Primăvara a aşternut peste tot un covor multicolor, iar noi ne bucurăm de această renaştere a naturii. Zilele blânde și mult așteptate cresc, iar acest lucru ne bucură nespus, fiind cu adevărat un motiv de a spune “prezent” la evenimentele din această săptămână: târg de vacanță, degustări de prăjituri sau de burgeri, piese de teatru pentru cei mici și mari, deopotrivă, campionat de Fifa 17 și battle în rime, toate acestea vă așteaptă în următorul weekend de Martie!

Vineri, 10 Martie

Teatru

• Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” Constanța vă invită la un concert simfonic de excepție, sub atenta dirijare a lui Radu Ciorei, avându-l ca solist pe Gabriel Croitoru. Spectacolul începe la ora 19:30, biletele pot fi achiziționate de la c asa de bilete a teatrului.

Evenimente diverse

• Vă invităm să participați la a X-a ediție a Târgului de Turism “VACANȚA” Constanța 2017, desfășurat în perioada 10- 12 martie 2017, la VIVO! Constanța. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT).

Evenimentul se lansează cu facilități pentru dumneavoastră, în calitate de expozanți, care includ tarife speciale de tip First Booking, Early Booking, conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezența la un astfel de târg. În plus, firmele membre CCINA Constanța și ANAT se vor bucura de tarife preferențiale de participare.

Din calendarul acțiunilor desfășurate în cadrul Târgului de Turism “VACANȚA” Constanța, ediția de primavară 2017 fac parte: prezentări de oferte și destinații turistice, programe de dezvoltare și promovare turistică, turism medical, de aventură și la fel ca la edițiile precedente, tombole cu premii – surpriză pentru vizitatori. Lansarea oficială va avea loc vineri, 10 martie 2017, ora 12:00.

• Seara lui Zorba vă invită la un eveniment cu totul special, muzică grecească live alături de Trupa Antik din Constanța, dansuri grecești prezentate de Ansamblul Astras și un invitat special, Ionuț Galani, ce va oferi un program de excepție în data de 10 martie, începând cu ora 20:00, la Restaurant Delfinul. Atmosfera, muzica și dansul, la care se adaugă meniul cu specific grecesc, vă vor aduce mai aproape de bucuria Elladei.
Rezervări și detalii la numărul de telelefon: 0241.636.883 sau la adresa de e-mail: office@restaurantdelfinul.ro.

Club

• 6 ani de Heavens Hell se petrec în mare fel cu un concert incendiar Tranda. Strângeți gașca și veniți să vă faceți de cap așa cum știți mai bine! Warm-up-ul este asigurat de Dj Kronk , iar intrarea este liberă!

• Vineri se împlinesc 5 ani de Goblin Constangeles. Cinci ani de nebunie maximă, de show-uri fără limită, de concerte legendare.
Si nu puteți sărbători un asemenea eveniment decât cu cel mai mare fast, dând nu mai puțin de 500 (CINCI SUTE) de shot-uri din partea casei, cate 100 pentru fiecare an de petrecut împreună!

Vineri, invitații speciali, așa cum cere tradiția Goblin, sunt chiar ei, PARAZIȚII! Însoțiți de legenda vie a hip-hop-ului românesc, DJ Dox, și de spectaculosul DJ Phenom și cu un invitat special în deschidere, al cărui nume rămâne surpriză.
Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 3 martie, sub forma de brățări, și include un shot din partea casei! Preț: 35 lei pre-sale, 40 lei la ușă. (în limita locurilor disponibile).

Sâmbătă, 11 Martie

Teatru

• Teatrul Particular Brașov prezintă la Constanța o comedie despre fericire, nefericire și relații interzise: “Plăcerile și chinurile adulterului”!
Un spectacol ce îi are în rolurile principale pe Dorina Roman și Marian Terț, în scenariul și regia Elvirei Platon Rimbu.
O piesă cu un el și o ea, fiecare având o căsnicie nefericită. Povestea lor de iubire fiind una curată, întâlnirile lor, deși stresante, devin pentru fiecare din ei, singura bucurie!
Sâmbătăde la ora 21:00, la HARLEQUIN Mamaia.
Rezervări la: 0766 400 181
Preș bilet: 35 de lei.

• La Harlequin Mamaia Trupa Suflețel aduce pe scenă una dintre cele mai frumoase povești ale copilăriei! Sunteti așteptați, cu mic cu mare, la o nouă aventură interactivă pe scena Harlequin Mamaia: PINOCCHIO.
Făurit de bunul Gepetto și adus la viață de magia Zânei Albastre, Pinocchio este o păpușă de lemn care își dorește să devină un băiețel adevărat.
Sunteți invitați la un musical viu, jucat de păpuși, colorat și antrenant, pentru copiii de toate vârstele! .
Informatii si rezervari la telefon 0766 400 181.
Prețul unui bilet este de 25 lei de persoană, atât pentru copii, cât și pentru adulți.
Orice copil trebuie supravegheat de către un adult, organizatorii nu își asumă supravegherea copiilor.

Evenimente diverse

• Va propunem o experiență inedită: exerciții pilates, în doi, în echipă! Invitați-vă cea mai bună prietenă sau mamă, fiică ori soră pentru a vă bucura împreună de mișcare de calitate.
Toate exercițiile din timpul ședinței se vor efectua în parteneriat (în pereche), ceea ce va aduce un plus de provocare în menținerea stabilității corpului și activării întregii musculaturi. În plus, este un bun prilej pentru conectare emoțională, confirmarea încrederii reciproce, amuzament și spontaneitate.
Exercițiile sunt adaptate nivelului începător/mediu, așadar oricine poate participa indiferent de condiția fizică.
Durata ședinței: 60 minute
Preț: 40 lei/personană
Detalii și programări la numărul de telefon 0744.114.654.

• Începând cu ora 14:00 la Game ON 2 – Bulevardul Mamaia intersecție cu Mihai Viteazul are loc un campionat de Fifa 17 2 versus 2.
Taxa de înscriere : 50 Lei/ Echipă
Taxa de participare se plătește la sală.
Se premiază locurile 1,2 și 3, iar premiile se formează din totalul banilor strânși din înscrieri, (sala nu oprește nimic) ceea ce înseamnă că premiile pot fi foarte mari, în funcție de numărul de participanți.

• Choco e’Bon vine pentru prima dată în casa Șușote cu o propunere îndrăzneață.
Promite că vor curge râuri de lapte şi miere! Ei bine… nu chiar râuri, ci multe felii dulci.

1. Tort Oreo – cu cremă de lapte, miere și biscuiți pe blat pufos de cacao, 12 porții;
2. Ciocolată albă de casă – cu lapte, migdale, alune, caise, fistic și jeleuri de fructe, 12 porții;
3. Tort Krantz – cu multă nucă, foi alcazar, dulce de leche și o cremă fină de unt cu miere, 12 porții.

Suport culinar:
1. Tort Oreo 10 lei/felie;
2. Ciocolata albă de casă 12 lei/felie;
3. Tort Krantz 12 lei/felie.

Pentru rezervări o puteți suna pe: Oana: 0721 234 769.

• Nu te simți nicio clipă amenințat de o bătălie în versuri? Dacă frontul tău de luptă este scena iar rimele sunt singurele arme de care ai nevoie, atunci No Name Rock Pub ți-a pregătit un eveniment pe gustul tău.
Te așteptăm pe data de 11 martie, începând cu ora 20:00 pentru a transforma scena într-un adevărat ring al inspirației.
Ce zici, ești pregătit să demonstrezi că ai ritmul în sânge și nimeni nu te întrece la competiția în versuri? Nimic mai simplu, înscrie-te la numărul de telefon: 073794996.

Club

• Pe 11 Martie, în premieră, Goblin v-a pregătit un show unic de vizualuri, proiecții și lumini, care va aduce aminte de toată istoria Goblin Constangeles și Goblin Vama Veche de până acum. Pentru o astfel de seară, vor fi pe aceeași scenă, adunați la un loc, cei mai buni DJ pe care i-au găzduit vreodată – un adevarat ALL STARS așa cum cere numai un astfel de eveniment!
Iar invitatul special este în premiera la Goblin, the one and only Dj & MC Dan Apetria!

Duminică, 12 Martie

Teatru

• Copii, părinți și bunici, în fiecare duminică între orele 15.00-16.30, sunteți așteptați în Tomis Mall la spectacole interactive, teatru de păpuși, discotecă pentru copii, face painting și baloane modelate!
Săptămâna aceasta: teatru interactiv-muzical “Floricele Muzicale”, animație, face-painting și baloane modelate.
Accesul este gratuit.

Evenimente diverse

• Dragi șușotitori, organizatorii vin cu o nouă propunere: sesiunea 2 cu un sandwich mare, mare!

Alegeți sandwich-ul dorit pentru a fi acompaniat de chipsuri de cartofi.

1. Fish Finger Sandwich, făcut cu pește proaspăt aromatizat cu oregano, rozmarin și cimbru, cu sos tartar ce are la bază maioneză gustoasă, realizată în casă.
2. Garlic Chicken Sandwich, făcut din carne de pui copt cu 40 de căței de usturoi, cu sos de maioneză cu usturoi copt și miere.
3. Pulled Pork Sandwich, făcut din carne de porc îmbătată cu ingrediente secrete, coaptă 4 ore, cu collard greens & apple slaw, varianta lu Mircea de coleslaw cu varză, morcov și măr.
Pachet sandwich și chipsuri 20 lei.
Rezervă-ți sandwich-ul dorit la numărul de telefon: 0731015070.
Locurile sunt limitate.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x