Cam răcoare pentru luna aprilie, nu? Dar cine stă în casă când vara aproape că ne bate la ușă? când o simțim în pori, în aer, când respirăm? Când o vedem că se ascunde printre copacii înmuguriți sau în cântecul păsărilor? Cu siguranță acest weekend nu este despre stat în casă, ci despre: petreceri cu specific grecesc, despre piese de balet și teatru, despre workshopuri care mai de care mai interesante, despre înfrumusețarea orașului și, de ce nu, despre closing party-urile care anunță deschiderea cluburilor din stațiuni!

Vineri, 20 Aprilie

Teatru

• Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” vă așteaptă la piesa “Traviata”. În italiană La traviata este o operă în trei acte compusă de Giuseppe Verdi pe libretul în limba italiană al lui Francesco Maria Piave. La baza operei stă romanul lui Alexandre Dumas fiul, Dama cu camelii.
Preț: 8 lei pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; – 15 lei pentru pensionari și studenți, pe baza talonului de pensie și a carnetului de student vizat la zi; – 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcție de locul ocupat în sală.
Agenția de bilete – Rezervări – 0241481460.

• Hotel IAKI, Mamaia și Evenimente Constanța îți prezintă în premieră un show plin de umor, recomandat tuturor celor care au simțit sau încă simt fiorii dragostei – pentru că e bine să te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai! “Cum se duce totul dracu’“.
Un spectacol care binedispune și care totodată confruntă. Te pune pe gânduri, te provoacă să reflectezi asupra relației tale prezente sau trecute și te face să-ți doresti o dragoste eternă, fără defecte, fără lupte.
Vineri, 21 aprilie, ORA 20.00, la Hotel IAKI, Mamaia
Rezervări la 0722822460
Preț bilet: 35 lei.

Evenimente diverse

• Curs Access Bars în Constanța – 21 Aprilie 2017!
Îți amintești când a fost ultima oară în viața ta când te-ai simțit complet relaxat? Sau a trecut cam multă vreme de când ai avut parte de blândețe față de corpul și ființa ta?
Prima clasa de Access Consciousness este “Bars”. Știai că sunt 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse ușor vor elibera, cu multă ușurință, tot ce ce nu îți permite să primești? Aceste puncte conțin gândurile, ideile, credințele, emoțiile și părerile pe care le-ai depozitat în cursul vieții tale. BARS oferă posibilitatea de a te elibera de ele!
Elena Paula Știubei este Facilitator Access Bars
Înscrierile se fac la telefoanele 0734 626919 sau 0744 332970.
Trimiteți mesaj și veți fi contactat imediat ce este posibil.
Costul unei clase de Access Bars este de 780lei. Copiii între 16 și 18 ani au parte de prețul redus la jumatate.

• Parinții au un rol esențial în a ajuta copilul să își exprime emoțiile și să recunoască stările celorlalți încă de când este bebeluș. Pentru a putea stimula dezvoltarea emoțională a copilului, părinții trebuie să cunoască manifestările emoționale de care este capabil în fiecare lună de viață. Așadar, sunteți așteptați la un workshop susținut de Veronica Ardelianu, Psiholog, specializat în Psihoterapie de familie și cuplu, Formator acreditat ANC, la ora 11:00 la BB Center.
Investiție: 35 lei.

• Petrece Cu Zorba la Ankora Restaurant, alături de Adagio Band și Ansamblul Astras unde muzica, dansul și show-ul farfuriilor sparte vor crea o atmosferă de neuitat, începând cu ora 20:00.
Rezervări la numărul: 0734869717/ 0776876985.

• Petrecerea în stil grecesc continuă la Restaurant Le Premier: dansați până găuriți podeaua, spargeți farfurii și aruncați cu garoafe. În scurtele pauze de respiro vă rasfățați cu Ouzo și preparate grecești special alese de Chef Lorenzo și echipa sa.

Pentru ca atmosfera să fie perfectă și autentică, îi aveți ca invitați speciali pe formația ANTIK și Ansamblul de dansuri grecești Elpis.

Rezervări la 0753 099 099
Preț: 89 lei/ persoană (include 1 shot Ouzo)
*Copii până în 12 ani beneficiază de 50% reducere
**Locurile sunt limitate.

• Actorul bucureștean Marius Malu Chivu vă face show vineri, 21 aprilie, începând cu orele 20.30, la cafeneaua VICIO din Constanța (str Ghe Economu nr. 30 lângă liceul Energetic), unde este programat un spectacol de stand-up comedy.
Cei care l-au urmărit pe Marius Chivu pe scenele de teatru, dar și pe marile ecrane, în filme românești și străine, nu puține la număr, au spus ca este un actor expresiv.
Dacă nu ați mai râs în hohote de ceva vreme, poate acum este o ocazie bună să vă chemați prietenii și să vă distrați împreună ascultând glume fără limită și replici deștepte.
Costul acestei porții de râs: 20 lei
Rezervări se pot face la numărul 0722593745 sau în incinta localului.

Club

• După o scurtă pauză de creație, în perioada aprilie – mai, trupa Alternosfera susține o serie de concerte în cluburile mari din țară, în orașe precum Sibiu, Brașov, Pitești, Constanța și Cluj-Napoca.

Înființată în decembrie 1998 la Chișinău, formația de rock alternativ, de-a lungul timpului, a susținut sute de concerte în România și Republica Moldova, lansând cinci albume și un EP. În ianuarie 2017, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2016”, în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro.

La Constanța, concertul va avea loc la Doors Club (Traian 68A), pe 21 aprilie, vineri.

Preț bilet – 40 lei.

Biletele se găsesc la Doors Club (str. Traian 68A),zilnic, la bar.
Info și rezervări: 0763 66 16 22.

Sâmbătă, 21 Aprilie

Evenimente diverse

• Asociația “Time For Art” în parteneriat cu Societatea de Haiku din Constanța vă invită la vernisajul ediției retrospective a expoziției foto-haiku, “DECLIC IN SILABE”, în cadrul FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE HAIKU-HAIGA, EDIȚIA A VIII-A.
Vernisajul va avea loc sâmbătă, 22 aprilie, în holul UNIVERSITĂȚII OVIDIUS, începând cu orele 13.20.

• Sunteți invitați să descoperiți împreună bucuria Aventurii pe DRUMUL CĂTRE TINE ÎNSUȚI!
Șapte exploratori povestitori deschid tot atâtea trasee de excepție:
Olga Dimancea – Viața alături de oameni
Anca Bâlbă — Calul, partener și instrument de terapie
Maria Magdalena Bărăitaru – Gura – Poarta Alchimiei
Alina Alexandrov (Barbu) – Arta gătitului cu suflet
Mădălina Petrencu — Masca – punerea în scena a realității personale
Carmen Anamaria Căpriță – Nașterea ca o revelație!
Cornel Pasăre — Comunicarea – cheia relațiilor interumane
Un traseu inedit, un eveniment de interconectare și de socializare, cu popasuri vesele, în care vom servi bucate alese și vom degusta vinuri de soi bun!
Off-road interior – o călătorie potrivită pe orice vreme!
Detalii administrative:

Înscrieri și rezervari
Unde: Hotel Ibis ConstanȚa, Mircea cel Bătrân BLD 39B-41
Când: 22.04.2017
Ora: 11.30 – 18.00
Investiția: 90 RON
Rezervări: tel 0725929520

• Pilates Club vă invită sâmbătă, 22 aprilie 2017, ora 11:00 la o nouă clasă de antrenament „Provocarea Pilates: stabilitate vs greutate”, în cadrul căreia vom antrena întregul corp îmbinând exercițiile de stabilitate & coordonare ( #fitball ) cu exercițiile ce dezvoltă forța & anduranța musculară (#medball). În plus, ne vom îmbunătăți flexibilitatea prin exercițiile de #stretching și vom încheia antrenamentul pline de #energiepozitivă 🙂
Participarea este exclusiv feminina. Durata sesiunii de antrenament este de aproximativ 60 minute.
Tariful unei sesiuni de antrenament este de 35 lei
Abonamentul a câte 4 sesiuni de antrenament de grup – 120 lei
Abonamentul a câte 8 sesiuni de antrenament de grup – 180 lei
Abonamentul a câte 12 sesiuni de antrenament de grup – 240 lei.

• OVIDIUS CLINICAL HOSPITAL organizează CURSUL PENTRU TRATAREA OBEZITĂȚII, ediția a III-a, pe 22 Aprilie 2017, ora 10.00, destinat pacienților ce doresc să afle informații corecte și soluții concrete pentru tratamentul obezității de la echipa de medici specialiști OCH, cu experiență recunoscută în domeniul chirurgiei bariatrice.

Prezența la curs a pacienților este GRATUITĂ și se realizează doar pe bază de înscriere telefonică la numărul de telefon 0241 480 400. Participanții la eveniment vor primi un voucher cadou pentru o consultație inițială gratuită la echipa medicală de chirurgie bariatrică, de la care vor putea afla mai multe informații despre ce înseamnă tratamentul chirurgical al obezității și despre redobândirea greutății corporale optime.

În cadrul cursului, echipa de chirurgie bariatrică, formată din Dr. Serac Gabriel, Dr. Alina Vinca și Dr. Hrițcu Mihai, îi vor informa pe pacienți cu privire la:
> soluțiile pentru reducerea excesului de greutate
> problemele și complicațiile medicale cauzate de obezitate
> calcularea corectă a Indicelui de Masă Corporală – IMC
> rolul chirurgiei bariatrice în tratarea obezității – avantaje, metode și riscuri
> evaluarea pacientului și investigațiile pre-operatorii ce trebuie efectuate în chirurgia obezității
> studii de caz și schimb de impresii cu pacienții operați

• Vino la City Park Mall pe data de 22 aprilie și testează-ți puterea împotriva vicecampionului mondial la skandenberg Migit Cristi! Tânărul de doar 18 ani va încerca să învingă 100 de oameni! Cel care va reuși să-l doboare pe Cristi, va câștiga suma de 1000 de euro! Vă așteptam cu drag!
***de menționat: profesioniștii nu au dreptul de a participa
– Concursul va fi de tip open (participanții pot avea orice greutate și vârstă)
– Înscrierea se face pe loc, fără taxă de înscriere (doar băieții vor participa)
– Luptele vor avea loc DOAR cu brațul DREPT
– Concursul se desfășoară cu regulamentul WAF ( World Armwrestling Federation )
– Arbitrul va fi unul atestat

• Șușote vă invită la Fruit UP!
1. Tort cu portocale și ciocolată – 12 ron felia
2. Tarta Banoffee cu banane și caramel – 10 ron felia
3. Cheesecake ombre cu afine negre – 12 ron felia.

Energizează-te!

Pentru rezervări sunați la:
0721234769 – Oana
0731015070 – Alexandra

Club

• Sâmbătă 22 aprilie concert ALTAR în CLUB 13! Titanii rockului românesc revin în Constanța după 5 ani cu un show rock pe cinste!
Opening act TBA
Preț bilet 35 lei
Biletele se pot achiziționa în avans de la bar!
Numărul de locuri este limitat.

Duminică, 22 Aprilie

Evenimente diverse

• Clubul Yves Rocher Constanța invită toți iubitorii de natură (de la mic la mare) la o oră de relaxare, în parcul Tăbăcărie, zona Expoflora, pe 23 Aprilie, ora 11.00.
Împreună, vom planta flori și semințe de flori, învățându-i pe cei mici să prețuiască și să iubească natura.
Copiii vor primi cretă colorată și baloane de săpun, iar cei mari pot fi norocoșii câștigători la tombola Yves Rocher.
În parteneriat cu noi, Cofetaria Rebeca ne va răsfăța cu ceva dulce și gustos.
Pentru mai multe detalii și înscrieri puteți suna la 0726389074 (Gabriela Filimon).
Din respect pentru natură, acționăm împreună pentru un oraș mai frumos și mai curat!

Parteneri implicați: Asociația JCI Constanța, Asociația Scutul Cinegetic, Cofetăria Rebeca, Evenimente Constanța, Primaria Municipiului Constanța
Organizator: Clubul Yves Rocher Constanța.

• Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici Constanța vă invită duminică, 23 aprilie, între orele 14.00-17.00, să participați la proiectul „World AIDS Day”, ce se va desfășura la City Park Mall. Acest proiect are ca obiectiv informarea populației cu privire la virusul HIV și boala SIDA, dar și de susținere a persoanelor afectate și de comemorare a victimelor acestei maladii. Tinerii studenți vor explica oamenilor modurile de transmitere a virusului, metodele de depistare, dar și cele de prevenire a infectării cu acesta.
Coordonatoare: Ciorbaru Teodora 0766471177.

• Racing Pub vă invită duminică, la ora 23:00, la un show unic de Stand Up Comedy: Bătălia Generațiilor (Old vs New Stand Up Comedy). Acest show îi are ca protagoniști pe Dan Ștefănescu (Fondatorul Vacanța Mare și participant IUmor și George Tința care face parte din generația tânără de stand up comedy, și el participant IUmor. Startul show-ului va fi dat de Old generation,,urmat de generația nouă, însă finalul va fi unul plin de picanterii și glume între cei doi protagoniști scoțând în evidență diferența dintre cele două generații!

În deschidere Magda Mihăilă!
#Rezervări: 0727 722 464#

Club

• Mircea Baniciu s-a remarcat în muzica românească la începutul anilor ’70, când a devenit solist vocal al formației rock Phoenix. După plecarea colegilor săi din țară, în 1977, începe o cariera solo, timp în care scoate pe piață un EP și 4 albume. În 1992 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, cu care a cântat zece ani, răstimp în care au apărut pe piață 5 albume și un DVD. În 2002 revine în trupa Phoenix cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 de ani, dar în toamna anului 2007 părăsește din nou Phoenix pentru a-și continua cariera solo.

Duminică, 23 aprilie, la ora 20:00, sunteți așteptați la Concertul MIRCEA BANICIU & BAND unde veți avea ocazia să vă bucurați de binecunoscutele melodii despre viața la țară, dragoste, soare, haiduci, țigani și vremuri ce se schimbă…

Prețul unui bilet este 50 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului marți, 18 aprilie. Info și rezervări la telefon: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x