Simțim cum se apropie sfârșitul verii și, parcă, ne-am dori să dăm restart acestui anotimp pentru a ne relaxa la soare și a petrece din nou până dimineață. Din păcate nu putem face acest lucru, dar ne rămân încă 2 săptămâni minunate de august, tocmai bune pentru a realiza ceea ce ne-am propus vara aceasta: să ne simțim bine și să ne facem amintiri dragi.
Cum deja v-ați obișnuit, și în acest weekend, în Constanța și în Mamaia se desfășoară concursuri, concerte, petreceri și multe alte evenimente ce vin în întâmpinarea voastră, pentru a sărbători sfârșitul de săptămână:

Joi, 18 august:

Evenimente diverse:

• Kudos Beach dă startul petrecerilor în Mamaia Nord, timp de 4 zile și 4 nopți, începând de joi, 18 august, de la 8:00. Intrarea este liberă!

•Workshopul pentru regăsirea echilibrului interior are loc tot joi, 18 august, în cadrul căruia vei înlocui programele negative cu cele pozitive, vei dobândi acceptarea necondiționată a Sinelui și vei conștientiza problemele care construiesc, în mod negativ, realitatea. Costul este de 100 lei, cursul durează 2 ore, înscrierile și rezervările se fac pe e-mail: maestru.reiki@gmail.com.

• Hotel Iaki și Selgros vă invită la o seară de Live Cooking cu Chef Giovanni Piselli și sommelier Sergiu Nedelea. Evenimentul va începe la ora 20:00, rezervările se pot face la numărul: 0735.405.986.

Club:

• B.U.G. Mafia sunt invitații serii la Princess Club Mamaia, o trupă foarte iubită de constănțeni și de turiști. Trupa va face atmosferă joi seară, începând cu 23:00.

Vineri, 19 august:

Teatru:

•Carusel Cooltural vă invită la piesa de teatru “Să ne răzbunăm, iubito!“ în regia Feliciei Dalu, urmată, mai apoi, de un concert deosebit marca Alex Florea & Concept Music Trends, începând cu ora 20:00. Intrarea este liberă.

Evenimente diverse:

•Bevents te invita la o petrecere Boat Party demnă de notat în jurnalul de bord. Dj Maryo Mateescu & Ciprian Marcu țin cârma de la pupitru cu piesele care se aud la Utv. Prețul este de 490 lei, cu free bar & food. Plecarea se face din Mangalia, la ora 14:00 și se va încheia în Mamaia, la 22:00.

• Sunwaves 20 este petrecerea de la care nu poți lipsi! Cu dj de renume și muzică non-stop, Sunwaves este locul unde vei petrece 3 zile și 3 nopți. Pentru mai multe detalii, puteți accesa: http://sunwaves-fest.ro/legal/SW20-Termeni-si-conditii.pdf.

Club:

• Vescan va face un show incendiar la Cabo Beach, un concert în colaborare cu Kega Events. Biletele se pot achiziționa în avans, la Cabo Beach, la prețul de 25 lei sau în seara evenimentului la 30 lei.

• Sensation Media Group șiDirectia 5 te invită pe 19 august 2016 la o seară plină de emoții, nostalgie și muzică de calitate în Club Oppa din Mamaia. Rezervările se pot face la numărul: 0753 044 000.

Sâmbătă, 20 august:

Teatru:

• La Carusel Cooltural veți putea viziona un spectacol excelent: “Mamaia în costum de baie”, în regia celebrului Lucian Iancu. Spectacolul se încheie cu un concert incendiar Corneliu Stroe & The Covers Company! Evenimentul are loc în Piațeta Casino Mamaia, începând cu ora 20:00.

Evenimente diverse:

• HYP Events vă aduce o zi autentică pe yachturi cu vele, la Yacht Affair – Raft Party. Prețul este de 350 RON. Include: sailing, dj, raft day party, skipper, combustibil, băuturi alcoolice: bere, prosecco, rom, băuturi răcoritoare: cola, apă. Numărul de locuri este limitat, vor fi 50% fete, 50% băieți.

• Black Sea Dance Camp, ediția 2016, are loc în Năvodari, între 20-28 august. Vor fi prezenți dansatori din întreaga lume, instructori de dans internaționali, ce vor participa la battle-uri, petreceri și multe alte evenimente în decursul celor 8 zile. Pentru detalii, puteți accesa pagina: www.bsdancecamp.ro.

• Constanța Rubik Open 2016 este o competiție oficială de cub Rubik, omologată de World Cube Association (WCA), care va avea loc la Maritimo Shopping Center, între orele 9:00- 18:30.

• The Food Project organizează curs de Yoga, pe plaja Reyna din Constanța. Pentru a începe ziua într-un mod cât mai plăcut, sunteți așteptați de la ora 8:00, până la ora 9:00, cu o sticlă de apă și un prosop. Participarea este gratuită, însă organizatorii sugerează să faceți o donație pentru Asociația “Zâmbete pentru Toți”.

• Cea de-a șasea ediție a Aqua Challenge – maraton de înot în MareaNeagră – este un eveniment ce va avea loc pe data de 20 August 2016, în zona Plaja Zoom Beach din Constanța.Vor fi 3 probe accesibile atât începătorilor, cât și celor experimentați: proba super scurtă (500 m), proba scurtă (1500 m) și proba lungă (5000 m). Startul se dă la ora 10:00.

Club:

•Distracția capătă culoare atunci când petrecerea este în jurul unei piscine, la malul mării. Sâmbătă, Ego Club Mamaia vă invită la o nouă seară spectaculoasă alături de Dj Optik și Radu Crișan, începând cu ora 22:00.

Duminică, 21 august:

Teatru:

• La Carusel Cooltural ne reîntoarcem la copilărie, cu „The summer show”, o producţie Club Amicii Constanţa. Spectacolul începe la ora 20:00, intrarea fiind liberă.

Evenimente diverse:

• Să te-mpușc cu apă, ediția a 4-a, este evenimentul care binedispune pe toată lumea. Sunteți așteptați pe plaja Modern, lângă movilă, cu pistoalele cu apă și voie bună, să dați startul petrecerii de împușcături cu apă. Evenimentul va dura 2 ore, de la ora 16:00 la 18:00, participarea fiind

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x