Deși toamna s-a instalat cu bine, iar frigul și ploaia ne îndeamnă la somn și meditație, vă invităm să vizualizați evenimentele ce vor avea loc în weekendul ce vine, pentru că veți găsi, cu siguranță, lucruri interesante de făcut, locuri frumoase de vizitat, activități tocmai bune de a vă încheia săptămâna într-un mod cât mai plăcut.

Vineri, 14 octombrie

Evenimente diverse:

• JOB4LIFE ține să aducă pe piața din România un nou eveniment național de recrutare alături de toți partenerii săi din străinătate. Partenerii implicați în recrutare sunt atât agenții de plasare forță de muncă cât și companii de top din țări precum: Marea Britanie, Olanda, Germania, Belgia, Slovacia, în domeniile: construcții, industrial, logistică, medical, service auto, maritim, etc. Participarea este gratuită.

•Vineri, 14 octombrie, ora 19:00, toți blogerii constănțeni sunt invitați la o altfel de socializare, la Bowling în City Park Constanța. Evenimentul se dorește a fi o seară de socializare offline, fără internet, fără telefoane, fără tablete, fără laptopuri. Este un eveniment dedicat exclusiv bloggerilor, la care va fi în prim-plan socializarea de calitate.
Participarea se face cu confirmarea prezenței la telefon: 0760.187.098 sau la e-mail: office@joyevents.ro până vineri, 7 octombrie.

Club:

• Vineri, 14 Octombrie, Club 19 vă invită la o seară gotică, cu prestația live a două trupe aflate pentru prima dată pe o scenă constănțeană:
FALLEN ARISE – Symphonic Metal
WHEN NOTHING REMAINS – Goth Doom Metal
Porțile Clubhouse SWMC vor fi deschise începând cu ora 20:00.

• Carla’s Dreams face atmosferă în Princess Club Constanța. Vino să îi asculți pe cei care crează hituri pe bandă rulantă și ne dau emoții prin fiecare vers, începând cu ora 23:00.
• De la înființare până în 1991, Timpuri Noi a fost ceea ce se numește o trupă underground, în special datorită versurilor și subiectelor abordate în piese, considerate subversive de către regimul comunist. Acum îi puteți asculta live la Restaurant Pescăresc “Între Ape”, începând cu ora 22:00. Prețul biletului este de 30 lei.

Sambătă, 15 octombrie

Teatru:

• Prințese frumoase, cavaleri, zâne, trompetiști și personaje de basm, un alai vesel și colorat, vor transforma City Park Mall într-un Tărâm Magic. Spectacole de teatru, ateliere arts & crafts, jocuri trăsnite, show-uri de magie, demonstrații de dans, sunt doar câteva dintre surprizele care te așteaptă. Pe 15 octombrie, ziua începe în forță și se termină cu super concertele Bibi și Voltaj!

11:00-12:30 – Orchestra personajelor de poveste care vor cânta și vă vor încanta ziua;
12:30-15:00 – Zânele City Park Mall te așteaptă la atelierele de creație special create pentru cei mici în Nivel -1, Zona Noriel;
14:00-14:30 – Spectacol Street Dance plin de ritm și energie. Un coordonator de dans profesionist vă va învăța mișcări de dans contemporan (RNB, hip-hop);
14:30-15:00 – Olimpiada Jocurilor Trăsnite – concursuri trăsnite alături de Sportacus și Ștefania;
15:00-15:45 – Piesa de teatru – Mica Sirenă;
15:45-16:30 – Concert Bibi;
16:30-16:45 – Orchestra personajelor de poveste;
19:00 – Concert Voltaj.

Pe 16 octombrie distracția continuă cu:
11:00-12:30 – Orchestra personajelor de poveste;
15:30-18:00 – Zânele City Park Mall te așteaptă la atelierele de creație Nivel -1, Zona Noriel;
16:00-16:30 – Spectacol Street Dance plin de ritm și energie.
17:00-17:45 – Rapunzel, fata cu părul fermecat te așteapta la City Park Mall într-un spectacol special de teatru pentru cei mici.
17:45-18:15 – Magic Show
18:15-19:00 – concert Andra Gogan.

Evenimente diverse:

• Solicitările de sânge și componente sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în creștere, dar numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile. Pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional. Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța dispune de toate materialele necesare activității medicale iar voi sunteți așteptați să veniți în ajutorul lor, începând cu ora 9 dimineața. Sunteți bineveniți în număr cât mai mare!

• La Muzeul Marinei Române se organizează, începând cu ora 9:30, Trofeul Ligii Maeștrilor la Șah. Organizatorii sunt Muzeul Marinei Romane, Liga Maistrilor de Marina, A.C.S. FIANCHETTO, iar premiile sunt consistente, locul I intrând în posesia a 300 lei, cupă și medalie. Taxa de participare este de 50 lei.

• Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici din Constanța vă invită să participați la Cursul de Prim Ajutor (BLS), desfășurat în zilele 15-16 octombrie, ora 10:00, în incinta Facultății de Medicină Generală, sala A2. În prima zi va fi prezentată partea teoretică a cursului, iar în cea de-a doua, partea practică. Numărul de locuri este limitat la 40 de persoane, iar taxa de înmatriculare este de 50 lei. Pentru înscrieri și alte informații persoana de contact este Bianca Neagu – 0730567731.

Club:

• Sâmbătă, 15 Octombrie, Masterpiece (tribut Metallica) va concerta în Rock Halle Constanța. În deschidere va cânta Paradox Theory. Concertul va începe la ora 20:30. Suport artiști – 30 lei. Informații la bar sau la 0763 808 208.

• Goblin Constanța se redeschide într-o locație nouă, pe Bulevardul Mamaia nr.155, fostul club Megalos, lângă Scoica, vis-a-vis de Universitatea Ovidius. Vă așteaptă o instalație de sunet nou-nouță, un sistem de ventilație și aer condiționat ultraperformant și, bineinteles, decorul și atmosfera nebună pe care o puteți găsi doar la Goblin. Petrecerea începe la ora 22:00.

Duminică, 16 octombrie

Evenimente diverse:

• Pe 16 octombrie , începând cu ora 21:00, Andrei Ciobanu, moderatorul matinalului de la Kiss Fm, membru al grupului ,,Sector 7″ dar și autor al faimosului best-seller al anului 2015 ,,Suge-o, Ramona”, se reîntoarce în Constanța și promite un show de stand up comedy plin de umor spumos și de ținut minte!
Vino și tu la Racing Pub la un show de stand up comedy pentru a pleca acasă mai fericit și cu o liniuță în plus la viață decât aveai când ai ajuns. Pret bilet: 30 RON/ persoană.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x