Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi și doar așa ne dăm seama cât de repede trece timpul și cât de puțin mai e până la vară.
Dar până atunci vă invităm să vă alegeți cum veți dori să vă petreceți acest sfârșit de săptămână:

Vineri, 14 Aprilie

Evenimente diverse

• Zebrano Restaurant vă așteaptă la o seară plină de muzică și voie bună în compania lui Mircea Cazan. Prețul unui bilet este de: 20 lei/ persoană;
Rezervările se pot face la numerele: 0732973778; 0727709912.

• NIKOS PAPADOPOULOS și Ansamblul Nea Ellada revin la Peninsula pentru o seară grecească autentică! Poți petrece alături de ei în cel mai pur stil grecesc: cu ritmuri de bouzouki, dans și farfurii sparte!
Intrarea este liberă!
Rezervări: 0737 519 447, 0737 519 448.

Club

• Domination, prima și singura formație tribut Pantera din România, revine în atenția publicului constănțean pe 14 aprilie 2017.
Evenimentul va începe la ora 21:30.
Membrii trupei:
Ștefan Zaharescu – vocals (ex-Negura Bunget/Kistvaen)
Cezar Popescu – guitars (Vița de Vie)
Cristi Dumitrescu – drums (Voodoo)
Adi Cotoară – bass (Changing Skins)
https://www.facebook.com/dominationromania
Suport artist: 20 lei.

• Vineri, 14 aprilie, Doors Club te invită la concertul trupei ȘUIE PAPARUDE.
Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, în săptămâna evenimentului. Info și rezervari la numărul: 0763 66 16 22.

Sâmbătă, 15 Aprilie

Evenimente diverse

• Iubitorii de baseball au acum ocazia să participe la meciul România vs SUA, pe 15 aprilie 2017, ora 11:00, Stadionul Portul, Constanța.
Alături de Federația Româna de Baseball și Softball sunteți așteptați la primul meci amical dintre echipa naționala de baseball a României și cea a militarilor americani aflați în România.
Adevarat sport național al Americii, baseball-ul se joacă în Romania de 27 de ani iar din acest an a devenit sport olimpic.
Confruntarea amicalăă dintre echipa naționala a României și cea formată din militarii americani aflați la baza Mihail Kogalniceanu marchează împlinirea a 70 de ani de la acceptarea în liga americană de baseball (Major League Baseball) a primului jucator de culoare. Jakie Robinson a devenit un simbol al egalității, corectitudinii, dreptății și fair-play-ului.

• Așa-i c-ai vrut întotdeauna să înveți să cânți la chitară? Ei bine, acum ai ocazia!
E nevoie să vii cu propria-ți chitara, un caiet și un creion. Lecția se ține la DC Café la ora 11:00.

Club

• Cu o experiență de peste 20 de ani, formația Taine a câștigat numeroase premii și a deschis showuri pentru Meshuggah, Kreator, Vader, Napalm Death, Ancient, Sepultura, Obituary, Atheist, Master, Quo – Vadis, Hypocrisy, Death DTA și mulți alții. Ei vor fi cei care vor întreține atmosfera sâmbătă, la Club 13, începând cu ora 21:00.

• Sâmbăta aceasta, Johnnie Walker anunță o petrecere incendiară în Fratelli Constanța în compania lui Dirty Law. Fiind unul dintre cei mai buni DJ din Europa, a avut plăcerea de a lucra cu artiști precum P. Diddy, Jay-Z, Beyonce, Snoop Dogg, LMFAO, Xzibit, 50cent și mulți alții!
Pentru rezervări: officeconstanta@fratelli.ro / 0725.510.000.

Duminică, 16 Aprilie

Evenimente diverse

• Le Premier va provoacă de Paște să scălpați de grija mesei festive și de mormanele de vase de spălat și vă invităm pe terasa noastră. Bucatarii noștri muncesc de zor la un meniu ales cu grijă, în care preparatele tradiționale au locul lor, avem o priveliște nemaipomenită, iar de atmosferă se va ocupa un invitat special.
Din meniu nu vor lipsi: drobul de miel învelit în bacon, mini empanadas cu brânză de capră și spanac, borșul de miel, friptura de miel cu rozmarin la cuptor, lasagna cu mix de ciuperci, roșii confiate și sos de spanac, pască tradițională moldovenească, cozonac moldovenesc, cheesecake de afine și multe altele.
Preț: 99 lei/ persoană (1 pahar de Prosecco inclus)
Pentru rezervări: 0753 099 099
*Locurile sunt limitate!

Totodată, dorim să vă urăm Paște fericit alături de cei dragi, să aveți lumină și pace în suflet!

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x