Îi auzim pașii Toamnei din ce în ce mai încurcați și reci. Simțim asprimea lui Noiembrie și știm că încet-încet vine iarna. Cu toate acestea, o putem privi ca pe o a doua primăvară și putem asemăna fiecare frunză cu o floare, de ce nu?

Iar frumusețea Toamnei este modelată și de evenimentele ce au loc în acest sfârșit de săptămână în Constanța și în stațiunea Mamaia, după cum urmează:

Vineri, 17 Noiembrie

 

• În ocazia aniversării Zilei Mondiale a Filosofiei, sunteți invitat vineri, 17 Noiembrie, de la ora 17:30 la Atelierul de Ikebana.
Departe de agitația vieții cotidiene, veți putea învăța să găsiți armonie și creativitate, să le exprimați prin intermediul aranjamentelor florale.
Taxa de participare este de 100 lei și include toate materialele utilizate.
Vă puteți înscrie la na-constanta@noua-acropola.ro sau la telefon: 0741080803.

Club

• Omul cu șobolani – Turneu OCS 2.0 la Doors Club – marchează 20 de ani de activitate printr-un turneu național ce va ajunge pe 18 noiembrie la Doors Club, în Constanța.
Bucură-te de una dintre cele mai frumoase experiențe muzicale live și cântă alături de artiștii tăi preferați sâmbătă, 18 noiembrie, la Doors Club!
Prețul biletelor este: 30 de lei (presale) și 35 de lei în seara concertului.
Info și rezervări la: 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro

Sâmbătă, 18 Noiembrie

Teatru

• La Casa de Cultură Constanța se va juca piesa “Te iubesc, dar nu pe tine” în regia artistică a lui George Buzoianu, cu o distribuție formată din: Paula Chirilă/Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu/Doina Teodoru, Andreas Petrescu.
Fiecare om căsătorit, bărbat sau femeie, se gândeste uneori cum ar fi să încerce măcar o dată sexul cu altă persoană. Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice si plăcere.
Continuarea descrierii o puteți viziona de ora 20:00, prețul biletului este de 60 lei.

• Mircea Baniciu se reîntoarce!
După succesul extraordinar pe care l-a avut și, la cererea publicului, Mircea Baniciu,Teo Boar și Vlady Cnejvici ne propun o nouă seară minunată între prieteni! La ora 19:00 ești așteptat cu masa pusă, iar de la ora 22:00 cu spectacolul pe scenă.
Biletele pot fi cumpărate: de la Restaurant Pescaresc Între Ape
Bd Republicii Km 15.5 (DN 39), 905360 Eforie Sud, Constanța.
Preț bilet: 60 ron.
Rezervările se fac la:
0728328082
contact@plaja azur.ro

Club

• Două trupe, ambele formate în cadrul Asociația Prefix TM – Atelierul de Muzică din Brașov, ambele având aceeași educație, din nou împreună cu un public constănțean cu care la ultima întrevedere a ieșit ceva memorabil.
Four Dimensions – Romanian Ozzy Osbourne Tribute Band și Black Sabbath vor întreține atmosfera pe scena Pheonix Constanța, începând cu ora 21:30.
Prețul unui bilet este de 20 lei.

Duminică, 19 Noiembrie

Teatru

• Spectacolul de balet Zorba este una dintre formele inedite pe care le-a îmbrăcat mitul grecului Zorba – reprezentant al omului modern, nonconformist, și simbol al dragostei pentru viață, tânjind în permanență după libertate și independență. Prima materializare a acestui mit s-a făcut în romanul scriitorului grec Nikos Kazantzakis, căruia i-au urmat ecranizarea lui Michael Cacoyannis și, în anul 1988, baletul creat de coregraful american Lorca Massine, pe muzica renumitului compozitor grec Mikis Theodorakis.
Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”. De asemenea, se pot face rezervări telefonice la unul din numerele
0241481460 sau 0723882987 în timpul programului: Lu – Vi: 11-17 (11-19 în zilele de spectacol);
Sâmbătă – Duminică: 18-19 doar în zilele de spectacol (închis în zilele fără spectacol).

Evenimente diverse

• Constanța se adaugă pe lista orașelor pe care Marele Cor al Armatei Roșii, Ansamblul Alexandrov, le va vizita în această toamnă cu impresionantul spectacolul „The Great Revival” (Marea Renaștere) pe 19 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 20.00. Datorită interesului mare manifestat de public, rușii se întorc cu inima plină la Constanța, acolo unde anul trecut au ridicat sala în picioare. Turneul din România include Bucureștiul, pe 17 noiembrie, Iașul, pe 18 noiembrie (cu două spectacole, unul deja sold-out, de la ora 20.00, și încă unul, recent pus în vânzare, de la ora 17.00).
Concertul „The Great Revival”, un moment artistic cu o puternică încărcătură emoțională atât pentru cei din sală, cât și pentru cei de pe scenă, este închinat memoriei membrilor Corului care au pierit în tragicul accident aviatic de anul trecut și va prezenta un repertoriu integral rusesc.
Director artistic: Gennady Sachenyuk. Un eveniment organizat de Asociația Culturală Mall 4 Art, în colaborare cu Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă, sub egida Ambasadei Federației Ruse în România.

 

Club

• Duminică, 19 noiembrie, Doors Club te invită la concertul MIDNIGHT SUN susținut de Rareș Totu și Dean Bowman – unul dintre cei mai apreciați soliști americani de soul-jazz.
Prețul unui bilet este 40 de lei. Info și rezervări la: 0763661622. Biletele se achită în avans, la sediul clubului, începând de luni.
Funk, blues & soul-jazz la Doors Club – o seară pentru gusturi rafinate…

• Duminică, ora 20:00, ești așteptat alături de noi la concertul caritabil susținut de Zdob și Zdub în Fratelli Constanța, parte a campaniei Music for Autism!
Deși nu mai necesită nicio introducere, în câteva cuvinte, Zdob și Zdub, formație de rock alternativ din Republica Moldova, a luat naștere în 1994 la inițiativa unui grup de prieteni, iar astăzi se bucură- de milioane de fani în toată lumea. Palmaresul trupei include atât participarea la două ediții Eurovision, cât și participări în concerte cu formații și artiști de renume mondial, precum Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin’ Criminals, Linkin Park etc.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x