Nu a nins, luminițele s-au aprins în tot orașul și știm că Sărbătorile se apropie cu pași repezi.
Evenimentele din acest weekend, precum Concertul de Crăciun, “Scrisoare de Decembrie”, crosul Gerilă și
Turul Moșului – Poveștile Tomisului, aduc și ele atmosfera Crăciunului în oraș.

Haideți să alegeți cum veți petrece acest sfârșit de săptămână consultând lista completă a evenimentelor:

Vineri, 15 Decembrie

Evenimente diverse

● Concertul „SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o poveste contemporană despre frumos, despre calitate, despre emoții pozitive și despre sentimente pe care nu le poți avea și nu le poți trăi la această intensitate decât în preajma Crăciunului. Fuego propune un show vizual și auditiv, bazându-se pe emoția stârnită de mesajele cantecelor și a poeziilor sale.

Totodată, împreună cu publicul său, artistul va scrie o mare scrisoare dedicată Crăciunului, pe care o va publica ulterior.

Cum niciun proiect marca Fuego nu vine fără surprize, nici acum interpretul nu se dezminte. Acesta are momente unice pregătite, timp de două ore, alături de band-u lsau, împreună cu melodii de neuitat, cântece noi și spectaculoase, dar și cele mai frumoase, fredonate și difuzate colinde din cei 20 de ani de cântec. Spectacolul „SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o reverie, o reîntoarcere la valorile și simbolurile simple, în care toți credem, dar pe care, din cauza haosului și stresului în care trăim, le-am uitat.
Crăciunul este un eveniment de petrecut alături de familie, așa că vă așteptăm cu mic, cu mare la concertul Fuego de Crăciun, pentru a ne bucura împreună de magia sărbătorilor prin muzică, versuri cu emoție și spectacol desăvârșit.

Locație: Casa de Cultură
Ora de începere: 19,30
Preț bilet: 50, 60 și 70 lei.

● IQ Pub vă invite la concertul băieților de la Byron. Organizatorii au pregătit pentru voi o petrecere în stil irlandez, unde vă asteptăm cu:
-muzică live
-jocuri cu premii
-shot-uri Jameson pentru primii 100 de participanți
-alte surprize la fața locului
Adu-ți prietenii la Jameson Live Music. Dăm startul petrecerii de la ora 20:00, iar la ora 21:30 ridicăm paharele să-i primim pe cei de la Byron.

Club

● Pe 15 decembrie, Ballantine’și în Goblin îți aduc Constanța mai unul dintre cele importante dă evenimente ale acestui sfârșit de an-GOLAN!
Golan sunt tonul distracției cu un super concert True Music. Băutura și atmosfera pregătite, muzica e setată, așteaptă să se audă în boxe! Ia-și prietenii în Goblin să vă distrăți alături de Ballatine’s x Golan, în formula unică DJ Set.
De pre si afterparty se ocupă DJ Amon (București), invitat special pentru acest eveniment, ale cărui mixuri se completează perfect cu vibe-ul băieților de la Golan!
Visuals & Special FX by Alex Filip.
Tickets: 20 lei
Doors open: 22:00
Rezervări -0775.325.008

Sâmbătă, 16 Decembrie

Evenimente diverse

● Sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 21:00, Doors Club îți dă întâlnire cu Trupa Zero. Intrarea este liberă. Info și rezervări la tel.: 0763661622.
Băieții s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani cântând în trupe diferite, iar în 2006 au decis să o ia de la… Zero.
Au participat la trei finale naționale Eurovision, cu piesele „Come This Way”, „Sunny Days” și „Lay Me Down”.
O frumoasă perioadă a trupei a fost activitatea ca band oficial al emisiunii „Happy Hour”.
Primul album – „Sunny Days” – a fost lansat în 2009; actualmente pregătesc lansarea celui de-al doilea: „Vrei să…?”sambata – trupa zero

● În fața Grand Hotel Rex se va desfășura Cros Gerilă, un cros pe mai multe categorii și distanțe, după cum urmează:
Categorii și distanțe:
1. 6-7 ani(500m)
2. 8-9 ani(500m)
3. 10-11 ani(1,5km)
4. Categoria ”MĂMICILOR”(1,5 km)
5. 12-13 ani(3km)
6. 14-15 ani(3km)
7. 16-18 ani(3km)
8. + 18 ani(3km)
9. + 50 ani (3km)
10. ” 6 picioare”, blănosul cu părintele adoptiv(1km). La această categorie omul poate purta lesa și botnița la alegere, pentru a simți ce simte animalul legat. Numai blănosul primește diplomă și cadouri.
11. Sania Moșului(500m). La această categorie vor fi numai 20 de locuri. Va trebui să faceți echipă mixtă în care bărbatul va împinge cât poate de repede un cărucior de mall, în care se află partenera. Se vor purta căști de bicicletă în timpul acestei curse. Să nu consumați vin fiert înainte de cursă… după este permis!
12. THE BEST 10 K RUNNER. La această categorie pot participa numai persoanele de peste 18 ani. Este ocazia de a te întrece cu cei mai experimentați alergători de fond ai Constanței. Acestă cursă va desemna la masculin și feminin, cei mai buni 3 fondiști. Nu vor exista categorii de vârstă!

Categoriile 6-18 ani și ”6 picioare” participă gratuit. Dacă una din categorii nu are cel puțin 5 concurenți se va contopi într-o singură categorie cu o alta mai mare/mică, imediat următoare.
Categoriile peste18 ani trebuie să achite în ziua concursului 20 de ron. Banii strânși de la această categorie vor reprezenta o parte din fondul pentru premiile copiilor.

● Pentru că turul în pași de vin din noiembrie a avut succes și pentru că anul acesta se pare că a fost anul tuturilor tematice, organizatorii mai fac unul de final de an. Detaliile după cum urmează:
Dress Code: culoarea roșie, craciuneasca.
Punct de întâlnire: Piața Ovidiu la statuie.
Punct final, ca și în noiembrie: Hotel Ibis Constanța care vă așteaptă cu vin fiert.
Cost: 30 lei/persoană. Înscrieri pe slavdiana@yahoo.com și 0749 99 70 58.

Duminică, 17 Decembrie

Teatru

● Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” Constanța te așteaptă la pun Concert Extraordinar de Crăciun, sub atenta îndrumare a lui Florin Totan, avându-i soliști pe Smaranda Drăghici, Ionela Duma, Laura Eftimie, Elena Rotari și mulți alții.
Biletele variază între 30 și 50 lei în funcție de locul ocupat în sală, 20 lei pentru pensionari și 8 lei pentru copii.
Rezervări la: 0241 481-460 sau 0723 882 987.

 

Evenimente diverse

● Pe cel mai recent material discografic semnat Direcția 5 se regăsesc 13 piese, dintre care putem aminti „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv“ și „Tu m-ai cucerit“. În plus, pe lângă piesele solo, Direcția 5 a inclus și o super colaborare cu un artist ce a cucerit de-a lungul timpului atât topurile din România, cât și cele internaționale. „Show-ul de la Sala Palatului va fi unul de neuitat.
„Le pregătim multe surprize fanilor. Vom interpreta piese ca «O fată ca ea», «Forever love» și «Te iubesc», dar și melodii nelansate“, a spus Marian Ionescu.

Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri, Carmin Ionescu și Alina Crișan, trupa Direcția 5 s-a înființat în anul 1991, iar un an mai târziu băieții lansau primul album: „La vulturul de mare cu peștele în gheare“. A urmat apoi o lungă istorie muzicală, cu peste 20 de albume și sute de piese lansate. De-a lungul timpului, Direcția 5 a colaborat cu artiști precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănică și Nicoleta Nucă.

 

● Noi, localizat în spatele Hotelului Bulevard, vă așteaptă la Pop Star Kids Party, începând cu ora 16:00.
Vino la cea mai cool petrecere pentru copii din oraș!

Muzică bună și DJ
Jocuri de lumini și disco ball
Animatori Disco Girl & Disco Boy
Ecusoane VIP
Accesorii POP
POP-arazzi corner pentru cele mai cool fotografii
Face painting
Ateliere de creație

Cadouri pentru toți copiii și pentru mămici!

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x