Afară, peisajul pare coborât dintr-un tablou al unui pictor celebru: frunzele cad în neștire, copacii sunt îmbrăcați în roșu și auriu, cerul senin se ascunde în spatele norilor aducători de ploi, așadar anotimpul de aramă își face de cap.

Dar weekendul se apropie cu pași repezi iar evenimentele se înmulțesc!

Joi, 10 noiembrie

Evenimente diverse

• Luna noiembrie este luna animalelor la BB Center – Play with me, așadar cei mici vor fi expuși la cuvinte noi și vor învăța animalele în limba engleză.
Cursul „I love animals!”, are 4 ședințe, fiecare putând fi achitată la ședință, sau abonament (cu reducere de 10% în această lună). Locurile sunt limitate, la fiecare grupă vor fi între 5 și 8 copilași, așa încat se va merge pe principiul primul venit, primul servit. Înscrierile se fac la adresa de mail alinaflorea@bbcenter.ro sau 0733 462 057.

• Elite Business Club Constanța, by Elite Business Women se adresează atât antreprenoarelor cât și antreprenorilor, domni și doamne. Eveniment lunar, în care accentul este pus pe schimbul de experiențe antreprenoriale între mentori, speakeri, oameni de afaceri și antreprenorii participanți. Creat sub formă de paneluri de discuții și networking organizat, fiecare participant se poate prezenta și poate participa activ la acest eveniment. Înscrierile se fac la numărul: 0733 943 787.

• Agora Tea Coffee te invită la un atelier dedicat începătorilor dar și persoanelor care doresc să își îmbunătățească tehnica și cunoștințele în acest domeniu. Află cum poți decora diverse obiecte prin tehnica șervețelului sau cum poți realiza adevarate obiecte de artă cu amprentă personală, dar și să petreci timp special împreună cu persoane care împărtășesc aceleași pasiuni. Ora 17:30, durata atelierului: 2 ore;
Cost: 70 Ron.

• Workshopul de Nutriție pentru părinți „Învăț să îl hrănesc”- este un workshop susținut de doamna doctor IONICA CIORTAN, medic primar medicină generală și pediatrie (Centrul Medical Iowemed).
În cadrul acestui workshop veți afla:
– care sunt alimentele recomandate pentru alimentația celor mici
– care sunt alimentele nocive pentru ei
– cum pot fi combinate alimentele
– ce înseamnă o alimentație corectă pentru copii
– care sunt consecințele unei alimentații precare sau nesănătoase.
Intrarea este liberă.

• Joi sunteți așteptați la Arthur Pub Constanța pentru o porție de râs. Invitații sunt: Nae Nicolae, Lalau și Cristi Popescu, care se vor asigura ca petreceți un timp frumos, plin de umor și bună dispoziție. Suport artiști: 20 lei. Informații la: 0758 416 119.

Club

• Iubitorii muzicii folk sunt rugați să nu lipsească la concertul caritabil susținut de Mircea Baniciu, joi 10 Noiembrie 2016, orele 20:30, în Club Doors Constanța.

Promitem că va fi o seară plină de muzică bună, melodii care ne vin în minte la tot pasul, care vă vor răpi un zâmbet, o să cântați și o să deveniți melancolici. Biletele pentru concert sunt disponibile – 40 lei. Rezervari: 0763.661622.

Vineri, 11 noiembrie

Evenimente diverse

• A 20-a ediție a Festivalului Filmului Francez, eveniment organizat de Ambasada Franței în România și de Institutul Francez din București, se desfășoară simultan în șapte orașe, între 3 și 13 noiembrie 2016. Constanța se numără printre orașele alese.
La Cityplex Tomis Mall sunt programate proiecții în perioada 11 – 13 noiembrie. De la capodopera lui Louis Malle „Ascenseur pour l’echafaud” la filme selectate în secțiunile Panorama, Competiția tinerilor regizori, dar și un tribut adus regizoarei Lucile Hadzihalilovic.

• Vineri, 11 noiembrie 2016, începând cu ora 21:00, sunteți așteptați la Restaurant Pescăresc Între Ape (Plaja Azur din Eforie) cu vinuri bune, muzică live interpretată de Walter Ghicolescu și karaoke.
Veți putea degusta:
– Alira Sauvignon Blanc – primul vin alb al cramei care a reușit să impresioneze industria încă de la primul miros;
– Alira Rose 2015 – numit de degustătorul Christer Byklum ca fiind cel mai bun rose de pe piața mondială de anul acesta (dintre roseurile degustate de el);
– Alira Concordia 2012 – armonia îmbuteliată dintre Feteasca Neagră și Cabernet Sauvignon;
– Fetească Neagră 2013 – cel mai așteptat vin Alira de anul acesta;
– Alira Cuvee 2011 – cupajul dintre cele trei soiuri care cresc în viile noastre din Aliman și Rasova din Cabernet Sauvignon, Merlot si Fetească Neagră.
Pentru info și rezervări: 0728 328 082 (Restaurant), 0727 488 470 (Raluca).
Intrarea: 20 de lei.

Club

• Sensation Media Group te invită vineri, 11 Noiembrie, să asculți în cadrul primei ediții Fall Fest unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului: Killa Fonic, la Ego Club Mamaia. Pentru rezervări sunați la: 0720 200 002.

• În Heavens Hell are loc lansarea noului album Sișu Tudor intitulat “Symphonia”. Concertul îi are ca invitați pe Stres, DJ Abs și D-Tone. Petrecerea începe la ora 21:00, intrarea este 20 lei.

• Vineri, 11 noiembrie, Doors Club vă propune să petreceți o noapte plină de dinamism, pe cele mai îndrăgite acorduri marca Șuie Paparude.

Ora de începere a concertului: 24:00. Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se achiziționează în avans, de la sediul clubului. Programul pentru vânzări bilete: luni-joi, între 12:00-17:00.

Sâmbătă, 12 noiembrie

Evenimente diverse

• Te-ai gândit vreodată cum ar fi să-ți creezi propriile produse cosmetice homemade cu ingrediente naturale pentru a începe o afacere de acasă?
Dacă da, ești așteptat la ”Atelierul de cosmetice homemade” organizat de Work At Home Moms Constanța alături de Georgiana Vasilescu de la Shea Cosmetics, unde vei primi know how pe pași pentru a realiza trei produse personalizate tipului tău de ten și vei putea să te răsfeți cu ele acasă!
Materia primă este asigurată de organizatori, tu vino cu entuziasm și curiozitate, ingrediente obligatorii pentru o cremă perfectă.
Orele: 10.00-13.00
Loc: sediul Helen Doron English Constanța Sud, Str. Ștefan cel Mare, nr. 128A (repere: între ING Bank și Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL)
Înscrieri pe: olivia.grigore@wahm.ro
Pret : 100 lei – materialele sunt incluse în preț.
Locurile sunt limitate.

• Startul la voie bună se dă sâmbătă 12 noiembrie de la ora 14:00, în zona info-desk a centrului comercial Maritimo, unde, timp de aproape patru ore, princhindeii isteți, însoțiți de părinți și bunici, vor petrece un maraton în scop educativ și responsabil pe temele:
– SEMNE DE CIRCULATIE DESTINATE PIETONILOR
– SUNT ISTEȚ, ALEG SA FIU ÎN SIGURANȚĂ!

• Așa-i c-ai vrut întotdeauna să înveți să cânți la chitară?
Acum ai ocazia! E nevoie să vii cu propria-ți chitară, un caiet și un creion, la DC Café, la ora 11:00, iar de restul se ocupă organizatorii!

• HOLA! este proiectul principal al ONG-ului Youth Academy și organizează workshop-uri de dezvoltare personală, dorind să aducă mai aproape de liceeni partea de învățare non-formală. Prin aceasta, ei își dezvoltă abilitîțile, putând combina cunoștințele acumulate pe băncile școlii cu aptitudinile necesare unui elev de succes. Dacă sună bine, atunci ești așteptat pe 12 noiembrie la Hotel Ibis, începând cu ora 11:00.

Club

• Arthur Pub o are ca invitat special pe Nicoleta Nucă, o voce încântătoare, puternică și senzuală în același timp. Prețul unui bilet este de 30 lei, petrecerea începe la ora 21:00!

Duminică, 13 noiembrie

Club

• Duminică, 13 noiembrie, ora 20:30, Doors Club vă invită la un spectaculos concert Mike Godoroja & Blue Spirit. Prețul unui bilet este 30 de lei. Info și rezervări la telefon: 0763 66 16 22.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x