DA! DA! DA! De trei ori DA! În sfârșit a venit vara, sezonul s-a deschis, este liber la distracție, la relaxare, la voie bună, muzică, dans, petreceri, concerte, workshopuri si, de ce nu, plaja?!
Weekendul acesta sunteți așteptați în Constanța și Mamaia să simțiți briza, soarele și să vă bucurați de weekendul prelungit!

Vineri, 2 Iunie

Evenimente diverse

• În Piața Ovidiu se va desfășura Târgul de Antichități, pe durata a 4 zile. Evenimentul se adresează artiștilor handmade și colecționarilor de antichități care doresc să participe ca expozanți.
Vizitatorii sunt așteptați între orele 9:00-22:00.

Club

• Zoom Beach dă startul sezonului estival cu o petrecere de la care nu poți lipsi! Invitatul serii va fi Dj MK din Dubai! Pentru detalii și rezevări: 0730413899 – Raul.

• Vara a revenit iar Tapo vă așteaptă la marea deschidere!
Sunteți așteptați începând cu ora 23:00 în locația din Mamaia Nord.

Sâmbătă, 3 Iunie

Evenimente diverse

• Ce cadou oferiți copilului în luna iunie?
Programul de Educare Posturală – Școala Spatelui au pregătit o ședință pilates gratuită!
Organizatorii va invită începând cu ora 11.00 în Parcul Tăbăcăriei la ședința pilates pentru copii.
Programul se adresează copiilor cu vârste între 06-14 ani, fetițe și băieți.
Participarea necesită înscrierea prin sms, cu numele și vârsta copilului/copiilor, transmis la numărul de telefon 0735.520.282.

• Pe 3 iunie, începând cu ora 11.00, ești așteptat la Cazino Constanța, dacă vrei #plajecurate!
Va avea loc o campanie de conștientizare, se va dezveli un artwork realizat din 16.000 mucuri de țigară și se va explora adâncurile Mării Negre, cu ajutorul partenerilor de la centrele de scuba diving.
Scopul? Să arătăm cât de mult poluăm plajele și adâncurile Mării Negre și să demonstrăm că se poate ALTFEL!

• Hotel Ibis vă așteaptă la un workshop dedicate breakdance-ului de la ora 14:00. Pentru cei interesați, prețul este de 20 lei, plata se va face pe loc în cadrul recepției fit&shape.

• Centru de Consiliere și Dezcoltare Profesională organizează urmatoruleveniment:
CURS DE FORMATOR autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări
Prețul este de 300 ron + 50 ron – diplomă/ persoană
10-11 IUNIE 2017 + Examen in 11.06.2017.
Pentru cei care doresc să parcurgă și cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALĂ se va acorda o reducere de 150 ron.
La finele acestuia participanții vor primi certificat de absolvire de competență profesională pentru ocupația de FORMATOR (cod COR 242401), având antetul Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educației, Cercetării, Inovării, Tineretului și Sportului și internațional prin Convenția de la HAGA.

• Comedie adevarată creată spontan de cinci meseriași ai teatrului de improvizație, pe care i-ai mai întâlnit și ca finaliști iUmor și Semifinaliști Românii au talent.
Trupa Obligo are plăcerea să vă invite la un show unic de improvizație la Vicio, în în care veți putea vedea cum actorii plăsmuisec din propunerile voastre un întreg spectacol (fără regie, fără texte învățate sau scenarii).

Club

• Fratelli Mamaia dă startul sezonului estival cu un super-party în acest weekend! Dacă vrei sa simți vibe-urile pozitive ale verii 2017, trebuie să participi la acest eveniment!

Duminică, 4 Iunie

Evenimente diverse

• Concursul Elimination Sprint Series se desfășoară în zona pietonală dintre Hotel Rex și Yaki.
Ridicare numere & kit-uri – 09:00,
(kit-ul participare include diploma & medalie participare, număr, batoane proteice, hidratare în zona start)
Start – 10:00 (se începe cu grupele copiilor) de câte 4 în funcție de vârstă, merg mai departe primii 2 din fiecare sprint până la ultima serie.
Se parcurge o tură de curcuit de 1km.
Se premiază podium 1-2-3 la fiecare grupă de vârstă cu bani.
Grupe de vârstă:
15-18 ani
19-35 ani
36+
Feminin podium general 1-2-3
Taxă de participare 40ron (doar cu plata în cont).

• George Tință este din Constanța. Are glume scurte și povestiri. Unele cu mesaj, altele cu SMS.
George a participat la emisiunea iUmor unde a impresionat juriul și publicul, ajungând în finală. Câteva din glumele sale scurte au avut mare succes, devenind virale.

Cristi Manolescu este un om pe care trebuie neapărat să îl asculți! Glume inteligente, atitudine, siguranță pe scenă! Cristi a făcut parte din echipa de scriitori pentru Vacanța Mare timp de 5 sezoane. A câștigat festivalul Otopeniul Vesel din 2016. În 2017 a participat la emisiunea iUmor. Rezervări:0747050550 – Intrare 20 lei.

Club

• Pas cu pas am ajuns și la episodul patru din saga Beat Wars la Arrteria. De această dată sărbătorim venirea verii chiar în primul weekend de vară.
La butoane va fi din nou diversitate, muzică pentru toate gusturile de la jazz, funk, disco la hip hop, trip hop, breakbeat și downtempo.
De timpane se vor ocupa:
– gAZAh
– Rammon
– Dru Klein
– Pierre D’Vara
Suport artist : 10 ron

• Tapo Mamaia vă invită la un super concert marca The Motans! Băieții vor concerta duminică, 4 iunie, începând cu ora 23:00!
Pre-Sale Bilete- 30 lei*
Preț bilet intrare – 50 lei*
Table Booking – 50 lei
VIP Table Booking – 100 lei (meniu mâncare).

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x