Ce facem în weekend?

Nicăieri nu-i ca la mare, mai ales vara! Va puteți relaxa pe plajă, savurând cu cocktail sau puteți alege din lista prezentată mai jos cu evenimentele din weekend.
Mijlocul lunii Iulie vă aduce un festival minunat în stațiunea Mamaia, nelipsitele show-uri de stand-up comedy, concurs de dans și kickboxing și seri pline de muzică și distracție fără limite în cluburile din stațiune!

Vineri, 14 Iulie

Evenimente diverse

• După ce a lucrat cu artiști consacrați din România, dar și din străinătate (Karmen, Anda Adam, Alina Eremia, Nicole Cherry, Antonia, Faydee), a decis că vrea să treacă la un alt nivel. În prezent, este instructor în China la cel mai mare studio de dans din Shenzen.

A dansat la evenimente precum Forza Zu, Media Music Awards, China Music Awards, Top Chinese Music Festival, iar pe 14 iulie, la ora 13:00, vine la Total Dance Center să ne împărtășească din experiența sa!

Preț: 40 lei

Detalii: 0773 748 749

www.total-dance-center.ro

• Vineri, 14 iulie, se trece la un nou modul din ABC-ul Picturii împreună cu Psiholog Andreea Bratu, anume PATA DE CULOARE, de data aceasta învățăm despre pata de culoare elaborată.
Atelierul va dura 1h si 30 minute, costul este de 20 lei cu o reducere de 25% pentru al doilea frate, materialele incluse.
Pentru înscrieri: 0745807138.

• În data de 14 iulie 2017 o nouă gală extraordinară în cel mai incendiar loc din România: Mamaia!
Campionii României vor înfrunta luptătorii nemiloși ai Germaniei! Puii de daci împotriva descendenților lui Thor!
România VS Germania într-o super Gală Colosseum Tournament: Legends of the Black Sea!
Kickbox și MMA.
Amansio Paraschiv, Adrian Roșca, Cristian Milea, frații Dănuț și Vlad Hurduc dar și campioni ai Germaniei: Tim Muller, Dung Quang, Slawka Wittmer „The Viper” se vor înfrunta pe IDU Arena.
Promotorul evenimentului este Gabriel Georgescu
Prețul unui bilet: 50 RON
Pentru rezervarea locurilor la mesele VIP:
Daniel telefon: 0745093353; 0731337540.

• Vineri, 14 Iulie, începând cu ora 20:00, sunteți așteptați pe terasa restaurantului Akolade să petreceți în stil franțuzesc!

Dacă pe Champs-Elysees are loc parada militară dedicată Zilei Naționale a Franței, Chefii – Liviu Onică și Marius Șerban – vă invită să asistați la parada renumitei gastronomii franțuzești. Aceștia v-au pregătit două meniuri speciale, inspirate de bucătăria franțuzească, pe care le vor prepara live, pentru a vă bucura de o experiență deplină.

Un meniu atent ales trebuie asociat și cu un vin excelent iar recomandările vor fi făcute de somelierul Ionuț Făcăleț, certificat de către Court of Master Sommelier UK.

Atmosfera stilului franțuzesc va fi completată de muzică live, asigurată de Vega Band.

Pentru rezervări ne puteți contacta la numărul de telefon 0725402942 sau adresa de e-mail guest.relations@hotelvega.ro.

• Începe Festivalul Verii 2017 – Mamaia Fairytale, 1st edition! Nopţi de poveste şi voci de neuitat, cântăreţi şi actori celebri, bucurii pentru copii şi multă distracţie pentru toate gusturile! Centrul staţiunii Mamaia, Piaţeta Casino, va prinde viaţă începând cu 14 iulie 2017, ora 20:30! Nu trebuie să vă faceţi griji decât pentru vestimentaţie, căci intrarea este liberă! Şi pentru că nu puteţi lipsi de la fenomenul cultural al sezonului, urmăriţi-ne pe Facebook pentru mai multe informaţii.

Club

• Sunset Beats Vol.5 ☆ Plaja H2O Mamaia ☆ 14 Iulie

Happy Gutenberg te va duce într-o călătorie care îmbină muzical trecutul cu vitorul, cu un mix electrizant de Funk, Soul, Motown Grooves, Disco și House!

Fă-ți bagajul și hai la mare! Vara e aici.

Live DJ set ☆ Happy Gutenberg

• În acest weekend faceți-vă timp pentru un show de excepție semnat de Whatsup! Petrecere, distracție, muzică bună, atmosferă, Tapo vă promite o seară de neuitat!

Sâmbătă, 15 Iulie

Evenimente diverse

• Work At Home Moms Constanta invită mamele la cel mai potrivit mix de teorie și workshopuri practice, conceput special pentru cele ce gândesc intuitiv, învață eficent și respiră creativitate. Este vorba despre cursul Croitorie de bază – Rochia de vară, din cadrul cursului de croitorie de bază, alături de trainera Marangic Irinel-Maria.

Orele: 10.00-14.00

Loc: sediul Helen Doron English

Înscrieri pe: olivia.grigore@wahm.ro

Preț: 70 lei

Locurile sunt limitate!

• Eveniment special care se adresează antreprenorilor și persoanelor fizice care doresc să își înceapă o afacere, eveniment organizat în cadrul Hotelului Ibis!
Pe parcursul evenimentului vor fi abordate teme pe segmentul de:
– business
– beauty
– healthy lifestyle
– dezvoltare personală*
O serie de speakeri și invitați speciali vor aduce informații valoroase, de aceea nu trebuie să lipsiți!

• Așteptarea a luat sfârșit. A început vara, a început distracția la mare. Sunteți așteptați în număr cât mai mare la Auto Summer Fest ediția IV.
Pentru înscrieri organizatorii așteaptă mail cu poze, o mică descriere a mașinii și un număr de telefon la adresa:
inscriereautosummerfest@yahoo.com.

Club

• În această sâmbătă Tapo are un invitat special pentru voi: frumoasa Ruby! Artista face atmosferă, pe scena Tapo din Mamaia în weekendul ce anunță mijlocul verii!

• Ego Mamaia vă invită la Nation 5: Baywatch! Invitatul special al serii va fi Salvatore Ganacci, artistul cunoscut pentru melodia “Dive”, care s-a aflat în topurile radiourilor din acest an. De asemenea, seara va fi întreținută de Dj Booth și Alex Parker.

• GOLAN este proiectul muzical cu cea mai mare ascensiune în materie de electro-acustic dance & lounge, născut în București, acum 4 ani. Trio-ul format din Alex, Mihai și Ernesto sunt dovada vie că stilurile muzicale diferite combinate cu pasiune pot genera un amestec unic de sunete eclectice.
Pregătește-te pentru o experiență GOLAN!
DRESSCODE – S U M M E R C A S U A L
ACCES L I B E R pe plaja H2O!

Duminică, 16 Iulie

Evenimente diverse

• Duminică, începând cu ora 21:30, Ștefan Stan & Band va susține un concert live pe terasa-restaurant Sago a hotelului Riviera Mamaia.

Ștefan Stan, câștigator al ”Vocea României”, este recunoscut ca unul dintre cei mai buni entertaineri și una dintre cele mai bune voci de live din România! Preparatele culinare vor fi acompaniat de ”band-ul” dirijat de Cătălin Scărlătescu!

Pentru rezervări puteți contacta organizatorii la numărul: 0723103884.

Club

• Cea mai mare petrecere cu spumă se ține la Princess Summer Club, în stațiunea Mamaia, iar voi nu trebuie să ratați asta!

Petrecerea va începe pe timpul zilei, dar va ține până a doua zi la răsărit!

Pentru rezervări puteți suna la: 0720 53 53 83/ 0720 53 53 82.