Se simte cum încet-încet vine toamna, cum soarele apune mai devreme, cum frunzele se desprind din copacii încă înfierbântați de arșița verii prelungite și vântul, cândva o simplă adiere, a devenit mai intens, mai aspru, puțin mai rece…
Cu toate acestea, evenimentele din weekend încă inspira acea atmosferă frumoasă de vară, la care voi sunteți așteptați să participați:

Vineri, 22 Septembrie

Teatru

● Spectacolul ”Monoloagele Vaginului” are cronici apreciative ți un premiu în cadrul Festivalului Internațional al Teatrului de Studio, iar Diana Giubernea – premiul pentru cea mai bună actriță. La Vicio, te așteaptă acest spectacol, foarte longeviv, regizat de Mona Gavrilaș a stârnit interesul publicului din toată țara care a vrut să-l vadă și să-l revadă. Această adaptare românească a unui text american celebru și controversat la vremea apariției sale, are câteva atuuri: subiectul abordat – universul feminin cu emoțiile și trăirile specifice, viziunea regizorală care nu se bazează pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul care devine parte integrantă în spectacol și, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinueaza ca o serpoaica, reusind sa isi schimbe identitatea, sa calatoreasca in timp și în spatiu, împreună cu toți cei din sală.
Durata: 1h 10 minute fără pauză
Rezervări: 0722593745
Suport artist 25 lei.

Evenimente diverse

● Târgul Imobiliar Constanța va reuni în perioada 22-24 septembrie, cei mai buni jucători de pe piața de real estate: dezvoltatori și vânzători de locuințe, constructori și investitori, brokeri și instituții financiare, arhitecți și designeri de interior.
Expozanții se vor întrece în discount-uri și oferte promoționale, oferind celor interesați consultanță financiară gratuită și soluții flexibile personalizate pentru fiecare tip de venit.
Detalii pe: http://bit.ly/2h6yvn4.

● Poker House vă invită la un turneu de poker, vineri, 22 Septembrie. Turneul 300 Reentry – 40 000 GTD, buy in – 25 000, reentry – 30 000, bonus -2000, late reg – Lvl 10, reentry -Lvl 15, Blinds -30 Minute.

● Ești student la Psihologie sau ești intersat de acest domeniu?
Te întrebi ce poți face în viitor cu acestă facultate, ce variante de a profesa există și care sunt pașii spre a-ți dezvolta cariera pe care o visezi?
Atunci acest workshop este pentru tine!
Psihogul dr. Gina Chiriac te așteptă vineri, 22 Septembrie, între orele 19.00-21.00, în Constanta, la Hotel Royal!
Deoarece numarul de locuri este limitat, te rugam sa confirmi prezenta la adresa de e-mail arpi.inscrieri@yahoo.com.
Intrarea este gratuită!

Club

● Vineri seară ești invitat la o nouă petrecere memorabilă marca Cuba Bar!
Vom dansa pe muzica lui Bregovic, Damian Brothers, Taraf de Haidouks și a altora!
Intrarea este gratuită, petrecerea începe de la 21:00.

Sâmbătă, 23 Septembrie

Teatru

La Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” se va juca piesa O Noapte la Veneția în regia și coregrafia lui Mario Nikolov din Bulgaria. Prețul va fi 8 lei pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; – 15 lei pentru pensionari și studenți, pe baza talonului de pensie și a carnetului de student vizat la zi; – 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcție de locul ocupat în sală.

Evenimente diverse

● Sâmbătă, ora 6:30 echipa Fit Arena Studio vă așteaptă la o ora de Relaxare și Tonifiere, pe plajă, în spatele Universității Spiru Haret. Vrei să participi la ultima ora de Relaxare și Tonifiere din acest an? Sâmbăta aceasta este tocmai bine.
Participarea la acest eveniment este gratuită pentru membrii clubului, iar pentru persoanele din afara clubului, 20 lei. Sunteți rugați să aveți asupra voastră un prosop și un strop de energie. Pentru înscrieri 0770848349 sau la recepție.

● Sunteți așteptați cu drag la cea de-a III-a ediție a Crosului Copiilor, competiție sportivă ce are ca scop inițierea, promovarea și perpetuarea practicării activităților sportive, în mod continuu, de cât mai mulți oameni de toate vârstele.
Perioada de desfășurare: 23 Septembrie 2017, cu startul și sosirea în Piața Ovidiu, Constanța.

Evenimentul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-14 ani.
5-6 ani: 500 m
7-8 ani: 1000 m
9-10 ani: 1000 m
11-12 ani: 1500 m
13-14 ani: 1500 m
Taxa de participare: 15 lei.

● Sâmbătă, 23 septembrie, ora 10:00, vă invităm în sala de conferințe a Hotelului Ibis, str. Mircea cel Bătrân, nr. 39, Constanța, la Forever Business Day.

Temele abordate transformă acestă întâlnire într-una de la care nu trebuie să lipsiți!

• “De ce am ales Forever?” – Florentina Luca, Supervizor, Constanța;
• “Sunt Activă – sunt Forever” – Dana Borza, Supervizor, Galați;
• “FLP tranformă vieți” – Nuti Saramet, Asistent Manager, Galați;
• “Multiplicarea, motorul afacerii mele” – Aura Polosca, Manager, Constanța;
• “Momentul Forever este acum “ – Valentin Nițu, Eagle Manager, membru KLC, Galați.
Biletul de participare este 15 lei și poate fi achiziționat de la centrul de distribuție Forever Constanța.

● Pe 23 Septembrie 2017 are loc al patrulea Marș al Bicicliștilor din Constanța. Ne întâlnim la ora 14:30, pe platoul din fața Casei de Cultură din Constanța, toți aceia care se simt stingheri într-un oraș al mașinilor. Sunteți așteptați să cerem împreună un #oraspentruoameni.

● Mihai Petrini revine pentru a doua oară la Constanța, cu aceeași energie și voie bună!
Dacă ești dansator și vrei să evoluezi nu poți să ratezi acest super class!
*pentru o buna organizare, sunteți rugați să veniți la sală la 16:45.
Informații&Contact: 0733 482 573
allinonedance@yahoo.ro
Prețul este de 40lei/persoană.

Club

 Sâmbătă petrecem grecește, la Voila Restaurant. Va fi muzică autentică, preparate delicioase, premii și surprize! Participați la Tombola Voila și aveți posibilitatea să câștigați un sejur la munte pentru 2 persoane!
Rezervări la 0742388388.

Duminică, 24 Septembrie

Evenimente diverse

● Sentimente în Desene este denumirea aleasă după ce organizatorii au hotărât conceptul evenimentului, care se prezintă astfel:
– recunoaștem mai multe tipuri de sentimente,
– înțelegem că acestea se nasc din nevoi satisfacute și nesatisfăcute și avem rabdare să le definim,
– identificăm una sau mai multe situații în care copilul s-a aflat în dificultate (a trăit în stres) și definim cele traite (ex.: tristețe, supărare),
– definim cuvântul opus celor identificate mai sus (ex.: bucurie, joacă).
Oana și Sorin, împreună cu partenerii lor din acest proiect, respectiv: Maya (10), Alex (10) și Matei (11), crează pentru tinerii participanti, pentru aproximativ 2 ore, cadrul în care să se simtă liberi să comunice și să exprime ceea ce îi bucură cu adevarat, sau ceea ce îi supără!
Data: 24 septembrie 2017 la ora 10:00
Investiție: 25 lei/copil
Locație: Bld. 1 Mai, Bl.H9, Parter, Constanța (sediul Minerva Company SA)
Contact înscrieri: Ioana – 0726 220589, Sorin – 0725 348828, sau email: amusecoaching@gmail.com

● Business Circle are deosebita plăcere de a vă invita la evenimetele lunare de socializare dedicate antreprenorilor și managerilor companiilor locale.
Evenimentele Business Brunch oferă într-un cadru relaxant cea mai eficientă oportunitate de a face networking, de a cunoaște noi potențiali parteneri de afaceri și de a lega noi prietenii.
Restaurantul Aquario, unde au loc evenimentele Business Brunch este recunoscut că fiind unul dintre cele mai exclusiviste locații din oraș cu o panoramă superbă, unde marea, plaja și orașul vechi compun cea mai frumoasă imagine a Constanței.
Prețul este de 125 RON/persoană-Non-Membri, Business Circle Network și 90 RON/persoană-Membri, Business Circle Network

● Pe 24 septembrie, sunteți invitați alături de comedianți să dăți startul unui nou sezon de stand up comedy la Racing Pub Constanța cu Minciu, Maria Popovici și Banciu!
Aceștia ți-au pregătit 2 show-uri: începând cu 19:30 și runda 2 de la 21:30.
Rezervări și informații: 0727 722 464.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x