Deja Septembrie? Nicio grijă! În Mamaia și în orașul Constanța evenimentele de weekend sunt la fel de interesante și numeroase, dându-ne tuturor senzația că vara nu s-a sfârșit.
Așa că dacă nu ești pregătit pentru toamnă, ești așteptat la malul mării în acest sfârșit de săptămână pentru a petrece sau a te relaxa, cu evenimente precum:

Vineri, 1 Septembrie

Evenimente diverse

Echipa #FuturaGym pregătește un nou program de antrenamente tip bootcamp, activități de echipă și multe surprize!
Sunt doar 20 de locuri disponibile la această ediție!
Cantonamentul de Fitness Futura Gym ediția 7 este un proiect conceput pentru persoanele care-și doresc o adevarată provocare sportivă și în afara sălii de sport, care vor să-și perfecționeze antrenamentul și să învețe trucurile unui stil de viață sănătos alături de echipa Futura Gym.
Costul de participare:
Early bird (pana pe 20.07) 600 RON,
Standard (dupa 21.07) 800 RON

WOLFPACK MARTIAL ARTS SEMINAR & CELEBRATING vă invită la Inosanto Blend of Martial Arts System în perioada 1-4 septembrie 2017 – Statiunea Mamaia.
Seminarul este condus de Sifu / Guro MICHAEL NITZ. Antrenamentele vor avea loc pe plaja si vor cuprinde sistemele:
Jun Fan Gung Fu / Jeet Kune Do
Arte Martiale Filipineze / Kali & Suntukan
Arte Martiale Indoneziene / Majapahit Silat & Silat Open Circle
Arte martiale mixte japoneze / Shooto & Shootboxing
STX Kickboxing / Thaiboxing & Savate
Taxa de participare este 400 RON persoană.

Vineri, 1 septembrie, de la ora 18:00, Editura Polirom vă invită la Libraria Cărturești Constanța, City Park Mall (Bd. Al. Lăpușneanu, nr. 116C), la o întâlnire specială cu Nora Iuga și Angela Baciu, cu prilejul apariției volumului ”Mai drăguț decât Dostoievski”, cu ilustrații de Ion Barbu, publicat la Polirom, disponibil și în ediție digitală.
Invitați, alături de autoare: Anastasia Dumitru și Ovidiu Dunăreanu.

Pilates Barre are loc vineri, 01 septembrie, la ora 18:15 si 19:30, durata ședinței fiind de 50 minute. Vă doriți să lucrați toată musculatura corpului într-un mod foarte eficient dar și plăcut în același timp, să aveți tonus muscular mult îmbunătățit, corp suplu și expresiv? Atunci, ședințele PILATES BARRE sunt pentru dumneavoastră!
Preț bilet: 40 lei/ persoană (dacă nu sunteți clienta studioului)
Înscrierea se realizează prin telefon/sms la numărul: 0735.520.282.

Vicio vă invită la o noapte de stand-up comedy alături de Mirea Paul este un comedian foarte ambitios,care a reusit in scurt timp sa se faca remarcat prin ambitia si curajul de a dezvolta subiecte sensibile precum glume psihopate,umor macabru sau teme religioase.
Semifinalist iUmor in sezonul 1 si 3,Mirea Paul a reusit de fiecare data sa impresioneze juriul primind de fiecare data cele 3 like-uri.
Suport artisti 20 lei
Rezervari 0722593745

 

Club

În seara de Kurban Bayram, EdY Band vă așteaptă într-o super locație în Mamaia, Castle of Illusion (fost Castel Mamaia zona după Cazino).
La Castle of Illusion petrecerea se savurează pe marginea piscinei care poate fi folosită doar dacă aveți costumul de baie și prosopul la dumneavoastră!
www.facebook.com/EdYBand
Intrare 30 lei
Rezervare: 0723156967.

Happy Gutenberg vă va duce într-o călătorie care îmbină muzical trecutul cu vitorul, cu un mix electrizant de Funk, Soul, Motown Grooves, Disco și House!
Vara este încă aici.
Live DJ set – Happy Gutenberg

Sâmbătă, 2 Septembrie

Evenimente diverse

La Sala Sporturilor din Constanța se va disputa meciul HC Dobrogea Sud contra CSU Suceava, etapa I a Ligii Naționale. Abonamentele și biletele se vor pune la dispoziție cu o zi înainte de meci.
Costul unui bilet este de 10 lei.

Vrei să radiezi toată ziua? Ești așteptat pe plajă pentru a-ți începe ziua într-un mod inedit. Accesul este gratuit pentru membrii studioului și 20 lei pentru persoanele dn afara studioului.
Locația: plaja din spatele Universității Spiru Haret, ora 6:30.
Pentru detalii sunați la: 0770848349/ 0731785842.

 

Club

Tapo Mamaia vă așteaptă și în primul weekend din Septembrie să vă distrați în cinstea verii care doar ce a trecut! Și cum altfel să petreceți decât prin dans, muzică și voie bună?
Sâmbătă este seară de distracție la Tapo!

Duminică, 3 Septembrie

Evenimente diverse

Workshop de promovare a psihoterapiei integrative relationale
Metode si tehnici de lucru integrative
ARPI are placerea sa va invite duminica, 3 Septembrie, incepand cu ora 18:00, in Constanta, la o intalnire cu si despre psihoterapie, ca profesie si ca stil de viata.
In cadrul evenimentului va vom prezenta:
• Oportunitatea de a incepe o cariera interesanta ca psihoterapeut, in Romania sau Europa prin intermediul cursurilor scolii de formare profesionala in psihoterapie integrativa, ARPI
• Locul psihoterapiei in vietile noastre
• De ce sa mergem la psihoterapie.
Înscrieri – email pe adresa arpi.inscrieri@yahoo.com.

Pentru al 9-lea an consecutiv, Noua Acropola Constanța vă invită la ediția de vară a CAFENELEI FILOSOFICE.
Timp de 3 săptămâni sunteți invitați să savurați o cafea bună în atmosfera primitoare de la LONDON PUB Constanța, Str. Ecaterina Varga 17 și să discutați cordial despre:
DEPASIREA LIMITELOR – Duminica 3 septembrie, ora 11:00
CUM CONSTRUIM VIITORUL? – Duminică 10 septembrie, ora 11:00
Consumația se achită de către participanți.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x