Nici nu se simte că a venit toamna cu așa temperaturi ridicate. Pe lângă zilele rămase tocmai bune de plajă, weekendul 15-17 Septembrie anunță și evenimente care să vă pună în mișcare. Traitlonul din Mamaia,competiția de sailing sau Gravity Summer Jam sunt cele mai interesante și interactive din acest weekend. Totuși, vă puteți relaxa și în compania unor psihologi-terapeuți care vă pot da sfaturi sau să rândeți în hohote la show-urile de stand-up din acest sfârșit de săptămână!

Vineri, 15 Septembrie

Teatru

● Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” vă așteaptă la deschiderea stagiunii 2017-2018 – Concert Simfonic. Dirijorul Florin Totan și solistul Sebastian Tegzesiu vă așteptă începând cu ora 19:00 până la 20:30.
Prețul va fi 8 lei pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; – 15 lei pentru pensionari și studenți, pe baza talonului de pensie și a carnetului de student vizat la zi; – 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcție de locul ocupat în sală.

Evenimente diverse

● Toamna aceasta este despre preparate savuroase şi distracţie la Constanţa, în Piaţa Ovidiu. Cu mic, cu mare, suntem invitaţi la TOAMNA DELICIILOR CULINARE, eveniment dedicat preparatelor de tip street food, ce va avea loc în perioada 14 – 17 septembrie, în inima centrului istoric al oraşului – Piaţa Ovidiu.
Peste 20 de vendori din întreaga ţară vor asigura o extraordinară diversitate culinară: burgeri, hot-dogs, sandwiches, tacos, burritos, pizza, grills și barbeques, clătite, înghețată și multe altele.
La toate se asortează… limonade, sucuri naturale, cafea, bere şi băuturi fine!
Şi pentru ca spectacolul să fie complet, în fiecare seară există trupe musicale invitate!

● Gravity Summer Jam, una dintre cele mai importante competiții de sport extrem la nivel național, revine și în acest an la Gravity Park Constanța. Vă așteptăm alături de noi la cea de-a VI-a ediție GSJ pe 15-16-17 septembrie 2017!
Vor avea loc competiții de skate, role, bike, climbing, scooter (trotinete), parkour, fotografie și o sesiune demo de graffiti.
Premiile puse la bataie sunt in valoare totala de 6.300 euro cash!
Înscrierea în concurs se poate face doar online și este gratuită. Formularul online pentru înscrieri este disponibil pe site-ul: http://www.gravitypark.ro/gsj/inscrieri/
Programul și regulamentul concursului foto: http://www.gravitypark.ro/regulament-concurs-foto-gsj-2017.pdf
Programul și regulamentul competițiilor sportive:
http://www.gravitypark.ro/regulament-competitii-sportive-gsj-2017.pdf

● Sunteți așteptați cum mult drag, vineri, 15 septembrie 2017, la restaurantul Poftă de Verde din Constanța, începând cu ora 17, pentru a pătrunde împreună în domeniul încă puțin cunoscut al emoțiiilor proprii și pentru a învăța câteva elemente teoretice și practice simple de vindecare emoțională prin metoda „Călătoria” dezvoltată de Brandon Bays, autoarea best-sellerului internațional „The Journey”.
Speakeri și gazde ale workshopului sunt:
– Patricia Cihodaru – psihoterapeut și speaker de inteligență emoțională
– Roxana Gabor-Iliescu – feminity&family building trainer
– Paul Gabor- Iliescu- tehnician nutriționist,
– Maria Alina Gutoi – practician acreditat Călătoria
– Camelia Harjău – practician acreditat Journey, Logistic coordinator Journey Romania
Luciana Nicoara, practician acreditat Călătoria, yoga teacher

Costul participării este de 30 lei și reprezintă intenția ta de a lucra cu tine însuți.

● Pentru al nouălea an la rând, stațiunea Mamaia va găzdui, sâmbătă și duminică, 16 si 17 septembrie, cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est și Balcani, TriChallenge. Bulevardul Mamaia, parcarea de la Rex și promenada vor fi însuflețite de peste 1.200 de participanți din România și din străinătate, care vor înota, vor pedala și vor alerga. Înscrierile pentru cea de-a IX-a ediție a celui mai mare triatlon din Europa de Est și Balcani sunt deschise!
Cei interesați se pot înscrie la: http://www.trichallenge.ro/inscriere/.

● Club Pheonix vă așteaptă la o seară cu mult… foarte mult umor. Gazdele vor fi Teo și Vio, ei se vor ocupa de buna dispoziție a tuturor participanților la eveniment.
Biletul costă 35 lei, pentru rezervări sunați la 0730617787.

 

Club

● Virgo vă invită la o seară cu cântec în compania lui Nikolaos Papadopoulos. Cei interesați sunt așteptați începând cu ora 20:30 să ocupe locurile.

● Café del Mar vă invite la un weekend de Septembrie incendiar, care să nu vă lase să simțiți că a trecut vara! Petrecerile vor continua, iar vineri, la Fridaylicious sunteți așteptați începând cu ora 23:30.

Sâmbătă, 16 Septembrie

Evenimente diverse

● Life Harbour organizează un scurt curs de inițiere în navigația cu vele. Veți putea ieși pe Marea Neagră cu un velier și să vă bucurați de valuri, de briza mării și de ultimele raze de soare. Dacă veți fi norocoși. Veți vedea si delfini, iar curajoșii pot face o baie în larg. Cei interesați sunt așteptați sâmbătă la ora 9 la Marina Lifeharbour Limanu, iar la ora 17 vă puteți retrage „liniștiți” spre case.
Detalii și înscrieri la: 0731.010.145.

● Regatta IT anunță anul acesta cea de-a doua ediție a competiției de sailing pentru pasionații de tehnologie. Oameni din companii de IT, care iubesc adrenalina, spiritul competiției și ideea de a socializa într-un mediu informal, sunt așteptați și anul acesta pe mare, la un eveniment dedicat lor: cu distracție, soare, vânt atât cât trebuie! Neaparat în echipă, ca sa puteți ocupa frumos podiumul și clasamentul, dotați cu energie și zâmbete!
Ai dubii? Poate o să te convingă pozele de anul trecut – le poți revedea aici: http://bit.ly/2pT8Jte.

Cost participare: 125 Euro/persoană
Include:
– 2 zile participare la Regatta IT
– loc pe unul dintre veliere, cu skipper
– acces la petrecerea de sâmbătă seara.
Detalii și înscriere: sail@softlead.ro.

● Sunt jucaușe, sunt mofturoase, grațioase, dar și aristocrate.
Pe 16 și 17 septembrie, ai întâlnire cu cele mai frumoase pisici, la VIVO Constanța. Hai la expoziția felina de toamnă, să afli de ce pozele cu pisici sunt cele mai apreciate pe internet și să descoperi alte motive pentru care iubim pisicile.
Detalii: https://goo.gl/JGqhz1

● La Șușote se stă de vorba cu Mirela Scarlat, psihoterapeut specializat in terapie erickoniana si hipnoza clinica, si Veronica Enusca, actor cu studii aprofundate in psihologie interesat de diverse strategii expresive pentru optimizarea personala. Ne relaxam impreuna la un suc, in timp ce psihologul ne povesteste despre cum sa ne crestem energia, sa lucram cu emotiile si sa ne dezvoltam in directia pe care o dorim, începând cu ora 16:00.

● Comunitatea Elena Elpis Constanța, Ansamblul Elpis invită pe cei ce iubesc muzica și dansul grecesc pe faleza Cazinoului din Constanța, pe 16 Septembrie ora 18.00 să își unească mâinile la începutul toamnei într-un dans în fața simbolului Constanței, Cazinoul! Iar de la ora 20.00, în Piața Ovidiu, ansamblul Elpis va evolua pe scena festivalului Toamna Deliciilor Culinare. Sunteți așteptați cu drag alături de ei să vorbiți prin dans și voie bună pentru că „dansul este un poem în care fiecare mișcare este un cuvânt”!

Club

● A început sezonul evenimentelor Live și a party-urilor pline de surprize. Sâmbătă, 16 Septembrie, gazdele muzicale vor fi cei de la Concept Music Trends, iar Echipa Voila va premia câștigătorii Tombolei; Locul 1 merge la munte!
Nu uitați să vă rezervați locul la 0241 485 871.

● Cafe del Mar vă așteaptă la o seară dedicată Smirnoff Black Label, în compania lui Dj Chris Nati, unul dintre cei mai cunoscuți dj care au mixat în cluburile de pe Coasta de Azur. Pentru rezervări și informații: 0744.681.681 or 0745 980 980.

Duminică, 17 Septembrie

Teatru

● La Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” se va juca piesa Crăiasa Zăpezii de J. Sibelius în regia și coregrafia lui Horațiu Cherecheș. Prețul va fi 8 lei pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; – 15 lei pentru pensionari și studenți, pe baza talonului de pensie și a carnetului de student vizat la zi; – 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcție de locul ocupat în sală.

Evenimente diverse

● Duminică sunteți așteptați să îi susțineți pe băieții de la HC Dobrogea Sud împotriva celor de la Poli Timișoara. Unde? La Sala Sporturilor din Constanța, începând cu ora 16:00.

● Virgo vă așteaptă și duminică să încheiați weekendul cum se cuvine: cu zâmbetul pe buze! Cei care sunt responsabili de hohotele de râs sunt Tibi Neuronu și Cristi Priza. Sunteți așteptați începând cu ora 20:00.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x