Weekendul acesta este exact ce trebuie pentru a te simți relaxat, înviorat și pentru a începe o nouă săptămână de lucru cu forțe noi. Totodată, dacă vrei să te distrezi, petrecerile și evenimentele de vineri și sâmbătă sunt nelipsite, iar artiști precum Delia, Irina Rimes și Paraziții, sunt în stațiunea Mamaia pentru a vă oferi momente de neuitat!
Așadar, pe litoralul Mării Negre te așteaptă:

Vineri, 18 August

Evenimente diverse

• Festival du Bonheur este primul festival de mâncare organizat in Mamaia Nord – Constanța, eveniment care aduce în același loc experiența street food și pe cea gourmet a restaurantelor.
Pour les gourmands este despre „joie de vivre” și despre mâncare delicioasă.
După succesul primei ediții desfășurată de 1 Mai, Festival du Bonheur revine în forță iar pe litoral în perioada 18 – 20 august 2017, tot în zona Complex Enigma – Mamaia Nord.
A doua ediție a Festival du Bonheur propune acum o nouă experiență culinară, o ocazie excelentă pentru toti turiștii gurmanzi, și nu numai, care vor petrece finalul de saptămână 18-20 august în Mamaia Nord, Constanța.
Food trucks, baruri, zone de mese și zone de relaxare, sunt doar câteva dintre motivele pe care Festivalul vi le reamintește odată cu lansarea invitației de a retrăi experiența Festival du Bonheur.
Cei care vă vor incânta cu bunătăți în a doua ediție a festivalului sunt următorii:
Arrosticini / Bubble Waffle / Burger Van / Camionetta / Caru’ cu Cafea / Cimbru / Cot Cot pe roți / Cubano Food Truck / Delicii pe Roti / Drunken Squid / Fane Curcanul / Fritto Van / Furgoneta / Gourmet Street Food / Guido on Tour / La Finca Alioli / La Nu Stiu Cine / Marin Seafood Grill / Miss Baker / Moritz Eis / Naked Potato / Nori Yakitori/ Placinte Boieresti / Porumbul Vesel / Rolls / Smokin’ Pig / Smoosh Smoothie / Swich.Eat / Time In / Vice Cream / Za German WurstWagen.

• Festivalul Turcesc și Festivalul Multiculturalității ajunge și la malul mării cu un proiect care a ajuns deja la inimile românilor! Constănțenii și turiștii aflați în concediu pe litoralul românesc sunt invitați în perioada 18-20 august, la Lake View, lânga Mamaia, între orele 12.00-24.00, pentru a lua parte la un eveniment unic, de la care nu vor lipsi muzica și dansurile tradiționale, delicioasele bucate turcești și multe alte suprize. Intrarea la eveniment este libera și organizatorii vă asigură câteva ore de neuitat!

• Vineri,18 August, orele 20:30, pe terasa Restaurantului Virgo va avea loc un concert live de excepție susținut de Proconsul, care va garanta o seară memorabilă. Susținere artiști: 50lei/persoană.
Pentru rezervări outeți suna la numărul: 0745 936 266.

 

Club

• Tapo vă invită la o petrecere de neuitat – “August, my love” și o dedică tuturor celor care au fost alături vara aceasta, care s-au distrat până în zori, care s-au simțit liberi și fericiți.
• Talentul în formă pură vine de peste Prut și începe cu peste 14 milioane de vizualizări pentru prima melodie „Visele”. Irina Rimes este singurul artist român care a lansat un proiect muzical unic: “Iubiri secrete”, prima trilogie muzicală. Ea vă așteaptă vineri la The Beach Bar începând cu ora 23:00.
Pentru rezervări puteți suna la numărul: 0799 107 979.

• Princess Summer Club aduce pe scena din Mamaia o trupă foarte cunoscută și îndrăgită în lumea muzicii din România: Paraziții.
Băieții vor face atmosferă așa cum numai ei știu să facă, începând cu ora 23:30!

Sâmbătă, 12 August

Evenimente diverse

• Constanta Cube Days 2017 este la cea de a 5-a ediție de speedcubing din acest an. Cube Days va fi o competiție mare, la fel ca în București și Cluj Napoca, ce se va întinde pe parcursul a doua zile.
Ești așteptat cu multa energie, lânga Marea Neagră, pe 19-20 august 2017, la Liceul Teoretic “Ovidius”.

Pentru alte detalii puteti accesa: http://www.speedcubing.ro/constantacubedays2017/.

• Aeroportul Tuzla numit din acest an Aeroportul Alexandru Podgoreanu organizează a 11-a ediție a Aeromania și sărbătorește peste 50 de ani de la prima misiune de zbor realizată de piloții AVIASAN pe 27 martie 1967.

Aeromania este cel mai spectaculos show privat de acrobație aeriană ce se desfășoară anual pe aeroportul Tuzla. Aeromania include și expoziții de mașini de epocă de fotografie, standuri de aviație, concerte live, concursuri, food court, zonă de cumpărături (bijuterii, machete, cărți), zonă de relaxare (corturi, șezlonguri), spații de joacă pentru copii etc. Anul acesta vizitatorii se vor bucura de terasa și restaurantul Hangar ’67 Cafe în colaborare cu Cămara cu Merinde.
Ca în fiecare an, intrarea este liberă dar pot fi cumpărate bilete la zona VIP care oferă vizibilitate mai bună asupra showului și este mai puțin aglomerată.

Piloții Aeromania 2017 anunțați până acum:
+ Jurgis Kairys,
+ Iacarii acrobați,
+ Șoimii României – Aeroclubul României (Rotaru George, Laszlo Ferencz, Iorgov Cristian, Goger Attila, Șerbu Andrei)
+ Parașutiști
Totodată va fi și concert Mihai Mărgineanu.

• Festivalul Mondial de Arte și Interculturalitate OVIDIUS 2017 a început la Sulmona și continuă la Constanța cu expoziție de artă pe Faleza Cazinoului și în Piața Ovidiu până pe 30 septembrie, iar sâmbătă, 19 august, de la ora 17:00, în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie va avea loc reconstituirea istorică „Dacii și Romanii” realizată de Asociația România – Dacia Casa Noastră.

Proiect organizat de asociația ECSIA SOCIAL ORG și finanțat de Primaria Municipiului Constanța.
Partener principal Universitatea OVIDIUS Constanța.
www.ecsiasocialorg.info.

 

Club

• Pe 19 August, Delia va susține un super concert pe plaja Princess Summer Club de la care nu aveți voie să lipsiți! Delia este unul dintre artiștii preferați ai românilor, cu o voce remarcabilă și multe hituri pe care le îndrăgim cu toții!
Info&Booking: 0720 535 383 / 0720 535 382

• Fratelli te așteaptă la petrecerea “The Londoners” cu invitați speciali din Franța. Chico Bos & MadSax vor da startul unei seri minunate în clubul de la malul Mării Negre și promit un eveniment de neuitat, cu o atmosferă unică și vibe-uri pozitive!

Duminică, 6 August

Teatru

• Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța vă așteaptă la “My fair lady”, una dintre cele mai cunoscute și îndragite opere!
Preț: 8 lei pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; – 15 lei pentru pensionari și studenți, pe baza talonului de pensie și a carnetului de student vizat la zi; – 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcție de locul ocupat în sală.
Agenția de bilete – Rezervări: 0241-481460.

 

Evenimente diverse

• Puneți-vă în mișcare alături de prieteni, colegi, familie, pe bicicletă!
Organizatorii vin cu 2 trasee.
1. Constanța – Poarta Albă – Medgidia – Siminoc – Constanța (regim plimbare) – 81 de km 

2. Constanța – Cobadin – Pietreni – Peștera – Medgidia – Siminoc – Constanța (antrenament) – 120 de km

Regruparea plutoanelor se va face în Murfatlar la bifurcația drumurilor care duc spre Siminoc și spre Cobadin.
Ultimii 20 de km îi veți putea face împreună la o viteza mai redusa pentru a veni toți în același grup.
Plecarea se face la 07:15.