Pășind în luna lui Noiembrie, Toamna își adună norii negri, aerul rece și aspru și arborii care, parcă, aruncă cu săgeți spre cer, în tonuri galbene și rubinii, care conturează panoramic acest peisaj.
Tot acest peisaj al Toamnei este înviorat și de evenimentele din acest sfârșit de săptămână din Constanța și Mamaia, precum: Festivalul Muzicii și Dansului, workshopuri pentru dezvoltare personală, prezentări de modă, piese de teatru și concerte!

Vineri, 10 Noiembrie

Teatru

● Teatrul Național Constanța vă invită la piesa dramaturgului contemporan Viorel Savin, „Bătrâna și hoțul”, a mai fost jucată la Constanța, cu exact 25 de ani în urmă, iar, în montarea de atunci, „Hoțul” era actorul Iulian Enache, cel care acum se află în scaunul regizoral.
Cuvintele regizorului ne duc cu gândul la o reflecție asupra condiției artistului și a artei veritabile, dar spectatorii vor înțelege mai bine: „Nu poți opri prezentul și de aceea în fiecare zi trebuie să renunțăm la trecut… Și, pentru că nu-l putem opri, încercam să-l recreăm. Omul, al cărui trecut „este deja pe cale de disparitie”, este emoționat, în adâncul sau, de cuvinte că „renastere” și „revolta”. Veșnicia artei este, în aparentă, soluția optimă. Este, cu siguranță, salvarea celor incluși sau vizați de opera respectivă. Ce ne facem cu ceilalți… cu cei ce se visează artiști sau se pretind posesori de talent și ne invadează cu forța, pe toate canalele de comunicare, prezentul?”
Prezența pe scenă a Ilenei Ploscaru este o provocare și pentru regizor, și pentru parteneri – Dan Cojocaru, Alina Mantu și Alexandru Medveghi, căci actrița se bucură de aprecierea și respectul colegilor de toate vârstele, reprezentând un model, un mentor și un profesor pentru generații întregi.
SCENOGRAFIE: Lăcrămioara Dumitrașcu, MUZICA: Adrian Mihai

Evenimente diverse

● Curs Access Bars, 10 Noiembrie 2017- Constanța
Vei învăța acest proces pe parcursul unei zile de training.
La sfârșitul clasei vei primi o diplomă eliberată de Access Consciousness® SUA, Ca.
Ești psiholog și ți-ai dori să vezi rezultate mult mai dinamice în practica ta?
Ești maseur/terapeut și știi că ai putea oferi mai mult prin ceea ce faci?
Ești medic și ai vrea mai mult pentru pacienții tăi?
Prima clasă de Access Consciousness este “Bars”.
Știai că sunt 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse ușor vor elibera, cu multă ușurință, tot ce ce nu îți permite să primești? Aceste puncte conțin gândurile, ideile, credințele, emoțiile și părerile pe care le-ai depozitat în cursul vieții tale. Ai posibilitatea de a te elibera de ele!
Bars au asistat sute de mii de persoane în schimbarea diverselor aspecte legate de corpul și de viață lor cum ar fi : somnul, sănătatea, greutatea corpului, banii, sexul și relațiile, anxietatea, stress-ul și mult mai mult decât atât! În cel mai rău caz, după o ședința de bars te vei simți că după un masaj bun. În cel mai fericit caz, viață ta poate să se schimbe într-o viață mult mai amplă, cu ușurință totală.
Elena Paula Știubei este Facilitator Access Bars pentru această clasă.
Înscrierile se fac la telefoanele 0734 626919 sau 0744 332970. Trimiteți mesaj și vei fi contactat imediat ce este posibil.
Costul unei clase de Access Bars este de 790lei. Copiii între 16 și 18 ani au parte de prețul redus la jumătate.

● Vino și întâlnește-ți personajele preferate la VIVO! Constanța!
Personajele celui mai urmărit serial de desene animate rusesc, un fenomen al internetului, sosesc la VIVO! Constanța. Între 10 și 26 noiembrie, Masha și Ursul va așteaptă cu hohote de râs, povești interesante și situații imprevizibile la cea mai inedită expoziție pentru copii din VIVO!.
În cadrul evenimentului, copiii vor putea intra chiar în casă Ursului, vor învăța care sunt tehnicile de prim-ajutor în Ambulanța Lupilor, se vor distra la Trambulina Floarea-Soarelui, Copacul Distractiv și vor avea parte de multe alte jocuri interactive. Mai mult, fetițele vor putea proba rochițele Mashei chiar în camera ei.
În aventura plină de peripeții a micuței i se alătură Ursul, cu care devine foarte bună prietenă, verișoara ei-Dasha, un pinguin adoptat de urs, vărul din China al ursului, doi lupi care trăiesc într-o ambulanță, un tigru care a lucrat cu Ursul la circ și multe alte animăluțe puse pe soții.
Veniți să faceți cunoștință cu Masha și Ursul între 10 și 26 noiembrie doar la VIVO! Constanța. Accesul este gratuit.
Detalii: http://bit.ly/2lrPmWV

● Vă invităm în universul eleganței masculine unde veți descoperi o colecție inedită care subliniază „the timeless style”. Țesături fine, texturi rafinate și culori specifice sezonului sunt atent combinate în outfituri remarcabile.

Prezentare de modă: Tudor Tailor, Sophia Goldie
Degustare de vinuri: Crama Alira
Candy Bar: Miss Baker
Parteneri: Crama Alira, Miss Baker, Puls Printing, Arasound

Hotel IAKI, Mamaia 0241/831.360 reservation@iaki.ro www.iaki.ro www.iakispa.ro,
Rezervări la: 0735.405.986.

● Te invităm să descoperi un spațiu fascinant: lumea emoțiilor. Prin intermediul acestui eveniment ai oportunitatea de a te conecta cu emoțiile tale, într-o manieră mai profundă, mai eficientă și mai echilibrată.
Din cele mai vechi timpuri oamenii au încercat să găsească o cale de transformare a materiei brute, necizelate și gregare, într-o esență pură și rafinată. Această cale a fost denumită: Alchimie. Folosind filosofia, înțelegerea naturii și a principiilor sale de funcționare, au reușit să stabilească o serie de principii și tehnici prin care s-au apropiat de scopul propus.
Cât costă acest eveniment?
Atât cât decizi tu. Asta pentru organizatorii vor ca tu să plătești doar atât cât crezi că merită, așa că plata pentru acest evenment se face sub forma unei donații.
Pentru detalii și înscrieri, îi puteți contacta la e-mail poftadeverde@gmail.com și la telefon 0736 676 006.

● Barissimo vă invită la o petrecere aniversară de exccepție! Celebrează alături de ei cei 4 ani de existență cu baloane, lumânări, tort și multă băutură. Primii 100 care vor face rezervare vor primi un cocktail gratuit.
Pentru rezervări: 0736 363 101.

● Orice preparat gustos poate deveni o experiență culinară desăvârșită când este asociat cu vinul potrivit, iar potrivirea vinului cu mâncarea este o primă condiție pentru a avea parte de o masă delicioasă.
În seara de vineri invitatul special, somelierul Ionuț Radu Făcăleț, va asocia o gamă variată de vinuri cu meniul ce va consta în preparate variate sub formă de gustări în porții de până la 150g, pregătite de bucătari împreună cu chef Claudiu Bănică.
Pentru mai multe detalii și rezervări: 0734 303 303 / office@larca.ro

Club

● Campania Music for Autism vă invită la concertul caritabil susținut de trupa Provincialii, vineri 10 noiembrie 2017, ora 21.30 în Club Phoenix Constanța.
Fondurile strânse timp de 4 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităti din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Albatros” Constanța, la realizarea unei săli de stimulare senzorială în Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Maria Montessori” Constanța și la susținerea unor terapii prin hipoterapie Asociația de Terapii Suportive Hipoterapia.

● Din seria evenimentelor speciale cu intrare liberă, BURN și Goblin Constangeles îți aduc un event EPIC la care nu ai voie sub nici o formă să lipsești, mai ales cu un astfel de line-up-un Royal Flush compus din Dj Wicked, Dex, Zicu, Dru Klein & Electroclown!! Join, Share și apoi invită-ți familia, prietenii și cartierul, this one is NOT to be missed!!!

Pre & After Party: Dj Phenom, Kriss & Stanley.
Rezervări-0775.325.008

● Uddi vine vineri seară pe scena Luv Constanța! Nu rata un concert exploziv, plin de culoare, hituri și voie bună!
Pentru detalii și rezervări: 0737 727 955.

Sâmbătă, 11 Noiembrie

Teatru

● Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului, revine și în acest an la Constanța! Organizat de Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”, festivalul ajuns în prezent la a XLIII-a ediție, vine în întâmpinarea publicului constănțean cu 14 spectacole de excepție ce vor avea loc în perioadă 4-26 noiembrie.

CARMEN de G. Bizet
Regia artistică SANDRA RĂSVANA CERNAT
Scenografia EUGENIA TĂRĂȘESCU JIANU
Solişti CARMEN TOPCIU București, DORU IFTENE, ȘTEFAN IGNAT București, LAURA EFTIMIE, LIVIU IFTENE Brașov, MĂDĂLIN BĂLDĂU, MIHAELA IONESCU, STELA SÎRBU, LAURENȚIU SEVERIN, CRISTIAN CARAGEA
Conducerea muzicală TIBERIU OPREA București

● TRUPĂ SUFLEȚEL prezintă spectacolul interactiv CENUȘĂREASA, o fantezie muzicală după Charles Perrault.
Un spectacol gustat din plin de copii de toate vârstele. Unul dintre cele mai frumoase basme ale copilăriei, în care fata cu suflet bun este nedreptățită de mama și surorile ei vitrege, însă cu ajutorul Zânei, nașa ei, reușește să ajungă la bal. Astfel e găsită de prinț, cel care o va iubi cu adevărat și o va face fericită.
„Am respectat povestea clasică, dar am construit totul pe ideea că visele se împlinesc atunci când crezi în ele“, spune Mădălina Petrencu, manager Trupă Suflețel.

Vino să petreci clipe de vis cu toată familia. Cele mai bune preparate pentru o masă de prânz excelentă și o piesă de teatru de păpuși cu adevărați profesioniști în arta sufletului: Trupa Suflețel.

Sâmbătă, 11 NOIEMBRIE, ora 11.00 la restaurant Harlequin Mamaia

Rezervări 0766 400 181. Prețul unui bilet este de 25 lei de persoană, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Locuri limitate!

Evenimente diverse

● Fabrica de globulețe a lui Moș Crăciun nu este în Laponia, ci la Curtea de Argeș, acolo unde oameni minunați sticlari și artiști din tată-n fiu realizează anual milioane de globulețe care ajung în brăduții de Crăciun din casele copiilor de pe trei continente.
Pe 11 noiembrie suntem așteptați la Fabrică de Globulețe a lui Moș Crăciun de la Curtea de Argeș pentru a trăi o experiență unică și a scrie o poveste de neuitat.
Organizator: Clubul de Pictură și desen pentru „Copii Micul Picasso”:
https://www.facebook.com/micultauartist/ în colaborare cu Teatrul Ancuța
https://www.facebook.com/AncutaTeatru/

Preț excursie: 100 Roni/ mașa,transportul și intrările sunt incluse în preț.
Pentru relații și înscrieri :0765547557 sau 0729983557.

● Centrul Educațional Holistic Evolva vă invită la un curs despre sistemul energetic uman. Acest curs intensiv este format din 3 nivele – începator, avansat, maestru.
Se oferă suport de curs și diplomă după absolvirea nivelului 3 – maestru.
Practica:
Curățarea circuitelor energetice
Energizarea și echilibrarea sistemului energetic
Purificarea, energizarea și echilibrarea centrilor energetici

Număr de locuri: 15
Cost: 100 Ron
Înscriere la telefon: 0734618331
Email: contact@evolva.org

● Ești pasionat de tehnologie?
Vino în perioada 11-12 noiembrie în VIVO! Constanța și află cele mai noi tendințe în IT, testează ultimele gadget-uri și distrează-te în zona specială pentru gaming!
Descoperă ultimele noutăți de la cele mai tari branduri de pe piață!

Club

● Petrece weekend-ul în stil #BarrelsPub! Sâmbătă, 11 noiembrie, începând cu ora 21, organizatorii te așteaptă în compania lui Marian Gănescu și Trupa The Jacks!
Petrecerea continua și după ora 23 cu Dj Alex Riddle!

Rezervări la numărul 0799 07 02 07. Locurile sunt limitate!

Duminică, 12 Noiembrie

Teatru

 

● În cadrul Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, duminică se va juca piesa PEER GYNT de E. Grieg
Regia și coregrafia GHEORGHI KOVTUN
Scenografia EUGENIA TĂRĂȘESCU JIANU
Solişti DOUGLAS STEWARD debut, NOZOMI MIURA, ȘTEFAN RĂUȚ, IRINA GANEA MIHAIU, ADRIAN MIHAIU, DORINA DRAGOEAȘ, CECILIA URSUL, AMALIA MÎNDRUȚIU, MAYU TAKAHASHI, MIHAI PÂSLARU.

Evenimente diverse

● Ești copleșită de toate informațiile contradictorii despre ceea ce este “sănătos” pentru copilul tău?! Ești în pană de idei, în criză de timp, copilul s-a săturat de clătite cu banane, iar tu nu mai știi ce să inventezi pentru micul dejun și pachețelul pe care i-l dai la școală? Unde mai pui că soacra e mereu la băi, mama vine rar, iar bona face ochii mari când aude de quinoa, semințe de in și zahăr green.

Respiră adânc și relaxează-te! Moms 24/7 pornește revoluția în bucătărie și îți vine în ajutor cu evenimentul „Lunch box is cool”.

„Lunch box is cool” atrage atenția asupra obezității infantile și te învață strategii simple pentru ca tu să pregătești rapid un mic dejun bogat în nutrienți, care stimulează atenția și memoria copilului tău și te ajută să nu cazi pradă tentației de a renunța la pachețelul pentru școală, în favoarea banilor de buzunar.

Cui se adresează evenimentul?
Tuturor mamelor ocupate, interesate de sănătatea și dezvoltarea armoniasă a copiilor lor.
Special guest: Cristian Mărgărit, specialist în nutriție și fitness
Cine este Cristian Mărgărit?
Cristian Mărgărit este un susținător al vieții sănătoase și a tot ceea ce implică: nutriție, dietă, sport și relaxare.

Cine este Cristi Margarit?

Cu sprijinul:
Rodica Dumitrescu, psihoterapeut

Taxă de participare: 35 Lei

Contact: 0726.444.446 / 0723.526.205 / hello@c2e.ro

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x