Cu vremea călduroasă și soarele arzător, toamna de aramă nu își poate face de cap așa cum dorește, dar noi nu putem decât să ne bucurăm de așa o vreme bună pentru plimbări prin parc, activități sportive, precum și evenimente de neratat ce se petrec în acest sfârșit de săptămână în Constanța și în stațiunea Mamaia.

Vineri, 13 Octombrie

Teatru

● „Cea mai frumoasă soție”, de Eugene Labiche, este o premieră pe țară a stagiunii trecute, spectacol de Mihai Constantin Ranin, regizor cunoscut atât pe plan național, cât și internațional, directorul Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște, căruia îi aparțin atât regia, cât și scenografia și ilustrația muzicală.
Spectatorii vor avea prilejul să aplaude o comedie de situație din lumea burgheziei pariziene, în care intriga se țese în jurul unei preafrumoase femei, curtate de toți bărbații din jurul ei. Acest rol va fi jucat de Georgiana Rusu.
Vor mai urca pe scenă Liviu Manolache, Nicodim Ungureanu, Andrei Cantaragiu, Remus Archip, Andu Axente, Luiza Martinescu, Adrian Dumitrescu, Alexandru Iacov, Laura Crăciun, Diana Vieriu, Cosmin Mihale și Gelu Ciobanu.

Evenimente diverse

● Ești așteptat la grupul de suport gratuit în care se va discuta despre nașterea naturală, cezariană dar și despre nașterea naturală după cezariană.
Fie că ești însarcinată sau ești deja mămică ești asteptată în centrul BB Center pentru a discuta despre naștere.
Rolul grupului de suport este:
-de a aduce poveștile pozitive la un loc pentru a motiva gravidutele care vor naște.
-de a auzi poveștile mămicilor care au născut.

● Grupul Civic Tătar are plăcerea să vă invite la lansarea volumului de carte „TĂTARII DIN ROMÂNIA – ISTORIC. SPIRITUALITATE. IDENTITATE.” scrisă de domnul prof.univ.dr. Ibram.
Volumul a apărut sub egida Institutului de Știință, Cultură și Spiritualitatea din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța.
Lansarea va avea loc la Hotel Ibis, la ora 17:00.

Club

● Săptămâna aceasta încep recrutările pentru #distracția de weekend iar vineri, 13 Octombrie sunteți așteptați să vă înrolați la cel mai nebun party milităresc!
Câmpul de luptă este pregătit,tunurile cu rafale de shot-uri sunt pe poziție,regimentul Heaven’s Hell este #pregătit să dea onorul noilor recruți.
Muzica: Ofițer de servici Dj Kronk
Intrarea este liberă!
Rezervări: 0785626140.

● Fratelli Constanța își redeschide porțile pentru un nou sezon de muzică bună și distracție. Let’s fratellize începând cu ora 23:30.

Pentru rezervări: officeconstanta@fratelli.ro / 0725.510.000.

Sâmbătă, 14 Octombrie

Teatru

● TRUPA SUFLEȚEL vă invită să petreceți clipe de vis cu toată familia. Cele mai bune preparate pentru o masă de prânz excelentă și o piesă de teatru de păpuși, Hansel și Gretel, cu adevărați profesioniști în arta sufletului.
O poveste deosebită, pentru toți micuții! Cei doi fratiori, rătăciți în pădure și ispitiți de dulciurile de pe căsuța Vrăjitoarei!
Cine ar rezista? Cum reușesc Hansel și Gretel să scape de urâcioasa vrăjitoare, cum ajung înapoi acasa… Iată aventuri grozave numai bune de împărtășit.
Sâmbătă, 14 OCTOMBRIE, ORA 11.00, Trupa Suflețel vă așteaptă la HARLEQUIN Mamaia
Rezervări 0766 400 181 (Ramona Leonida)
Bilet 25 lei/persoană
Rezervarea telefonică este obligatorie.
Locuri limitate!

● Admiratorii doamnei Ileana Ploscaru, una dintre cele mai bune actrițe ale teatrului nostru și cetățean de onoare al Constanței, vor putea să o vadă ca protagonistă a piesei dramaturgului contemporan Viorel Savin, „Bătrâna și hoțul”, în regia lui Iulian Enache, cel care cu ani în urmă, la prima montare de la Constanța, interpretă rolul hoțului.
Dan Cojocaru este, de această data, partenerul de scenă al bătrânei doamne, Alina Mantu și Alexandru Medveghi apărând în roluri episodice. Scenografia a fost creată de Lăcrămioara Dumitrașcu, iar muzică a fost compusă de Adrian Mihai. Măiestria artistică și umorul Ilenei Ploscaru se întâlnesc fericit cu farmecul plebeu a lui Dan Cojocaru, într-o piesă ce propune spectatorilor o meditație despre artă.

Evenimente diverse

● Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici din Constanța vă invită să participați la Cursul de prim ajutor(Basic Life Support), desfășurat în zilele 14-15 Octombrie 2017, ora 10:00, în cadrul Campusului Universității „Ovidius” Constanța, corp B (sala A2).
Primul ajutor promovează simțul solidarității și al altruismului, care există în fiecare dintre noi! Toți putem salva și proteja vieți!

Înscrierile se vor desfășura la sediul ASMTMC, Campusul Universității „Ovidius” Constanța, corp B, etaj 1, sala E114B în următoarele zile:
-Luni 09.10 între orele 12.00-16.00
-Marți 10.10 între orele 12.00-16.00
-Miercuri 11.10 între orele 12.00-16.00
-Joi 12.10 între orele 12.00-16.00
Coordonatori: Bianca-Andreea Balint 0748 895 755
Oana-Andreea Ursica 0728 244 010

● Antrenamentul postural se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, pregătire fizică, sau de starea de sănătate a spatelui.
Este un program special creat pentru a soluționa problemele de spate, a lucra împotriva durerilor prin dezvoltarea unei posturi corecte.
Lucrăm asupra echilibrului, flexibilității cât și asupra alinierii coloanei vertebrale, prin mișcări controlate, corelate cu o respirație profundă.
PRIMA ȘEDINȚĂ ESTE GRATUITĂ!
Doar pe bază de programare online accesând: http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

● “Clubul copiilor” Reunește ateliere care permit:
-stimularea creativității
-creșterea încrederii în forțele proprii
-dezvoltarea comportamentelor pozitive
-stimularea interacțiunii pozitive în cadrul grupului
Atelierul de teatru de umbre « Micii actori »
Vârstă: 3 -5 ani; 6-8 ani; 10-12 ani
(programări în funcție de vârstă)
Formator: Andreea Vasile-Psiholog Educațional, Logoped, Specialist Arte Combinate.
Abonament: 140 lei-4 ședințe
O ședința: 40 lei
Înscrieri: alinaflorea@bbcenter.ro
Relații: 0733 462 057

Club

• Cea mai nou piesă a celor de la LUNA AMARĂ, „Nu știu, nu iau, nu sunt” se va auzi pentru prima oară în Constanța în Rock Halle, sâmbătă, 14 octombrie 2017.
Va așteptăm la un show electric și electrizant, alături de o trupă care nu a încetat nici un moment să fie sinceră și să ofere publicului sonorități noi și texte incitante.

Suport artist: 30 lei
Facebook: https://www.facebook.com/LunaAmaraBand

Duminică, 15 Octombrie

Evenimente diverse

• Duminică 15 octombrie, la Adokids, veți putea continua să vă jucați cu lâna. Veți putea meșteri tablouri pufoase.
Imaginația și culoarea vă vor ajută să faceți adevărate opere de artă.
Crina Manolescu (Oaia Primordială) vă va iniția într-o tehnică inedită și cu ajutorul lânii merinos veți făuri cu migală minunății.
Participanți: maximum 10-15 copilași însoțiți de câte un părinte.
Înscrierile se fac prin email, la adresa tatoiu_daniela@yahoo.com până cel târziu joi 12 octombrie.
Preț: 35 lei
Dacă aveți nelămuriri: 0730.24.53.24
Vârsta minima de participare: 4 ani.

● Duminică, 15.10.2017, la ora 19:00 ne strângem din nou la un turneu de baschet la CLUB IDU (Mamaia). Sala a fost rezervată pentru 2 ore.
ATENȚIE TURNEUL ACESTA ESTE DE 16 ECHIPE:
PREMIU: Echipele câștigatoare vor fi premiate cu diplome „Sunday Basketball Constanța”.
– Înscrierea în turneu se face doar în echipe de câte 4 jucători
– Turneul constă în meciuri de câte 10 minute sau 5 puncte înscrise de către una din echipe.
– La etaj veți avea balcon special pentru galerie, puteți veni însoțiți cu suporteri și susținători.
-Suma pentru chirie este de 10 RON/jucător.

● I se spune Dan Byron pentru simplul motiv că a avut într-o vreme o trupă care se numea Byron (cu totul alta decât cea de acum). A studiat muzica de la 6 ani, deși nu și-a închipuit că va face carieră… A studiat vioara (4 ani), apoi flautul (7 ani), teorie, compoziție și multă practică…
S-a exersat în mai multe formule rock, dar s-a impus publicului cu trupa byron și cu proiecte ale Teatrului de Artă București.
Duminică, 15 octombrie, de la ora 19:30, la Doors Club, constănțenii au prilejul să îl asculte pe Dan Byron în proiectul acustic solo.
Prețul unui bilet este 30 de lei.
Info și rezervări la: 0763661622.

● Actorul bucureștean Marius Malu Chivu (Taximetristul din Las Fierbinți) va face show Duminică, 15 octombrie, începând cu orele 20:00 la VICIO Caffe&Bistro . Dacă nu ați mai râs în hohote de ceva vreme,poate acum este o ocazie bună să vă chemați prietenii și să vă distrați împreună ascultând glume fără limită și replici deștepte.
Costul acestei porții de râs: 20lei
Rezervări : 0722.593.745

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x