Când este cald, totul parcă este mai frumos, mai relaxant, iar noi mai energici și mai binedispuși, nu? Și atunci când vremea călduroasă vine la pachet cu zilele de weekend, nimic nu ne poate ține în casă! Haideți și voi weekendul acesta la: cursuri de dezvoltare personală și profesională, lansări de carte, piese de teatru, atelier de frumusețe sau stand up comedy!

Vineri, 19 Mai

Evenimente diverse

• Vă invităm să deveniți co-creatori ai unei lumi în care educația pentru o planetă fericită să fie platforma sustenabilă pentru dezvoltarea culturii păcii, dialogului, compasiunii, inovației și creativității.
Programul oferă cercetatorilor, profesorilor, părinților, studenților, masteranzilor, psihologilor, educatorilor și învățătorilor oportunitatea unui schimb de bune practici naționale și internaționale în domeniul educației Mileniului III, cunoașterii celor mai inovative metode de cercetare științifică și a creării unei rețele inovative de formare a unui sistem educațional sustenabil pentru profesori, părinți, copii.

Locație curs:
Amfiteatrul A1, Facultatea de Educație Fizica și Sport, Universitatea Ovidius din Constanța, (Aleea Cpt. Av.Alexandru Șerbănescu nr.1) – Baza Nautică.
Data: 19 mai 2017
Orar: 10:30 – 17:00

TAXA DE PARTICIPARE:
270 lei/ persoană
130 lei/ persoană pentru studenți

Pentru înscrieri și mai multe detalii:
mob: +40722170873 , +40724958610
mail: ceme_lumina@yahoo.com

• Amuse Coaching SRL lanseaza primul atelier destinat exclusiv doamnelor și domnișoarelor. Am creat un concept care să îmbine frumosul exterior cu potențialul interior al femeii.
Împreună cu echipa FIRST Make-up School vom crea pentru aproximativ 3 ore acel cadru în care vom conștientiza ce trăim înainte de a ne machia și de a ne coafa și ce sentimente avem în noi după ce devenim “gata”.

Câștigați în urma participării la acest eveniment:

– cunoașterea unor elemente despre make-up personalizat pentru fiecare în parte pe care să le puteți folosi și în viața de zi cu zi,
– clarificarea despre cine suntem noi înainte și cine devenim după make-up, fie că ni-l facem noi înșine, fie că mergem la profesioniști,
– identificarea a minim două soluții despre cum să păstrăm în cotidian încrederea și admirația pe care o avem pentru propria persoană după ce terminăm sesiunea de make-up. Acel sentiment pe care îl avem când nu ne mai vine să ne luăm ochii din oglindă.

• Chef Raw Vegan Alina ALEXANDROV vă invită la un eveniment deosebit: LANSARE DE CARTE cu rețete originale.
Vineri, 19 Mai 2017, ora 17.00
Locația: Librăria Cărturești, VIVO! Shopping Center

Cartea ‘De la Alina, cu Dragoste’ îi invită pe cei pasionați de gătit să descopere bucătăria raw gourmet și oferă o alternativă sănătoasă și gustoasă de a vă hrăni, pentru a vă bucura de gustul extraordinar al preparatelor vegane și raw vegane.

• Vicio vă invită la un stand up comedy cu George Tință! George este din Constanta, are glume scurte și povestiri. Unele cu mesaj, altele cu SMS.
George a participat la emisiunea iUmor unde a impresionat juriul și publicul, ajunând în finală. Câteva din glumele sale scurte au avut mare succes, devenind virale.
Rezervări la numărul: 0722593745.

Club

• Vintage Pub vă invită vineri, începând cu ora 21:00 la o seară cu specific Latino! Musica este asigurată de Dj MeXx.
Rezervări la numărul: 0747050550.

Sâmbătă, 20 Mai

Teatru

• Harlequin Mamaia vă invită la una dintre cele mai frumoase povești ale copilăriei!
Făurit de bunul Gepetto și adus la viață de magia Zânei Albastre, Pinocchio este o păpușă de lemn care își dorește să devină un băiețel adevărat.
Povestea lui Carlo Collodi ne vorbeste despre ceea ce face ca fiecare aspirant la titlul de om adevarat, să capete această calitate!
Vă invităm la un musical viu jucat de păpuși, colorat și antrenant, pentru copiii de toate vârstele!

Sâmbătă, 20 MAI, ORA 11:00, la Harlequin Mamaia.
Informații și rezervări la telefon 0766 400 181.

Prețul unui bilet este de 25 lei de persoană, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Evenimente diverse

• Sâmbăta asta începând cu 06:45 AM nu doar setăm și îndeplinim obiectivele, ci începe o rubrică nouă în mastermindul nostru: „Matinalul cu scaunul la cap”.

Această primă ediție o începem cu o discuție pe baza cărții „The subtle art of not giving a f_ck”.
Prin această nouă rubrică ne asigurăm că în fiecare sâmbătă plecăm cu mai multă valoare decât cu câtă am venit .
„Matinalul de Succes” este o întâlnire pentru oameni hotărâți să-și îndeplinească un vis/ obiectiv specific. Această întâlnire vine în ajutorul tău în felul următor:
– te dezvolți alături de oameni asemenea ție sau cu care vrei să semeni,
– primesti un feedback obiectiv asupra progresului tau,
– îți accelerezi dezvoltarea și îți menții motivația de-a lungul călătoriei tale.
Pentru mai multe informații, intră pe http://planificatoruldesucces.ro/matinalul-de-succes/.

• Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din Constanța pe 20 mai la un nou eveniment util din cel mai potrivit mix de teorie şi workshopuri practice, conceput special pentru cele ce gândesc intuitiv, învaţă eficient si respiră creativitate. Este vorba despre un curs de creație handmade, ce abordează tehnici diferite de broderie, in final obținându-se o bijuterie textilă în stil boho chic. Primul workshop-ul de broderie în relief în 4 pași, alături de Andreea Bâscă de la Wonderland obiecte cu design de poveste, se va desfășura între orele 10:00 – 12:00, la sediul Helen Doron English Constanța Sud, str. Ștefan cel Mare nr. 128A.

• BIODANZA este o școală, un sistem de valorificare a imensului potențial genetic uman prin inducerea stărilor de VIVENCIA (trăire profundă în AICI ȘI ACUM), căreia îi corespund 5 linii de bază: vitalitate, creativitate, afectivitate, sexualitate și transcendență, experimentate prin intermediul muzicii, a mișcării și a întâlnirilor de grup.
BIODANZA este pentru toată lumea. Nu trebuie să știi să dansezi și nici să te „impiedici” de vârstă! Biodanza nu este balet, nu este dans contemporan….Biodanza este „dansul vieții”!

• LIFE happens, Chocolate HELPS.
Oana, Desert Royal – Choco e’Bon, ne aduce 3 deserturi decadente cu ciocolată:
1. Tort Snikers
Nici o descriere nu ar putea transmite cât de delicioase pot fi alunele învelite în caramel sau blatul umed cu ciocolată neagră.

2. Tort cu ciocolată albă
Pentru cei ce preferă un desfrâu mai „light”. Noi știm că ciocolata tot ciocolată rămâne.

3. Tort cu ciocolată neagră
Pentru iubitorii de ciocolată pură. Ce poate fi mai bun decât simplitatea!

Suport culinar: 12lei/felie.

Pentru rezervări sunați la:
0721234769 – Oana

Club

• Café del Mar vă invită începând cu ora 23:00 la petrecerea #Shut up and dance! Lăsați-vă grijile acasă și petreceți până dimineață pe hiturile prezentului!

Duminică, 21 Mai

Evenimente diverse

• Te așteptăm pe 21 mai, începând cu orele 16:00, la cea de-a III-a ediție a „Atelierelor de Frumusețe”, unde vom încerca să îți răspundem la orice întrebare legată de estetica facială, dentară, corporală sau nutriție.

Dr. Alexandra Haritini Iutis și invitații săi vin în ajutorul nostru să reduca numărul de întrebări pe care ni le punem când vine vorba de frumusețe, exterioară sau interioară. 🙂

Partener: H.Clinique – Estetica facială și dentară Constanța
Evenimentul va avea loc în VIVO Constanța, zona info-desk (intrarea 3).

• Ești gata pentru un show în care comedia se naște chiar în fața ta?
Ce trebuie să ai? Vorbele la tine pentru că sugestiile publicului sunt punctul de plecare.
Ne vedem la BarrelsPub Mamaia!
Preț bilet: 35 RON
Rezervarea este valabilă după achitarea biletului.

Club

• Louis a reușit să intre în topurile australiene încă de la lansarea primului său album în 1996, câștigând tot în același an, premiul pentru cel mai bun artist în cadrul festivalului Australian Blues Music Awards. Artistul a avut onoarea să cânte de-a lungul carieiei sale cu artiști desăvârșiți precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele chitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings.
Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele se pun în vanzare la sediul clubului Doors, luni, 15 mai.
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x