Poate vremea să nu fie tocmai bună pentru plajă în acest weekend, dar în Constanța și Mamaia se pot face multe alte lucruri care să nu vă țină în casă! Puteți opta pentru o seară la teatru sau o oră de mișcare în aer liber, sesiuni de terapie, vernisaj, lansare de carte sau să petreceți la festivalul Forza ZU!

Vineri, 16 Iunie

Evenimente diverse

 

 • Vineri ieșim la prima înviorare în aer liber din acest sezon.Unde ? Pe Faleza de la Cazino.Ce facem? Un antrenament intens cu Kangoo Jumps, la pachet cu o înviorare și o priveliște minunată, cu aer proaspat, cu aerosoli și cu veselie.

  Vrei să participi?

  Info și rezervari ghetuțe : 0760.187.098.

 • Sesiune de terapie ABR (Advanced BioMechanical Rehabilitation) susținută de specialiștii centrului ABR Belgia și organizată de Asociația Copii Suflete Speranțe.ABR tratează în general deficiențele motorii care rezultă de obicei din leziuni cerebrale sau afecțiuni ale sistemului nervos sau întârzieri în dezvoltare (paralizie cerebrală, Sindrom Down, Sindrom Rett) dar și epilepsie, microcefalie, probleme de respirație, dificultăți de hrănire sau probleme de digestie, probleme cu auzul și vederea, dificultăți de vorbire sau concentrare, autism.Informații despre această terapie găsiți pe site-ul :

  http://abr-romania.copiisuflete.ro/

  Perioada de desfasurare este 16 iunie- 23 iunie 2017

  Costul terapiei ABR pentru un an este de 1800 de euro.

 

 • La Șușote te așteaptă un vernisaj cu vânzare intitulat “Galaxies Behind Blue Eyes”, de by Isabela Boantă. Participarea este gratuită pentru toți cei interesați de artă!

Expoziția este deschisă până la 22:00.

 • Vineri, 16 iunie, ora 19:00, Zumba cu Andrei ajunge la Năvodari – Constanța! Așadar, sunt invitați toți cei care sunt dornici de mișcare și distracție să se alăture! Dacă îți place muzica energizantă, poți să te miști și vrei să experimentezi mișcări și combinații unice, ZUMBA este exact ceea ce cauți.
  După ce a cucerit întreaga țară, Andrei Oșanu ajunge și în Constanța.Sportul ne oferă beneficii nebănuite atât pentru sănătatea cât și pentru mintea și sufletul nostru! Ne ajută să ardem calorii și să ne remodelăm silueta, iar prin eliberarea endorfinelor și hormonilor ne produce fericire și o stare de bine.
  Sunteși așteptați la Aly Fitness Club, Str. Albinelor nr. 15E, Et. 2 (deasupra la China Mall)!
 • Una dintre cele mai apreciate artiste independente din România, Alexandra Ușurelu revine la Constanța pentru un concert de excepție pe scena Harlequin Mamaia.

Rezervări la 0766 400 181, în intervalul orar 11.00 – 21.00
Preț bilet: 45 lei

 

 

Club

 • Tapo Mamaia vă invită la o seară incendiară alături de Lora! Cântăreața va da startul petrecerilor de weekend marca Tapo pentru vara aceasta.

Pentru detalii și rezervări: 0747 083 083.

Sâmbătă, 17 Iunie

Teatru

• După 8 luni de muncă, trupa AICI este mai mult decât încântată să vă invite la premiera spectacolui Romeo & Julieta | Musical care va avea loc pe scena Teatrului de Stat din Constanța.

Adaptat după textul lui William Shakespeare, musicalul urmărește disputa celor 2 familii din Verona, Montague și Capulet, veșnici inamici. Presărat cu momente comice și tragice, transpuse prin cântece și coregrafii, spectacolul spune povestea clasică a îndrăgostiților Romeo și Julieta, însă într-un mod original ți inedit.

Biletele se pot achiziționa printr-un mesaj pe pagina Trupa AICI, de la membrii trupei sau de la caseria Teatrului de Stat Constanța.

Preț bilet:20 lei

Durată spectacol:1h:30m

 

Evenimente diverse

 • Work At Home Moms Constanța invită mamele la cel mai potrivit mix de teorie și workshopuri practice, conceput special pentru cele ce gândesc intuitiv, învață eficent și respiră creativitate. Este vorba despre primul atelier din cadrul cursului de croitorie de bază, alături de trainera Irina Marangic.Orele: 10.00-14.00Loc: sediul Helen Doron English Constanța Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A

  Înscrieri pe: olivia.grigore@wahm.ro

  Preț: 70 lei

  Locurile sunt limitate.

 

 • Librăria Cărturești City Park Mall Constanța și Editura Nemi – Cărți pentru copii vă invită sâmbătă, 17 iunie, ora 11.30, la atelierul de carte: Turul țării în povești muzicale și încântătoare – expoziție de costume populare, povești și muzică enesciană.
 • După o lungă pauză, Chester’s Gaming Lounge vă invită la primul campionat de FIFA 17 1 vs 1 al sezonului estival, sâmbătă 17.06, ora 14:00!
  Concurs tip campionat, cu premii în bani!
  Înscrierea este 20 RON/pers, bani care intră în totalitate în fondul de premiere. Se premiază primele 3 locuri.
  Înscrierile se fac telefonic la 0770 510 410 sau în incinta sălii, până la data concursului.

• FORZA ZU se mută LA MARE! Constanța, face  istorie! Sâmbătă, 17 iunie, de la ora 16:00, trebuie să fii prezent la cel mai mare concert din România. Împreună vom face un show de senzație pe Plaja Modern. Hai și tu la Forza ZU! Intrarea este liberă.
Alături de Daniel Buzdugan și Mihai Morar, pe scenă vor fi: Carla’s Dreams, Delia, Andra, Inna, Randi, Jo, Grasu XXL, Guess Who, 3 Sud Est, Lidia Buble, Adrian Sînă, Alina Eremia, Lora, Irina Rimes, Raluka, Feli, Vescan, La Familia, Nicole Cherry, Ruby, Ami, The Motans, Fly Project, Andreea Bălan și Daniel Iordăchioaie.
Se transmite show-ul live pe Radio ZU, ZU TV și www.radiozu.ro.

 

 

Club

 

 • Cafe del Mar vă invită, ca în fiecare sâmbătă, la petrecerea Shut Up And Dance! Pentru a prinde răsăritul la mare, trebuie să petreci cum se cuvine, alături de prieteni, iar Cafe del Mar este locul ideal!

Duminică, 18 Iunie

Evenimente diverse

 

 

 • Poligonul de tragere Zip Escort vă invită la evenimentul “Romania Shooting Challange IIIrd Edition”. Evenimentul va începe la ora 9:00 și se va încheia la 12:00. Pentru mai multe detalii: 0731003333.
 • Hotel Dali vă invită la Atelier de Săpun și Cosmetice Naturale. Atelierul este structurat în două module:
  1. În modulul „Săpun de casă” veți învața să vă faceți săpunul de casă din uleiuri vegetale și alte ingrediente naturale.
 1. În modulul „Cosmetice naturale” veți face un parfum solid, un balsam de buze și două creme de față, una pentru ten normal și sensibil, cealalta pentru ten uscat. De asemenea veți afla ce ustensile și ingrediente vă trebuie pentru a vă putea face acasă produsele de îngrijire uzuale, fără chimicale, fără conservanți sau coloranți.
  Modulul de cosmetice naturale va avea loc în intervalul orar 12.00-14.30, iar cel de săpun în intervalul 14.30-17.00.
  Atelierul este sustinul de Alexandra Catană, autoarea cărții „Săpun de casă”, apărută în 2016 la editura Tiparg.
  Costul atelierului este:
  -Modulul „Săpun de casă”- 150 lei
  -Modulul „Cosmetice naturale”-150 lei
  -Pentru participarea la ambele module, costul este de 250 lei.

 

 • Aquario vă așteaptă la Seaside Business Brunch, o sesiune
  de business networking și o experiență gastronomică unică, în intervalul orar 11:00- 15:00.