Ultima lună de iarnă, chiar dacă nu aduce vreme mai puțin friguroasă, ne întâmpină cu evenimente precum: piese de teatru și de operă, stand-up comedy, workshopuri pentru pasionații de muzică, concursuri și nelipsitele seri în club.

Vineri, 3 februarie

Teatru

 • Ştefan Bănică vine în data de 10 februarie la Constanţa cu o piesă de teatru a celebrului autor american Neil Simon, “Jake şi femeile lui!”. Spectacolul are loc la Casa de Cultură din Constanţa.
  Preţul special al unui bilet începe de la 40 de lei. Pentru detalii şi rezervări: Laurenţiu Cale 0761478756.
 • Teatrul Național de Operă și Baleta “Oleg Danovski” vă invită la un concert simfonic, dirijat de Cristian Brâncuși, prețul biletelor: 40 lei, 30 lei, 25 lei (în funcție de locul din sală), 20 lei – pensionari, 15 lei – elevi, studenți în grup organizat.
  Contact: Agenția de bilete – 0241481460.

Evenimente diverse

 • În cazul în care te-ai hotărât să-i faci iubitei/iubitului tău un cadou mai deosebit, să te scutești de un shopping lung și obositor sau dacă pur și simplu ai rămas în pană de idei deosebite, Total Dance Center oferă tuturor îndrăgostiților o ocazie originală de a spune “Te iubesc!”.
  Înscrie-te până în data de 10 februarie la cursul de dansuri de societate și partenerul/a ta va beneficia de un curs GRATUIT!
  Sărbătorește iubirea voastră în pași de dans pe ritmuri pasionale de Vals lent, Tango, Vals vienez, Rumba, Samba și Cha cha. Cu siguranță vei reuși să-ți surprinzi partenerul/a într-un mod aparte.

Program curs: luni și joi ora 20.00, cu începere în data de 13 februarie. 

 

 • ReCreativ Constanţa vă invită la o serie de cursuri de iniţiere în Arta Decoupage, pe diferite tipuri de suprafeţe.
  Vineri, 10 februarie 2017 ora 17:30 are loc primul curs de iniţiere în arta decoupage-ului pe lemn.
  Cursul este dedicat începătorilor care doresc să înveţe tehnicile de bază şi paşii corecţi ai acestei arte, sub îndrumarea unui profesionist.
  Vom decora o ramă de lemn în stil shabby chic şi vom folosi materiale de calitate.
  Costul unui curs este de 50 lei, cu toate materialele incluse.
  Produsul final va fi luat de fiecare participant.
 • Atelier de gătit Rawmantic cu raw Chef Alina Alexandrov (Barbu) vă invită ca în luna Februarie să sărbatoriţi dragostea. Astfel, organizatorii vă propun pentru Ziua Îndrăgostiţilor un meniu raw sănătos şi săţios, îmbogăţit cu ingrediente afrodisiace care vă vor trezi pofta de iubit.
  Fie ca eşti la început de drum, fie ca eşti experimentat, vei descoperi reţete şi tehnici noi, vei afla cum poţi reinterpreta preparate clasice folosind ingrediente naturale, sănătoase şi “vii”.
  • Bărcuţe de ardei amorezate, umplute cu brânzică raw de caju cu verdeaţă
  • Sushi raw cu sos wasabi super hot pentru a încinge atmosfera
  • Tartă îndrăgostită de fructe exotice şi desmierdată de un sos de ciocolată
  • Praline de ciocolată cu Horny Goat şi interior fresh
  Beneficii:
  • Vei avea parte de o demonstraţie culinară oferită de un Raw Chef acreditat, cu o experienţă în domeniu de peste 3 ani
  • Vei învăţa reţete noi profi care îţi vor iesi întotdeauna perfect
  • Vei învăţa principiile de bază ale gătitului raw
  • Este o ocazie perfectă pentru a te inspira pentru o cină rawmantică reuşită
  • Vei putea savura preparatele pregătite într-o atmosferă relaxantă şi prietenoasă.

Atelierul de va desfăşura pe data de 10 Februarie la Poftă de Verde ( Str. Chiliei nr 2, Colţ cu Nicolae Iorga)
Parteneri: Iubim şi Gătim, Solaris
Rezervaţi-vă un loc la nr de telefon:
0736.676.006
(Numărul de locuri este limitat)
Investiţia pentru atelier este de 70 Ron.

 • Trupa Bosquito revine la Constanţa pentru un concert inedit şi o seară plină voie-bună şi muzică live de calitate dedicată celor care vor să se distreze! Piese vechi, dar şi piese noi vor face deliciul publicului pe ritmurile deja binecunoscute.
  În cei 16 ani de activitate, trupa Bosquito a ştiut să cucerească publicul cu hit-uri precum “Pas cu pas”, “Pepita”, “Hopa Hopa”, “Două mâini”, “Marcela” şi lista continuă. Până în prezent, formaţia a lansat cinci albume: “Bosquito” (2000), “Sar scântei” (2001), “Cocktail Molotov” (2003), “Fărâme din soare” (2004) şi “Babylon” (2014).
  Vino VINERI, 10 FEBRUARIE, ORA 21.30, la restaurant Harlequin Mamaia să petreci o seară minunată alături de băieţii de la Bosquito.
  Rezervări la 0766 400 181 (între orele 11.00 – 21.00)
  Preţ bilet: 55 de lei.

Club

 • Dacă vreţi să aveţi parte de o noapte energică, în care coordonatele de bază vor fi buna dispoziţie, umorul şi… berea, vă recomandăm să participaţi la unul dintre cele mai savuroase concerte pe care piaţa muzicală românească le poate avea: DAN HELCIUG şi SPITALUL DE URGENŢĂ – vineri, 10 februarie, ora 22:00.Preţul unui bilet este 40 de lei. Biletele se achiziţionează în săptămâna evenimentului, de la sediul clubului, de marţi până joi, între orele 12:00- 17:00. Rezervările pentru biletele cu loc se fac din momentul în care evenimentul este lansat.

Sâmbătă, 4 februarie

Teatru

 • Trupa Sufleţel te invită să păşeşti în lumea plină de magie a unuia dintre cele mai celebre basme ale fraţilor Grimm: Frumoasa şi Bestia. O poveste despre iubire, pentru copii, părinţi şi bunici.
  Un spectacol interactiv în care personaje îndrăgite vor fi aduse la viaţă într-un spaţiu de poveste, unde muzica, dansul şi umorul vor fi ingredientele ce vor completa atmosfera de mister a castelului în care eroii, frumoşi sau mai puţin frumoşi au curajul să-şi dezvăluie chipul şi să-şi deschidă sufletul!
  Spectacolul va avea loc sâmbătă, 12 februarie, începând cu ora 11:00, la HARLEQUIN Mamaia!

Preţ bilet 25 lei de persoană (preţul este identic pentru adulţi şi copii).

Evenimente diverse

 • La Golful Pescarilor, iubirea se sărbătorește prin preparate de pește și fructe de mare gătite cu dragoste și servite într-o atmosferă deosebită cu muzică live la pian!
  Sâmbăta, 11 februarie 2017, 17:00-20:00
  Duminica, 12 februarie 2017, 15:00-18:00
  Marti, 14 februarie, 18:00-21:00
  Comandati ce si cat doriti din preparatele noastre!
  Va asteptam cu un cocktail si surprize dulci din partea casei!*
  -disponibile pentru rezervari
  Informatii si rezervari: 0731.40.40.41
 • DC Café vă invită lafitness şi fun pentru femei. Prima întâlnire va fi sâmbătă, 11 februarie, începând cu ora 10:30 până la 12:00. Sunteți așteptate în număr cât mai mare.
 • Vino în weekendul 11-12 februarie la cinema la activităţile LEGO® BATMAN. Construieşte ceva Batman şi ia-ţi diploma de super erou!
  Organizatorii te aşteaptă între orele 11:00 şi 18:00 la Cinema City City Park Constanţa la colţurile de joacă să vă distraţi împreună cu activităţi de construcţie LEGO® BATMAN şi nu uita să mergi la LEGO BATMAN: FILMUL începând cu 10 februarie!
 • În fiecare sâmbătă de la ora 17:00, este momentul în care toate bicicletele ies pe stradă să parcurgă un traseu care promovează ciclismul, mişcarea şi socializarea. Evenimentul se vrea a fi o paradă/plimbare de grup, nu are caracter de competiţie.
  Ceea ce va fi nou la acest eveniment este următorul lucru – câte sâmbete vor fi într-o lună, atâtea trasee diferite vor fi cu plecare de la Casa de Cultură.
  Timpul va fi frumos, cine doreşte să pedaleze este binevenit. Sunteți așteptați cu mic, cu mare şi în număr cât mai mare !!!
  Viteza de deplasare va fi una pt toate categoriile de persoane.
  Plecarea se face la ora 17:15 maxim! 

Club

· Rock Party – Editia a-3-a | Born to Rock (Sâmbătă, 11.02.2017, 21:00)

„Long Live Rock ‘N’ Roll” este sloganul care motivează oamenii să meargă mai departe şi tot el este cel care vă invită şă ascultaţi muzica preferată într-un ambient cât se poate de cald.
Din acelasi motiv puteţi tine mereu vie muzica rock, riff-uri rock vor zgudui Rock Halle în seara de sâmbătă, 11 februarie. Sunteţi aşteptaţi cu mult drag!

Shot-urile din partea casei se servesc la bar. +18
Intrarea este liberă.

Duminică, 5 februarie

Teatru

 • Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski vă invită duminică, ora 18:30, la “Opera Destinului” de Giuseppe Verdi, în regia artistică a lui Alice Barb. Scenografia este semnată Maria Miu, iar soliștii vor fi: Cristina Radu, Cătălin Țoropoc, Răzvan Săraru, Orest Pîslaru, Marius Eftimie, Lucia Mihalache, sub atenta coordonare a dirijorului Tiberiu Oprea.

Prețul biletului este de: 40 lei, 30 lei, 25 lei (în funcţie de locul din sală), 20 lei – pensionari, 15 lei – elevi, studenţi in grup organizat.

Evenimente diverse

 • Pentru cei mai gurmanzi şuşotitori, Șușote a pregatit un Sandwich Challenge!
  4 sendvisuri delicioase:1. Pui BBQ
  2. Omletă şi spanac (pe acolo mai sunt ascunse şuncă şi ceddar)
  3. Pui rotisat şi parmezan
  4. CheeseburgerChips-uri din cartofi proaspeti vor însoţi minunatiile de mai sus!
  Suport culinar: 20 lei (pachetul/persoană conţine cele 4 sendvisuri, chips-uri de cartofi proaspeţi şi ketchup pentru ei).
 • Petreceti Anti-Valentine’s Day la Doors Club!
  Pentru seara de 12 februarie, ora 20,00, Doors Club vă pregăteşte, aşa după cum s-a creat tradiţia, un concert cu două trupe de muzici fără limite când vine vorba de ironie şi umor sănătos: Ţapinarii şi Fără Zahăr! Trupa vocal instrumentală de două voci şi o chitară – Ţapinarii – cântă folk alternativ fără influenţe. Singura trupă care are un turneu naţional Anti-Valentine’s Day, turneu ce luptă împotriva dulcegăriilor ipocrite. Au 9 materiale discografice, printre care best of -ul „2010 ani de folk alternativ” apărut în 2010 şi editat de Jurnalul Naţional în 50.000 de exemplare şi „Visul Românesc”, editat în 2013 în 20 000 de exemplare de Academia Caţavencu şi reeditat în 2016.Fără Zahar este o trupă de muzică şi umor ce abordează mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viaţa satului. Stilul formaţiei se construieşte parodiind mediul rural în contextul tendinţelor vremii, trasate de posturile de televiziune: mondenităţi, telenovele, ştiri cu crime şi violuri, manelism etc. Bobo Burlacianu şi Bobi Dumitraş sunt moldoveni de Dorohoi şi nu-şi uita nici graiul şi nici atitudinea când urcă pe scenă!
  Împreună – Ţapinarii şi Fără Zahăr – construiesc un show de muzică, umor şi stand-up pe care nu trebuie să-l rataţi!Duminică, 12 februarie, ora 20,00.
  Preţul unui bilet este 35 de lei.
0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x