Vremea din septembrie ne încurajează la încă o baie în Marea Neagră. Temperaturile sunt ideale pentru o escapadă pe litoral, pentru o plimbare pe plajă sau pe faleză.
Însă, și evenimentele din acest sfârșit de săptămână sună la fel de bine: cursuri de țesături dobrogene, show-uri de stand-up comedy, cursuri de filosofie, concerte, o minunată piesă de balet sau un brunch duminică, la prânz, sunt ceea ce vă propunem pentru acest weekend.

Joi, 15 septembrie:

Evenimente diverse:

•Daca îți place să coși și îți dorești o camașă tradițională, Șușote te asteptă joi, 15 septembrie, începând cu ora 16:00 la Șezătoare Cusături Dobrogene. Intrarea este gratuită.

• La Hotel Ibis se va desfășura un seminar dedicat celor care vor să înceapă propria afacere ori să își dezvolte afacerea pe care o dețin. Participarea este gratuită, însă necesită înregistrare online pe pagina: http://www.businesscircle.ro/seminarii-constanta/.

• Pentru că a început școala, Tomis Mall vă așteaptă să vă înscrieți la o nouă grupă de începători la Tango Magico. Pentru iubitorii de tango, primul curs este gratuit, iar pentru mai multe detalii și înscrieri puteți suna la numărul: 0722 881 888.

• Noua Acropolă Oradea deschide programul de cursuri de filosofie aplicată printr-o prelegere despre valoarea acestei științe în viața omului contemporan. Cursul durează o ora, de la 19:00 la 20:00, iar intrarea este liberă.

Vineri, 16 septembrie:

Evenimente diverse:

• Hotel Iaki vă invită la NRCC Dutch Networking Drink, eveniment unde puteți întâlni persoane noi, posibili parteneri de afaceri, să faceți schimb de idei și toate acestea într-o atmosferă plăcută. Pentru cei care nu sunt încă membrii ai clubului, se percepe o taxa de 80 lei. Pentru mai multe detalii sunteți invitați să accesați link-ul: http://www.nrcc.ro/events.

•Programul de Educație Parentală „Cercul Siguranței” este un program centrat pe relația părinte-copil, fiind conceput pentru a vă determina să fiți întotdeauna alături de copii. Programul se desfășoară pe parcursul a 8 săptămâni, timp de 2 ore. Locația este: Strada I.G. Duca nr. 32 (vis-a-vis de Cătălina Optic), taxa fiind de 800 lei.

•Vineri, Harlequin Mamaia te invită să petreci o seară minunată în compania formației Bosquito, începând cu ora 21:30. Cu hituri precum: “Pas cu pas”, “Pepita”, “Hopa Hopa”, “Două mâini”, Bosquito vor crea o atmosferă incendiară, făcând deliciul publicului. Prețul biletului este de 55 lei.

Sâmbătă, 17 septembrie:

Evenimente diverse:

• Cele care vor să se perfecționeze în arta manichiurii, începând cu ora 9:00 până la ora 18:00, sunt așteptate la cursul de pictură cu vopsele acrilice, recomandat tuturor celor care lucrează în domeniul manichiură-pedichiură, unghii false, ojă semi-permanentă. Toate materialele sunt incluse în prețul cursului, cu excepția pensulelor. Cursul durează 8 ore, costul este de 300 lei, iar la sfârșit veți primi o diplomă de participare. Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul de telefon: 0726377740.

•După o săptămână încărcată, La Strada Mamaia vă așteaptă cu un show de stand-up comedy #Antidepresiv, pentru a vă încărca pozitiv și a vă pune zâmbetul pe buze. Sunteți așteptați începând cu ora 21:00.

• Radu Pietreanu, Tibi Neuronu și Cristi Priză – trupa CNP vin în Cuba Bar. Adu-ți prietenii și râzi împreună cu ei la show-ul de stand-up comedy, începând cu ora 21:00. Prețul biletului este de 30 lei.


Club:

• Magica este cea mai veche trupă activă de rock din Constanța, cu 6 albume de studio la activ, fiind de asemenea și trupa cu discografia cea mai bogată din orașul de la malul mării. Club 13 vă invită să petreceți alături de ei o seară memorabilă de melodic metal, începând cu ora 21:00.

• Luna septembrie prelungește serile calduroase de vară, iar Cafe del Mar este locul ideal pentru a petrece alături de prieteni. Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina: https://www.facebook.com/CafeDelMarOfficial/.

Duminică, 18 septembrie:

Teatru:

• La Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” va fi pus în scenă spectacolul de balet “Don Quijote”. Coregrafia este semnată de Mihai Babuska, după M. Petipa, iar scenografia de Adriana Urmuzescu. Spectacolul începe la ora 19:00.


Evenimente diverse:

• Pentru că vremea se anunță numai bună de stat pe terasă, duminică, 18 septembrie, Le Premier vă invită la Brunch. Veți putea gusta din: quiche de creveți și spanac, lasagna de spanac, cu hribi și sos béchamel, supă cremă de creveți cu roșii coapte și pepperoncino, salată vegană cu avocado, mix de semințe și pesto de muguri de pin și busuioc, file de porc Wellington, servit cu cartofi wedges, precum și deserturi delicioase: clătite și gaufre cu toping la alegere, brownie cu ciocolată neagră și sos de vanilie, tiramisu, toate acestea la prețul de 79 lei/persoană. Invitatul special al acestui eveniment este White Trumpet.

• Hotel Palas RRT vă invită la Cafeaneaua Filosofică – despre Voință. Începând cu ora 11:00 sunteți așteptați să purtați un dialog pe tema voinței și a depășirii obstacolelor. Intrarea este liberă.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x