Ce facem în weekend?

Weekendul acesta poți opta pentru o seară de fashion cu un workshop pe măsură, o seară de jazz în grădină, să participi sau doar să fi spectator la competiția Strongman, ori, pentru că este weekendul prelungit dedicat zilei Sfintei Maria, Marina Militară vă așteaptă la parada anuală binecunoscută!

Vineri, 11 August

Evenimente diverse

• Style yourself! este un workshop de stil personal susținut de Ovidiu Bută, unul dintre cei mai experimentați și apreciați stiliști de modă din România. Organizarea garderobei, alegerea ținutei în funcție de siluetă, culorile potrivite și cum se combină ele dar și trucuri de stil personal sunt câteva dintre temele din cadrul workshop-ului.
Evenimentul nu este doar “discurs” ci implică și o interacțiune cu publicul.
Contravaloarea taxei de participare este de 200 lei.
Pentru informații și înscrieri vă rugăm să ne contactați la 0755 925 886 sau office@workshophaus.ro.
Locurile sunt limitate!

• Șușote vă așteaptă la Jazz in the garden, un concert light, pentru sufletele voastre. Ana Dubyk și Andy Ava vor susține un repertoriu de jazz și compoziții proprii, printre care regăsim și piesa Silence In Petrila, piesă care apare în documentarul Planeta Petrila (Andrei Dascalescu).
Locuri disponibile: 60.
Rezervari se pot face la 0731015070
Suport artist: 15lei

• Regatta Bricul Mircea, unul din evenimentele devenite deja tradiție în iahtingul românesc, va avea loc în perioada 11 – 13 august la Marina Eforie. Regatta Bricul Mircea reprezintă a patra etapă a competitiei Romania Cup 2017.
Marina Eforie devine, încă o data, centrul de întâlnire a pasionaților de iahting din România. În perioada 11 – 13 august, peste 30 de ambarcațiuni cu vele sunt așteptate să participe la cea de-a patra etapă din cadrul Romania Cup la iahting, cea mai mare competiție de sailing din țara noastră.

Cursele vor avea loc în data de 12 și 13 august, iar pasionații sportului cu vele sunt asteptați să își demonstreze măiestria și cunoașterea, în cadrul penultimei etape din Cupa Romaniei la iahting. Concurenții vor participa atât la o cursă offshore, cursa pe o distanță de câteva mile, dar și la câteva curse inshore, în cadrul cărora spiritul competițional îi va determina să se lupte pentru un loc fruntaș, atât în clasamentul acestei etape, dar și în clasamentul general. Regatta Bricul Mircea este organizată de Asociația Black Sea Sailing și Clubul Sportiv Black Sea Competition, cu suportul oferit de Marina Eforie și Restaurant Sailors.

Club

• Johnny Walker vă invită la o petrecere incendiară în Fratelli Mamaia, locul ideal pentru a vă petrece seara de vineri și pentru a vedea răsăritul de pe plajă!
Pentru detalii și info: 0725 510 000.

• Kudos Beach vă așteaptă la petrecerea Sun tribe! Weekendul prelungit este plin de muzică bună în Mamaia așa că alăturați-vă lui Gully, Alin G, Dobrikan, și mulți alții!
• Castle of illusion te așteaptă cu un party incendiar semnat Adrian Eftimie. Așadar vinery, 11 August, sunteți așteptați cu muzică bună, soare și mult chef de distracție, începând cu ora 12:00 în stațiunea Mamaia!

Sâmbătă, 12 August

Evenimente diverse

• Asociația Sportiva „Omul de fier” în parteneriat cu Asociația Litoral – Delta Dunării, organizează cea de-a 7-a ediție a competiției anuale, devenită tradiție în statiunea Mamaia, STRONGMAN MAMAIA 2017!
Competiția va avea loc pe data de 12 august 2017, în stațiunea Mamaia, zona – Piațeta Perla (același loc unde s-au desfășurat și edițiile nr. 5 și 6), cu începere de la orele 17.

• În perioada 12-27 august, VIVO Constanța devine portul fanilor LEGO!
Brickenburg Black Sea vă invită să descoperiți cele mai interesante colecții de lego și să pătrundeți într-o lume fascinantă, alături de cei mici.
Detalii pe: http://bit.ly/legovivo

• Ați încercat tatuajele cu henna? Dacă nu, vă anunțăm că sunt un accesoriu esenial vara asta! Alege dintr-o varietate largă de modele și poartă arta pe trupul tău, timp de aproape 2 săptămâni!

MANDALA și SUSOTE vă așteaptă într-o atmosferă oriental-vintage, plină de culoare, ca să vă delecteze cu tatuajele temporare Henna pentru toate vârstele și produsele handmade, în timp ce vă răcoriți sufletele cu faimosul sirop marca Șusșote.

Produse: Tatuaje Henna, Tatuaje Mixte Colorate cu Strasuri, Tatuaje Flash, Dreamcatchers (Prinzatoare de vise), Bijuterii SeaGlass, Brățări colorate pentru copii.

Programul zilei începe de la 9 dimineața, și se va încheia la 12 noaptea.
Intrarea este gratuită.
Voia bună este obligatorie!
Pentru programari și contact: 0764 476 800.

• Sâmbătă ne întâlnim într-o nouă locație, dar totuși în același loc, CONSTANȚA – August 2017 ! LIGA MAIȘTRILOR MILITARI DE MARINĂ în colaborare cu MUZEUL MARINEI ROMÂNE vă invită să participați la Expoziția – Concurs de modelism „CUPA TOMIS” – a III-a ediție organizată în perioada 12-19 august 2017.

 

Club

• E timpul ca vara să te surprindă cu adevarat cu primul artist internațional din acest sezon pe Plaja H2O. Fran Deeper vine direct din Mallorca, Spania pentru două nopți de petrecere nebună pe plaja cu arome NuDisco, Funk și House. Fii gata să experimentezi atmosfera din Mallorca și Ibiza chiar la beachbar-ul H2O.
Happy Gutenberg deschide seara și va mixa apoi back to back cu Fran într-un duel de sunete inedite.

• Fratelli te așteaptă negrești și sâmbăta aceasta la petrecerile binecunoscute și foarte așteptate în Mamaia Nord, locul unde atmosfera incendiară nu are limite! Cocktailuri de vară, momente speciale, muzică bună și un răsărit ca în filme, toate vă așteaptă în acest weekend!

Duminică, 13 August

Evenimente diverse

• Cea mai mare petrecere cu spumă se va ține în stațiunea Mamaia, la Princess Summer Club!
Nu puteți rata un eveniment atât de frumos și inedit!
Pentru rezervări: 0720 53 53 83 / 0720 53 53 82.

• Pentru că ultimul workshop cu pictură pe sticlă a avut succes, duminica aceasta se va organiza un atelier ce va avea ca tema icoană pe sticlă cu ramă din lemn. Pentru că nu este o tehnică deloc ușoară, durata workshop-ului va fi de 3 ore. Prețul este de 90 de lei iar înscrierile se fac doar telefonic sau la sediul din Tomis Mall. Locuri limitate!

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x