezervări se pot face la număul: 0732973778.

Club

• La Heavens Hell Nane lansează albumul Luna Plină.
Vino sa auzi live, atât noul mixtape, cât și celelalte piese care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube!
Invitat special: KILLA FONIC
Biletele se vor găsi la intrare!

• Sensation Media Group începe noul an în forță cu cel mai cunoscut eveniment al acestei perioade ,,Gala Carnavalul Primăverii” și invită toți adolescenții din orașul Constanța în data de 03 Martie in Club EGO Mamaia la o seară de neuitat.

Ruby , câștigatoare la Premiile Radar Media a Premiului special pentru cea mai sexy apariție scenică este invitatul de onoare al proiectului ,,Gala Carnavalul Primăverii ‘.
Biletele sunt în ediție limitata în numar de 1000.

Sâmbătă, 4 Marie

Teatru

• O promisiune făcută trebuie întotdeauna ținută! Trupa Suflețel prezintă Prințul Borscoi, o poveste ce aduce, în chip vesel și jucăuș, valoarea cuvântului dat!

Un spectacol pentru cei mici în care fantezia, muzica, dansul, jocul papușilor și al actorilor se combină cu mesajul legat de importanța, responsabilitatea și consecințele promisiunilor personale!
Pe 4 martie, ORA 11.00, spectacol interactiv: PRINÎUL BROSCOI la HARLEQUIN Mamaia.
Rezervări 0766 400 181
Locuri limitate!
Prețul unui bilet este de 25 lei de persoană, atât pentru copii, cât și pentru adulți.
Orice copil trebuie supravegheat de către un adult. Organizatorii nu își asumă supravegherea copiilor.

Evenimente diverse

• Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici din Constanța vă invită să participați la Cursul de prim ajutor(BLS), desfășurat în zilele 4-5 martie, ora 10:00, în cadrul Campusului Universității Ovidius Constanța, corp B (sala A2).
Primul ajutor promovează simțul solidarității și al altruismului, care există în fiecare dintre noi! Toți putem salva și proteja vieții!
Coordonator: Iacob Larisa 0766651041

• Cum putem îmbunătăți ziua de sâmbătă?
Vă zicem noi, o felie de quiche (tartă sărată) și o brioșă caldă cu înghețată.

Ceva Bun ne aduce 3 quiche-uri delicioase:
1. Quiche cu bacon și spanac;
2. Quiche cu pui și ciuperci;
3. Quiche cu ardei copt și brânză brie

Șușote acompaniază porția de sărat cu un dulce simplu dar gustos, o brioșă căldă cu înghețată. Configurează-ți desertul!
1. Brioșă cu ciocolată | Briosă cu vanilie;
2. Sos de ciocolată | sos de caramel | sos de vanilie;
3. Înghețată de vanilie.

Suport culinar pentru pachet (1 felie de quiche și 1 brioșă) 15 lei.
Locuri limitate, 24.
Rezervări la: 0731015070.

• Ziua Femeii trebuie sărbătorită cu distracție și voie bună! Ce zici de un show pe placul tău cu Dorian Popa?
Dacă vrei să celebrezi începutul primăverii vino sâmbătă, 04 martie, începând cu ora 16:00 la City Park Mall să petreci o după-amiază specială dedicată tuturor doamnelor și domnișoarelor pregătite de distracție. Uite ce te așteptă:
– show live și sesiune de autografe cu Dorian Popa
– fotografii și concursuri de selfie-uri pe scenă
– surprize cu aer de primavară.

Club

• Trupa RUSTIN DUST va prezenta în exclusivitate un concert electric, din care nu vor lipsi compozițiile proprii, în stilul complex de rock cu tente psihedelice, alternative și de…funk!
Vă așteptă să încingeți atmosfera pe ritmuri inedite și să cântați împreună pe melodii care nu îți lasă opțiunea de a sta pe scaun.
Cheful de petrecere – obligatoriu
Mișcările de dans – freestyle

Trupa:
Mihai Mirea – voce/chitară
Nichi Sima – chitară electrică
Irina Mușat – tobe
Andrei Darius – bass
Minea Antonia – keys

Timeless Urban Bistrot
(Bvd Ferdinand nr.38 / Vis a vis de teatrul Fantasio)
Ora 20:30
Suport artist – 10 RON

•Sâmbătă, 4 martie, CLUB ROCK HALLE vă așteaptă la concertul de lansare a noului album GOTHIC – `Demons` !!
Invitații speciali ai acestei seri vor fi cei de la Lupu’ cel rău.
Suport band: 20 ron.

Duminică, 5 Martie

Teatru

• Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” vă invită la Don Quijote, de Ludwig Minkus, coregrafia: Mihai Babuşka – adaptare după M. Petipa și scenografia: Adriana Urmuzescu.
Piesa începe la ora 19:00, prețul unui bilet este 15 lei.

Club

• Înființată în 1999, trupa TAXI a lansat de-a lungul anilor hit după hit. Vino să te bucuri de artiștii tăi preferați și să petreci o seară de duminică așa cum ți-ai dorit!
Duminică, 5 martie, ora 20:00, la Doors Club.
Prețul unui bilet este 65 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului luni, 27 februarie, la ora 12:00. Rezervările pentru locurile la scaune se fac din momentul lansării evenimentului.
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x