Anul 2018 a venit încărcat cu evenimente frumoase: bogat în piese de teatru, în workshopuri, petreceri tematice, activități în aer liber și seri în club.
În acest weekend lăsați grijile acasă, relaxați-vă și participați la cât mai multe evenimente!

Vineri, 12 Ianuarie

Teatru

● Vineri, începând cu ora 19:00, la Teatrul de Stat Constanța se va juca piesa “Titanic Vals”, de Tudor Mușătescu, avându-l ca protagonist pe îndrăgitul actor Liviu Manolache, în rolul candidatului fără voie, Spirache.
Regia artistică este semnată de Cristian Șofron, costumele de Ema Gavrilă și decorurile de Constantin Ciubotaru.

● Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski vă invite la piesa “A whole new world”, unde vă vor încânta auzul piese ale artiștilor precum: The Beatles, Queen, Tina Turner, Michael Jackson, Leonard Bernstein, Donna Summers, Ennio Morricone ș.a.
Solişti:
DANIELA VLĂDESCU, MADELEINE PASCU, SMARANDA DRĂGHICI, RĂZVAN SĂRARU, DORU IFTENE.
Preţ: 8 lei pentru copii şi elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; – 15 lei pentru pensionari şi studenţi, pe baza talonului de pensie şi a carnetului de student vizat la zi; – 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, 50 lei în funcţie de locul ocupat în salǎ.
REZERVĂRI TELEFONICE la 0241 481-460 sau 0723 882 987, doar în timpul programului. MARȚI rezervările telefonice se pot face doar la 0241 481-460.

 

Evenimente diverse

● Mircea Cazan și Ionuț Galani vă așteaptă la Zebrano Restaurant & Bar pentru o seară de vineri de excepție.
Prețul unui bilet este de 30 lei de persoană, iar pentru rezervări puteți contacta organizatorii la 0732973778; 0727709912.

 

Club

● Fratelli vă invită la o nouă petrecere, cu muzică bună, ce așteaptă să vă dezlănțuiți spiritul pe ringul de dans.
Startul distracției se dă la ora 23:30!

 

● Vineri în Cuba Bar este din nou petrecere!
Organizatorii s-au gândit să selecteze cu atenție 2-3 melodii din topurile muzicale ale fiecărui an, începând cu anii ’70 și până în zilele noastre!
Intrarea este liberă!

Sâmbătă, 13 Ianuarie

Teatru

● Teatrul Național de Stat vă așteaptă sâmbătă la documentarul “Jurnal de România. Constanța”. Regizoarea Carmen Lidia Vidu a distribuit șase actrițe care se joacă pee le însele, încercând sa răspundă întrebărilor de zi cu zi.

● Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski vă invită la piesa “O sole mio”, începând cu ora 18:30.
Piesa îi are ca soliști pe Daniela Vlădescu, Cristian Parmac, Mădălin Băldău, Smaranda Drăghici, Stela Sîrbu și mulții.
Preţ: 8 lei pentru copii şi elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; – 15 lei pentru pensionari şi studenţi, pe baza talonului de pensie şi a carnetului de student vizat la zi; – 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ.

Evenimente diverse

● Fifa, Activity sau alte jocuri de societate? Interact Pontus Euxinus te invită să te distrezi în cadrul celei mai mari petreceri în pijamale.
“CALL IT A NIGHT”, un eveniment pe care nu vrei să-l ratezi, unde simțul artistic si creativitatea sunt cele mai de preț!

Va fi o seară informală în care vă puteti simți in zona de confort alături de prietenii voștri, într-un mediu cald și relaxant, unde DJ-ul nostru va întreține atmosfera.

Tombola plină de surprize și microfoanele de la karaoke vă așteaptă să petreceți ultima sâmbătă din vacanța de iarnă într-un mod inedit!

Nu vă uitați pijamalele acasă!

⏰ 18:30
Se va face o donatie minima de 15 lei, iar toate fondurile strânse vor fi donate Casei “Speranța” din Constanța, unde se află 15 copii seropozitivi abandonați. Organizația noastră vrea să-i integreze în societate, oferindu-le posibilitatea de a le fi prezentat Centrul Cultural al Constantei, de a lua parte la jocuri interactive și de a se bucura de un film la cinema.

● Ai auzit? Au început reducerile de iarnă în magazinele din City Park Mall!

Ca să le celebrăm cum se cuvine și să ne distrăm pe cinste, organizatorii au pregătit un super Shopping Sale Party! Tot ce trebuie să faci este să vii pe 13 ianuarie, în intervalul 16:00-20:00, la City Park Mall, să găsești produsele tale preferate la reducere, iar dacă faci cumpărături cu o valoare mai mare de 100 lei ești premiat pe loc cu un produs Gerovital și o figurină LEGO.

În plus, magia reducerilor de iarnă este întreținută de Arky și prietenii săi, care îi așteaptă pe cei mici cu două zile de super distracție:
16:00-18:00 – confecționăm măști de animăluțe – Arts&Crafts;
17:00-18:00 – ne distrăm la joacă cu Arky și sport cu Sportacus;
18:00-19:00 – ne bucurăm de un spectacol de iluzionism cu marele Johannes.

● WORKSHOP-Tehnica de antichizare pe poliester
Ora: 10:30-14:30
Durata atelierului: 4 ore
Locuri: maxim 12 persoane
Coordonator: Cristea Viviana (VivArt)
Avem plăcerea de a vă invita la un atelier în cadrul căruia vom folosi tehnica de antichizare pe poliester.
Atelierul este dedicat începătorilor dar și persoanelor care doresc să își îmbunătățească tehnică și cunoștințele în acest domeniu.
În cadrul workshop-ului veți învață cum să realizați obiecte de artă cu amprentă personală, dar și să petreceți timp special împreună cu persoane care împărtășesc aceași pasiune. Vom folosi diverse materiale precum: un obiect din poliester, patine de antichizare, rusty patina, vopsea acrilică, descoperind o tehnică nouă și plină de oportunități.
Cost atelier: 45lei manoperă/consumabile de bază(patina antichizare, vopsea acrilica, rusty patina, adeziv, pensule), la care se adaugă: obiect decorat și accesorii, care vor fi alese de către fiecare participant în funcție de preferințe.
Participarea la workshop se face pe bază de programare la telefon: 0341.450.890 sau direct în magazin în intervalul orar 10:00-19:00 de luni până vineri.
Adresă: Str. Ilarie Voronca nr. 6B parter colț cu Str. Griviței, zona Tomis Mall.

Club

● Fratelli Constanța invită toți Ionii și Ioanele să petreacă Sfântul Ion alături de prieteni în club. Așadar această sîmbătă este despre Ioni, despre muzică și despre o seară de neuitat.
Petrecerea începe la 23:30!

Duminică, 14 Ianuarie

Teatru

● Duminică, 14.01, de la ora 10:00, constănțenii sunt așteptați împreună cu cei mici la Teatru pentru Copii și Tineret “Căluțul de Mare”, la piesa “Poveste cu … Scufița Roșie”, adaptare după Charles Perrault.
Regia, scenariul și scenografia îi aparțin lui Valentin Dobrescu, muzica – Radu Alin Macovei Moraru.
Vârsta minima a spectatorilor este de 3 ani.

● Spectacolul “Cea mai frumoasă soție” (Cu titlul original “Madame este trop belle”), de Eugene Labiche, realizat de Mihai Constantin Ranin, directorul Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște, căruia îi aparțin atât regia, cât și scenografia și ilustrația muzicală.
Piesa se joacă la Teatrul de Stat Constanța, fiind o comedie de situație din lumea burgheziei pariziene.
Pentru cei interesați, spectacolul începe la ora 19:00.

Evenimente diverse

● Dream Explorer te invită să participi la primul eveniment organizat în 2018 din 14 ianuarie cu plecare din Constanța: traseu mixt offroad și onroad spre Histria, Jurilovca, Enisala cu destinația finală Babadag.

Profită de iarna călduroasă pentru a vizita locuri încărcate de istorie și frumusețe din Dobrogea: Cetatea Histria, câteva obiective turistice din satul pescăresc Jurilovca, cetatea Enisala și zona Babadag. Vei avea un loc confortabil într-o mașină 4×4 pusă la dispoziție de organizatori pentru întregul traseu, vom face și scurte drumeții la picior în aer liber pentru a vizita cetatea Histria (comună Istria), cetatea antică Argamum (comuna Jurilovca) și fortăreața medievală de la Enisala. După o zi plină de activități turistice vom lua masa la popasul Doi Iepurași și vom ajunge în Constanța la lăsarea serii.

Înscrie-te cât mai repede la numărul de telefon 0766469431 și achită avansul pentru a-ți rezerva locul.
Plecarea are loc duminică 14 ianuarie ora 9.00 din Constanța.
Locația exactă va fi comunicată tuturor participanților.
Prețul de participare este 200 lei/persoană și include:
– transport în mașină 4×4 (onroad și off-road)
– ghid turistic
În preț nu sunt incluse taxele de vizitare, băutura și mâncarea.
………………………………………….
Dream Explorer este organizator de activităti din domeniul turismului de aventură: plimbări cu ambarcațiuni pe Marea Neagră, plimbări off-road, ture cu caiac și alte activităti de aventură și outdoor.
Organizăm evenimente pentru persoane fizice și juridice. Dacă dorești un teambuilding alături de colegii tăi sau o aventură în natură cu gâsca ta de prieteni contactează-ne pe office@dreamexplorer.ro.
Contact: 0766469431
www.dreamexplorer.ro.
Susținut de www.evenimente-constanța.ro și Good Idea Media

● Iubirea pentru flori ne face sa creăm un eveniment care ne va parfuma duminica!
Atelierele de flori Ana’s sunt o nouă modalitate de a invata să concepem un aranjament floral dar și sa susținem ideea relaxarii prin arta florală.
Iubim, creăm, dăruim!
Sunteți așteptați să „flowercoffee” împreună!

Rezervări la numărul: 0747 771 311
0341 454 925.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x