Toamna se sfârșește pe nesimțite… vântul rece al lui Noiembrie cântă ca un nai printre ramurile copacilor, iar marea, agitată, își sparge valurile zgomotos de stânci.
Și, cu toate astea, evenimentele din weekend sună atât de bine, încât nu putem sta gribuliți în casă:

Vineri, 18 Noiembrie

Evenimente diverse

• Primul târg de nunți al Dobrogei va avea loc între 18-20 noiembrie 2016, în Pavilionul Expozițional Constanța. Cele mai mari firme din domeniu din România vor fi prezente la târg, alături de concursurile cu premii consistente și interesante. Mai multe detalii aflați pe site-ul: www.TargulGhidulMiresei.ro.

• Cu prilejul săptămânii internaționale a antreprenoriatului, Rețeaua Universităților de la Marea Neagră va organiza la diferite universități membre ale rețelei o serie de manifestări menite să aducă în prim-plan formarea noilor generații de viitori antreprenori punând accent pe dezvoltarea abilităților și deprinderilor în acest domeniu. Evenimentul de la Constanța, va fi organizat în colaborare cu Universitatea „Ovidius” din Constanța și se va adresa studenților de la Universitățile membre ale RUMN dar și dinafara rețelei, elevilor din liceele de profil și tinerilor absolvenți.

Club

• Goblin Constanța vă invită la o seară Black&White, vineri, 18 noiembrie. În afară de faptul că este intrarea liberă, Goblin anunță că cei care aleg să-și sărbătorească ziua de naștere la Goblin primesc o sticlă de șampanie și un rând de shoturi pentru toți invitații, din partea casei.

• Vița de Vie lansează Șase (+), prima parte a albumului Șase/Șase și demarează turneul național de promovare a noului material. Așadar, Doors Club vă așteaptă vineri la un super-concert, unde special guest este Amnesia. Prețul biletului este de 40 lei, petrecerea începe la ora 20:00.

• DC Café vă așteaptă la o seară de karaoke unde puteți cânta melodii bine-cunoscute precumȘ Justin Bieber – Sorry sau Love yourself, Shawn Mendes – Stitches, Taylor Swift – Blank Space, etc. Startul petrecerii se dă la ora 20:00.

Sâmbătă, 19 Noiembrie

Evenimente diverse

• Centrul de studiu și divertisment Start vă invită la cea de-a V-a ediție a evenimentului “Atelierul lui Moș Crăciun”. Organizatorii au pregătit o serie de jocuri drăgălașe, cu tematică de sărbătoare, pentru a-l ajuta pe Moșul să termine treaba în timp.

Program ateliere (joi- de la 18:00 și sâmbătă de la 13:00):
19.11 – ora 13:00
26.11- ora 13:00
3.12 – ora 13:00
8.12- ora 18:00
10.12 – ora 13:00
15. 12 – ora 18:00
17.12 – ora 13:00
21.12 – ora 18:00.

• Cu un număr mare de participanți și cu un succes național de proporții, concursul Talent Show organizat de Interact Pontus Euxinus este la cea de-a VII-a ediție!
Se premiază creativitatea și simțul artistic, așa că nu se impune un anumit domeniu de desfășurare al talentului! Concursul se adresează, în principiu, tinerilor liceeni care consideră că talentul lor merită a fi descoperit.
Locația evenimentului este club Doors, iar acesta va avea loc pe data 19 Noiembrie 2016, de la ora 17:00.
Prețul intrării este de 10 lei.

• Dacă ești artist și ești la început de drum sau pur și simplu talentul tău nu reușește să îți asigure un venit suficient, ești așteptat la Biz-Art. Biz-Art este o sesiune de discuții în care artiști și antreprenori cu experiență își împart un pic din înțelepciunea lor pentru a te învăța cum să îți monetizezi cu succes talentul și arta! Dacă ești interest, locul de întâlnire este Invest Café, de la ora 18:00.

• La Scoica Land vă invită la un show excepțional alături de Provincialii. Prețul biletului este 50 lei de persoană. Pentru rezervări și informații puteți suna la numărul de telefon: 0723726422.

Club

• O sâmbătă seară de neuitat, se va consuma cu multă muzică live, interpretată de tânăra actriță Lorena Luchian. Pentru cei ce încă nu au reușit să o cunoască, vă spunem noi: este tânără, talentată, ambițioasă și pe val. Declară că teatrul o ține ancorată în realitate, că filmul o duce spre stele, iar muzica dă sens tuturor clipelor din viața ei.
Sâmbătă, 19 Noiembrie, începând cu ora 21:00 ești așteptat în Arthur Pub Constanța, la o porție de muzică live care te va unge pe suflet.

Duminică, 20 Noiembrie

Evenimente diverse

• Constanța Stairs Challenge este o provocare la mișcare organizată de Constanța Cycling Team & Mealca cu sprijinul DJST ce combină alergarea pe nisip cu alergarea pe scări și o porțiune de asfalt. Deși nu este un traseu lung efortul pentru cei fără antrenament se poate simți de la prima buclă.

Traseul este format din 4 astfel de bucle de „doar” 710 metri. Startul se dă de pe plaja Modern la ora 11:00, iar după porțiunea de nisip se aleargă pe scări, acest tip de alergare fiind un exercițiu perfect de cardio. Înscrieri pe: http://constantastairschallenge.blogspot.ro/p/inscriere.html.

• Emeric Imre și Jimi El Laco vă așteaptă la concertul ce va avea loc la Zebrano Restaurant & Bar, situate pe Bulevardul Tomis nr. 12, Constanța.
Prețul biletului : 20 lei /persoană;
Rezervări : (0732) 973 778; 0727709912.

• Racing Pub Constanța vă invită la un super show de stand-up comedy cu Dan Badea! Sunteți așteptați începând cu ora 21:00, rezervările se fac la numărul de telefon: 0727 722 464, prețul biletului fiind de 35 lei/persoană. Așezarea în sală se face în funcție de momentul rezervării mesei, iar numărul de locuri este limitat.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x