Toamna a sosit, însă doar din punct de vedere calendaristic. Vremea de afară este în continuare însorită iar temperatura mării este tocmai bună pentru a face plajă. Cu toate acestea, constănțenii și turiștii veniți acum pe litoral, sunt așteptați și la evenimente culinare, conferințe internaționale, expoziție a Salonului Auto Toyota, Festivalul Internațional turco-tătar și nelipsitele petreceri până în zori de zi.

Joi, 1 septembrie:

Evenimente diverse:

• La Șușote, chiar dacă vara s-a încheiat, are loc cea de-a 9-a sesiune de dulcegării, compusă din: tort cu ciocolată alba, oreo cheesecake și prăjitură cu nucă de cocos. Atmosfera va fi întreținută de DJ Simon B. Pentru rezervări puteți suna la 0731015070 sau 0729498863.

• În perioada 1-4 septembrie, Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol în colaborare cu Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB), organizează Conferința națională cu participare internațională Balneologie Maritimă, Medicină Fizică și de Recuperare – Tradiție, Modernitate și Inovație, manifestare prilejuită de împlinirea a 117 ani de balneologie la Techirghiol. Pentru mai multe detalii, puteți accesa: http://www.sbtghiol.ro/Program%20preliminar_ro.pdf.

Club:

• Începând de joi și până sâmbătă, Cafe del Mar vă așteaptă în atmosfera binecunoscută, care să vă aducă aminte de nopțile de vară. Așadar, sunteți așteptați la #Frenesia, începând cu ora 21:00!

Vineri, 2 septembrie:

Evenimente diverse:

• Începând cu data de 2 septembrie și până pe 10 septembrie, se organizează evenimentul Miss&Mister Deaf Stars și International Deaf Fashion Week în Mamaia. Marea finală a evenimentului va avea loc pe data de 10 septembrie, iar participanții la evenimentul Miss&Mister vor avea cazarea și mâncarea asigurată. Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul: www.deaf-stars.com.

• Toyota Constanța vă invită în perioada 02-04 septembrie la cea de-a cincea ediție a Salonului Auto Maritimo, organizat în cadrul parcării centrului comercial. Va fi prezentă întreaga gamă de autoturisme Toyota precum și ultimele noutăți din gama Lexus.

• Sunteți invitați să petreceți alături de comunitatea turco-tătară din Dobrogea la Festivalul Internațional al Portului, Dansului și Cântecului Turco-Tătar, ediția XXII. Evenimentul va avea loc la Teatru de vară Soveja, începând cu ora 19:00. Intrarea este gratuită!

Club:

• Clujenii de la Luna Amară vin din nou la Constanța în Club 13, vineri, pe 2 septembrie, pentru un concert incendiar. Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă. Evenimentul începe la ora 21:00, prețul unui bilet costă 20 lei.

• Ursus cheamă prietenii la Concert Tranda „Pentru Shaii de pe Zonă”, vineri 2 septembrie, începând cu ora 23:00, în Heavens Hell. Sunteți așteptați în număr cât mai mare, mai ales pentru că intrarea este liberă!

Sâmbătă, 3 septembrie:

Teatru:

• Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța, ediția I, intitulat Blue Theatre, își deschide porțile în data de 3 septembrie. Spectacole originale cu actori tineri și producții inedited vă așteaptă în sala Teatrului de Stat Constanța, începând cu ora 14:00. Accesul în sală se face în limita locurilor disponibile.

Evenimente diverse:

• În Piața Ovidiu din Constanța va avea loc cea de-a patra ediție a Festivalului Ziua Chitarelor, eveniment realizat pentru toți pasionații de muzică. Intrarea la acest eveniment este liberă!

• Constanta Gaming Community organizează Bilgewater Event. Concursul de cosplay constă în premierea celui mai bun și original costum, care va fi apreciat de public și, care, va primi un premiu din partea ASUS. Accesul la eveniment se face pe bază de bilet, acesta fiind în valoare de 15 lei, putând fi achiziționat de la Club 13 sau în ziua evenimentului de pe Plaja Modern.

• La Academia Navală “Mircea cel Bătrân” se organizează Yard Sale pentru toți cei care vor să cumpere lucruri frumoase la prețuri mai mici sau, de ce nu, doar să socializeze. Așadar, începând cu ora 14:00, fie că sunteți turiști sau constănțeni, sunteți așteptați să vă târguiți.

Club:

• Damian & Brothers Filarmonika Romanes, vă invită în data de 3 septembrie la un concert live, organizat la Breeze- Mamaia Nord. Evenimentul este unul caritabil, ce vine în sprijinul proiectului ,,Din suflet pentru suflete”.

Duminică, 4 septembrie:

Evenimente diverse:

• “Constanța Pedalează” se pregătește pentru o nouă ediție. Evenimentul va reuni toți iubitorii de sport și de vehicule cu două roți de la malul mării. Startul se va da la ora 10.00 și traseul va fi următorul: Țara Piticilor (Parc Tăbăcărie) – Casino Mamaia- Retur la sensul giratoriu și înapoi în Țara Piticilor.

• Mensa România organizează o sesiune de testări IQ în Constanța, la Liceul Teoretic „Ovidius”, duminică, 4 septembrie, începând cu ora 11:00. Vârsta minima de participare este de 11 ani, iar pentru mai multe detalii vă invităm să accesați: http://mensa-romania.ro/testare-in-constanta-4-septembrie-2016/.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x