Iarna și-a intrat cu adevărt în drepturi, zăpada dă bătăi de cap adulților, însă bucuria copiilor topește până și cele mai reci inimi.
Peisajul de afară, parcă desprins din poeziile lui Coșbuc și Alecsandri, ne induce o stare de inerție, însă evenimentele din weekend ne vor readuce la viață: concerte live, petreceri și workshopuri!

Vineri, 13 ianuarie

Evenimente diverse

• BB Center vă așteaptă la cursul pentru dezvoltarea sănătoasă a sarcinii – curs de trimestru doi. Cursul se desfășoară pe parcursul a 4 ședințe și se va discuta despre:
Sarcină și evoluția sănătoasă;
Relația dintre suflet și trup, dezvoltarea armonioasă a fătului;
Cum ne pot influența sarcinile pierdute, ce avem de facut, care ne sunt emoțiile;
Amitiri prezente: sarcină și relația cu mama, sarcina și relația cu soțul;
Conectarea mamei cu fătul, consolidarea relației prin atingeri, respirația și mișcările bebelușului;
De ce apar diagnostice în timpul sarcinii și cum le putem preveni mental și emoțional.
Investiție:
250 lei/4 ședințe a câte două ore.
Confirmați participarea din timp pentru a organiza grupele în funcție de vârsta de gestație.
Adresă de contact: alinaflorea@bbcenter.ro sau 0733 462 057.

• Ansamblul Astras împreună cu Formația Colonade vă invită la o super petrecere grecească!
Muzica live, dansuri grecești și farfurii sparte pentru o atmosferă de vis!
Vineri, 13 ianuarie, ora 21:00.
Eveniment cu intrare liberă.
Pentru rezervari, sunați la 0728 018 058 (Restaurant Colonadelor).

Club

• Vineri, 13 ianuarie, ora 23:00, aveți prilejul să luați parte la un serios Control Tehnic de Calitate pe ritmuri de Hip Hop în Club Doors.
Deliric, Vlad Dobrescu, DOC si Dj Nasa – protagoniștii CTC – vor avea „Multe De Spus” constănțenilor.
Se anunță o noapte lungă…
Informați-vă și rezervați-vă loc la tel.: 0763 66 16 22.
Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se achiziționează la sediul clubului: luni-joi, între 12:00-17:00, miercuri: 20:00-22:00 sau la intrare la eveniment.

• Club 19 –Seawolves club deschide sezonul de petreceri 2017 la Clubhouse 19 într-o zi de vineri 13. Această zi este o una norocoasă la noi, pentru că va fi party în stil haiducesc, cu concert live folk&rock și cu after party de pomină, așa cum v-ați obișnuit!
Așadar, vă așteptă primul chef de anul acesta, să-l începeți așa cum se cuvine – cu folk, rock, băutură, dans și voie bună!

Sâmbătă, 14 ianuarie

Evenimente diverse

• Sâmbătă seara petrecem alături de Music Trends, la Voila Restaurant & Steak House. Super party cu multe surprize și doze de Strongbow gratuite pe tot parcursul serii. Rezervări la 0241.485.871 / 0742 388 388.

• Pe 14 Ianuarie sunt invitați toți dansatorii la 2 super workshop-uri marca Mădălin Farc! Începeți anul în pași de dans cu 3 ore intensive de dans și creație alături de unul dintre cei mai populari și experimentați dansatori din România!

După cele 2 class-uri se va face o sesiune questions and answers, astfel veți putea afla de la Mădălin tot ce vă interesează din domeniul dansului.
Taxa: 70 lei/persoană/2 class-uri
sau 55 lei/membrii All In One Dance
Sunteți așteptați la: Str. Șoseaua Mangaliei nr. 149.

Club

• În Rock Halle vin cei de la Double Six, o trupă cu activitate muzicală intensă pe scena constănțeană, care a abordat marile hituri internaționale ale anilor ’80-’90 și care a prezentat schimbări majore în componența sa de-a lungul anilor. Double Six va concerta pe data de 14 Ianuarie 2017, în formula completă, avându-i ca instrumentiști în prezent pe Gelu Oprea (chitară armonie), Dan Burlacu (chitară solo), Sebastian Mitri (bass), Theo Scrioșteanu (tobe), la sunet Emilian Burcea și la voce Diana Arvinte (participantă Vocea României 2013 – echipa Brenciu).
Suport Artist – 15 lei.

Duminică, 15 ianuarie

Evenimente diverse

• În 15 ianuarie 2017 – Ziua Mihai Eminescu, oriunde ne-am afla, în țară sau în lume, între orele 17 – 19, vom avea ocazia să recităm împreună, cu toții, perfect sincronizați, poezii scrise de Eminescu, iar la ora 19 fix ne vom prinde de mâini și vom recita poezia-manifest ”Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie”.
Cum ne vom sincroniza? Simplu: centrul de coordonare al evenimentului va fi în Piața Universității din București, unde poeziile vor fi proiectate, vers cu vers, pe peretele cel mai înalt al Teatrului Național. La Constanța ne vom întâlni în fața statuii lui Eminescu din Portul Tomis, zona Farului Genovez.

• Duminică, 15 ianuarie, de la ora 18:00, baschetul revine la Constanța la Sala Sporturilor. BC Athletic Constanța va concura împotriva Cuza Sport Brăila, o echipa experimentată. Așadar, se anunță un meci greu și interesant!

• Interact Pontus Euxinus lansează revoluția Street dance-ului într-o seară URBAN! Vino să te distrezi la un spectacol de dans alături de trupele: “All in one”, “New force of Dance” și “Revolution”. Și pentru că un spectacol de Hip-Hop are mai multe elemente, sunt invitați unii dintre cei mai buni MC din Constanța: Cosmo, Frank, Malefic și mulți alții!
Așadar, sunteți așteptați pe 15 Ianuarie în club Goblin începând cu ora 19:00!
Intrarea se face pe baza unei brățări în valoare de 15 lei, iar banii vor fi donați către Bibloteca Județeană pentru alcătuirea unei noi secțiuni de cărți contemporane.

Club

• La cinci ani de la „Pietre în alb”, albumul care a marcat un apogeu de maturitate și complexitate în muzica Luna Amară, trupa clujeană revine cu un nou disc ieșit din orice tipare. „Aproape” este o colecție de șapte cântece într-un registru semi-acustic, păstrând amprenta lirică și muzicală a trupei dar ducând totul la un alt nivel. Turneul de lansare „Aproape” ajunge la Constanța duminică, 15 ianuarie, în Doors Club (str. Traian nr. 68A) începând cu ora 20:00!

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x