Odată cu bucuria sărbătorilor de iarnă vine și luna cadourilor în care toți ne vom bucura de atenția celor din jur, de evenimente dedicate acestor sărbători și de multe, multe cadouri.
Evenimentele din acest sfârșit de săptămână sunt dedicate, în mare parte, pregătirilor de sărbători prin workshopuri tematice, evenimente caritabile și activități creative. Dar, nu lipsesc nici concertele live, serile de teatru sau petrecerile din cluburi!

Joi, 15 Decembrie

Teatru

• În preajma sărbătorilor de iarnă, Asociația Națională Cultural-Artistică “Total”, în colaborare cu Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Delfinul”, vă invită în data de 15 Decembrie la Spectacolul Caritabil “A Christmas Wish”, susținut pe scena Teatrului de Stat Constanța. Sunteți așteptați cu drag să participați la îmbunătățirea viitorului acestor copii, oferindu-vă în același timp bucuria vizionării unui spectacol coregrafic deosebit!

Data: 15 Decembrie 2016
Ora: 18:30
Locație: Teatrul de Stat Constanța
Bilet: 30 lei
Rezervări bilete: 0735 518 551.

• Doors Club vă invită la o piesă de teatru interesantă, numită “Căsnicie cu bucluc”. Se întamplă foarte des și în diverse case ca bărbatul să fie tentat de prezența vaporoasă a unei alte femei. Se întamplă și în casa avocatului Emil Strâmbuleanu… Se întamplă dintr-un dans! Distribuția: Andu Axente, Clara Ghiuvelichian, Emanuel Cristoiu, Andi Cantaragiu și Luiza Martinescu. Prețul unui bilet este 25 de lei.

Evenimente diverse

• În 15 decembrie, Agora Tea Coffee împreună cu Isabela Burada va decora o cutie magică, în care veți pune toate gândurile frumoase adunate de-alungul vremii. Voți folosi tehnica șervețelului (decoupage) sau tehnica transferului. Veți folosi cutii de lemn, deci veți avea ocazia să învățați ceva nou. Cost atelier -70 lei, iar dacă veți veni însoțiți de un prieten – 120 lei. Toate materialele sunt incluse în preț.

• Fie că ești la început de drum, fie că ești experimentat, vei descoperi rețete și tehnici noi și vei afla cum poți reinterpreta preparatele clasice ale meselor de sărbători folosind ingrediente naturale, sănătoase și “vii”. Așadar, ești invitat la atelierul de gătit “Hrana vie, raw gourmet” cu RawChef Alina Barbu (Alexandrov), la Poftă de verde, începând cu ora 18:00. Investitița este de 60 lei, înscrierile se fac telephonic la numărul: 0736676006.

• La Zig Zag Pub aveți posibilitatea să creați creangă cu creangă un brăduț de Crăciun, într-o atmosferă magică, cu miros de brad, și scorțișoară, cu vin fiert si globulețe. Taxa de participare este de 150 lei, materialele fiind incluse în preț. Detalii și înscrieri la telefon: 0740142821ș
Persoana de contact: Florentina Drăghici.

Club

• Pe 15 Decembrie Heaven’s Hell petrece! Sărbătoresc 3 ani de Hot Girls Night, noapte în care fetele primesc longdrink-uri din partea casei! 3 ani cu cele mai nebune petreceri de joi, 3 ani cu cele mai frumoase fete, 3 ani în care organizatorii au făcut cinste cu băutură din belșug. Așadar, sunteți așteptați începând cu ora 22:00 și până dimineață.

Vineri, 16 Decembrie

Teatru

• Teatrul de Stat Constanța prezintă spectacolul document “Un Altfel de Crăciun”, de Diana Giubernea și Mona Gavrilaș. Spectacolul este o radiografie emoționantă a destinelor deținuților politici din România comunistă, pe un scenariu cuprinzând texte ale scriitorilor Radu Gyr, Zahu Pană, Dumitru Oniga, Marcel Petrișor, Anatolie Paniș etc. Acestea sunt doar câteva din numele celor care au marcat această perioadă din spatele gratiilor (Jilava și Aiud) și care își deschid porțile spre sinceritate și adevăr. Crăciunul deținuților politici este o lecție despre toleranță, iertare, iubire. Într-o atmosferă de penitență se vorbește despre lacrimi, tristețe, speranță, întoarcerea la valorile umane, la credință, la oamenii de lânga noi. Biletele se pot achiziționa de la Casa de bilete (0241 488 247).

Evenimente diverse

• Tudor Gheorghe vine pe scena Casei de Cultură din Constanța cu spectacolul “Tot degeaba!”. Din respect pentru artist dupa ora 19:10 nu se mai permite accesul în sală. Biletele sunt puse în vânzare la Casa de Cultură.

Club

• În Princess Club petrecerile se țin lanț! Așadar, pentru nopți de neuitat cu muzică bună, locul special este Princess Club. Rezervările se pot face la numărul: 0737746237.

• În Rock Halle Constanța te așteaptă o noapte de senzație în compania 9.7 Richter, un concert heavy metal live care vă va zgudui. Prețul unui bilet este de 15 lei, petrecerea începe la ora 20:30!

Sâmbătă, 17 Decembrie

Evenimente diverse

• Sunteți așteptați să vă alăturați inițiativei de a dărui aripi de bucurie, colindând străzile Constanței pe bicicletă.
Puteți fi alături de prietenele noastre de la Asociația Dăruiește Aripi care doresc să promoveze campania lor de reconstrucție a secției de Terapie Intensiva Nou Născuți din cadrul Spitalului Județean Constanța.
Oricine poate ajuta, donând 2 EURO prin SMS la 8845.
Fundația Vodafone România va dubla suma strânsă din donații. Mai multe detalii pe: http://www.nounascuticonstanta.ro/.
Așadar, sunt invitați toți iubitorii sportului pe două roți, la o plimbare pe bicicletă, costumați în Moș Crăciun 🙂 pentru a promova acest proiect nobil.
Vor fi bomboane și baloane pe care le veți oferi copiilor pe care îi veți întâlni.
Colindul pe două roți pornește sâmbătă, 17 Decembrie 2016, ora 11:00 din fața Casei de Cultură Constanța.

• Șușote vă așteaptă la Cheesecake extravaganza! Dacă cheesecake-ul este desertul tău preferat, vei fi răsfățat de către Cristina!

Cheesecake extravaganza:
1. Carrot Cheesecake – 8 porții
2. Ferrero Rocher Cheesecake – 8 porții
3. Orange Chessecake – 8 porții
Rezervări la numărul: 0731015070.

Club

• În Club 13 te așteaptă White Walls! După o pauză conjuncturală, WHITE WALLS revine cu un nou material, acompaniat de videoclip. Piesa se intitulează “Death Follows Me”. Concertul începe la 20:00, preț bilet: 20 lei.

• Sâmbătă, 17 decembrie, ora 20:00, Doors Club vă invită să vă bucurați de atmosfera sărbătorilor de iarnă ascultând unul dintre cele mai frumoase concerte de colinde interpretate de Ducu Bertzi. O seară în care emoția și poezia vieții vor avea gust de vin fiert și scorțișoară.
Prețul unui bilet este 40 de lei.

Duminică, 18 Decembrie

Teatru

• Departamentul Resurse Umane din cadrul ELSA Constanța, vă invită la „Ursul”, duminică 18.12.2016, începând cu ora 19.00, la Teatrul de Stat din Constanța.
Prețul biletului este 10 lei pentru studenți/elevi și 30 de lei pentru adulți.

Evenimente diverse

• Atelierul de Flori vă invită sa vă provocați creativitatea și să creați o decorațiune de Crăciun după dorințele dumneavoastră, la Șușote!
Valeria și Alexandru, floriștii de la Atelierul de Flori, vă vor oferi sfaturi legate de estetica unei decorațiuni de Crăciun și îndruma pe durata întregului atelier, astfel încât aranjamentul creat să înfrumusețeze casa și să-i ofere o unicitate. Suport artist: 100lei/persoană (materialele ce urmează a fi folosite în procesul creativ sunt incluse).
Număr locuri: 15
Puteți rezerva un loc la atelier la unul dintre numerele de telefon:
Valeria: 0720 231 132
Alexandru: 0735 484 826

Club

• Campania „Music for Autism” vă invită duminică, 18 Decembrie 2016, de la ora 21:00 în Club Phoenix Constanța pentru a-l vedea live pe MIHAIL.
Mihail va prezenta publicului repertoriul său în întregime, un mozaic de elemente funk, blues, pop și rock alternativ. Muzician versatil și pasionat de artă, Mihail și-a dedicat cei 25 de ani parcurși până acum muzicii, picturii, fotografiei și design-ului grafic. Artistul de origine basarabeană a venit la Cluj Napoca pentru a studia Arte sș Design, însă pașii l-au îndrumat tot către muzică. Concertul din 18 Decembrie va veni în sprijinul campaniei „Music for Autism”, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru utilirea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” din Constanța.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x