Sfârșitul aceste săptămâni ploioase de toamnă aduce cu el evenimente care vă vor scoate din casă, în ciuda vremii mai puțin prietenoase de afară.

De departe, mult-așteptata Sărbătoare a Recoltei și Vinului va fi vedeta acestui weekend. Cu bunătăți tradiționale, jocuri și concursuri, fructe și legume proaspete, din belșug, constănțenii și nu numai, sunt așteptați la Pavilionul Expozițional. Printre alte evenimente interesante se numără și expoziția de feline, Cupa de echitație Arena Eqcvestria, spectacolul de magie al magicianului Robert Tudor, concerte și piese de teatru inedite.

Joi, 22 septembrie


Teatru:

• Teatrul Elpis vă invită la piesa “With a little help from my friends”, care surprinde 5 adolescenți, veniți în Vama Veche, în toată vulnerabilitatea lor, trecând prin experiențe plăcute și mai puțin plăcute. Piesa începe la ora 19:00, iar prețul biletului este de 10 lei.

• Gheorghe Ifrim, un adevărat one-man show, vine în fața dumneavoastră la Harlequin Mamaia. Unul dintre cei mai iubiți actori ai generației actuale, vorbește despre sine, despre noi și despre câteva dintre legende, precum: Dan Spătaru, Gheorghe Dinică, Toma Caragiu dar și despre Pavaroti sau Michael Jackson. Prețul biletului este de 35 lei, spectacolul începe la ora 21:30.


Evenimente diverse:

• Yoga Joy vă invită la o ședință de yoga pentru începători, joi, ora 18:00, prin care vă veți putea relaxa, vă veți îmbunătăți starea de spirit și sănătatea. Participarea se face pe bază de rezervare telefonică/sms la 0720579115 sau prin formularul de programare de pe www.yogajoy.ro. Prețul unei ședințe este de 50 lei.


Club:

• Chiar și în septembrie Café del Mar este locul unde petrecerile se țin lanț. După cum ne-am obișnuit deja, distracția începe de joi și până duminică, așa că sunteți așteptați la #Frenesia, alături de prieteni, muzică bună și relaxare.

Vineri, 23 septembrie


Evenimente diverse:

• Sărbătoarea Recoltei și Vinului Dobrogean aduce în același loc jocuri şi concursuri tematice, jocuri ale bucătarilor, dar şi show laser şi jocuri de lumii. Pe scena de la Sărbătoarea Recoltei vor urca nume cunoscute cum ar fi: Phoenix, Alb Negru, Bere Gratis, Irina Loghin, Maria Dragomiroiu şi alţii. Constănţenii şi nu numai sunt invitaţi să se aprovizioneze cu produse de cea mai bună calitate la Sărbătoarea Recoltei şi a Vinului Dobrogean ce se va organiza la Pavilionul Expoziţional în perioada 23 Septembrie – 2 Octombrie.


Club:

• Club 19 – Seawolves Mc Club vă așteaptă la deschiderea sezonului de toamnă-iarnă cu un concert rock și cu multă bere. Concertul rock este asigurat de trupa ZIUA LIBERĂ, iar berea este asigurată de organizatori. Așadar, vineri, 23 septembrie sunteți invitați la o super petrecere de revenire, de la 20:00.

• Heaven’s Hell aduce în fața voastră BattleMc Romania, etapa preselecțiilor, urmat de un concert Chimie. Juriul de anul acesta este format din Gani și Chimie, care promit o jurizare corectă, ce va rămâne în istoria concursului. Înscrierile se fac printr-un mesaj pe www.facebook.com/BattleMCRomania cu numele de scenă, vârsta, orașul și un număr de telefon. Concursul începe la ora 21:00, iar prețul unui bilet este de 15 lei.

Sâmbătă, 24 septembrie


Evenimente diverse:

• Magnificats Cat Club invită toți pasionații și iubitorii de animale la Expoziția Felina de Toamnă, la Maritimo Shopping Center, începând cu ora 10:00. Pentru cei care vor să își înscrie felinele pentru a fi admirate trebuie să aibă vaccinurile la zi și să acceseze https://app.box.com/s/ljjdlpl8jg9e6e2269ypy1zz90zxr356 pentru mai multe detalii.

• În Piața Ovidiu se va da startul celei de-a II-a ediții a Crosului Copiilor, competiție sportivă ce are ca scop inițierea, promovarea și perpetuarea practicării activităților sportive. Evenimentul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani. Nu se percepe nicio taxă, iar participanții sunt rugați să fie prezenți la locul desfășurării concursului cu cel puțin 30 de minute înainte de start.

• Magicianul Robert Tudor vine la Casa de Cultură Constanța, începând cu ora 11:00 pentru spectacolul interactiv de magie pentru copii, cu apariții neașteptate de culori, iepuri și porumbei “Magia Copilăriei”. Robert Tudor este un magician român de succes care realizează spectacole de magie de la care nu puteți lipsi!

• Centrul de echitație Arena Eqcvestria, din cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii vă invită la CUPA ARENA EQCVESTRIA, un spectacol dedicat activităților sportive și de divertisment ecvestru. Principala probă a concursului va fi cea de sărituri peste obstacole, însă veți putea admira și încuraja reprezentatii de atelaje și dresaj de cai, show de cai arabi și cai akhal teke.
Program Cupei:
24.09.2016  | 11 :00 – 18 :00
• Show cai arabi
• Show de cai akhal teke
• Concurs Sarituri peste obstacole juniori
• Concurs Sarituri peste obstacole seniori
• Concurs Dresaj
• Defilare Herghelia Mangalia
• Paradă și demonstrație atelaje
• Prezentare rase de cai
• Lecții de dresaj
• Spectacol ecvestru Jandarmeria Călare București

Biletele costă 30 lei pentru adulți și 15 lei pentru copii (6 ani – 18 ani)
Locație: incinta Delfinariu Constanța – intrarea secundară
Bilete și informații la 0735 276 473.


Club:

• La Rock Halle, începând cu ora 20:30, vor concerta Kempes. Biletele pot fi achiziționate în avans sau în seara concertului, însă nu se vor face rezervări, în interior neexistând mese și scaune, de aceea locurile sunt limitate. Prețul unui bilet este de 50 lei.

• Kudos aniversează 15 ani, așadar este un motiv de petrecere și voie bună. În urmă cu 15 ani Kudos lua forma unei locații de after party, care adună la răsărit petrecăreții rămași în picioare. De-a lungul timpului a crescut într-un beach club care a lansat și a format artiști de renume. Costul biletului este de 25 lei, din care 20 de lei intrare eveniment + 5 lei intrare în complexul Astoria. Sunt puse în vânzare 500 de bilete în avans pe Kompostor.ro:
https://www.kompostor.ro/evenimente/6407-kudos-15-years-anniversary

Duminică, 25 septembrie


Teatru:

• Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” vă invită la piesa “Amor Caliente”, începând cu ora 19:00. Piesa îi va avea ca soliști pe Daniela Vlădescu, Smaranda Drăghici, Lucia Mihalache, Răzvan Săraru, iar printre soliștii din balet se numără Adrian Mihaiu, Horațiu Cherecheș, Jin Mizutani, Ayaka Kishi. Scenografia și coregrafia este semnată de Horațiu Cherecheș. Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a teatrului.

Evenimente diverse:

• În Piața Ovidiu are loc cea de-a II-a ediție a Black Sea 10K, competiție sportivă ce are ca scop inițierea, promovarea și perpetuarea practicării activităților sportive, în mod continuu, de cât mai mulți oameni de toate vârstele. Evenimentul se adresează adulților și copiilor cu vârsta peste 15 ani, cu cele 2 probe – cursa de 10 km sau ștafetă de 2×5 km, startul se dă la ora 10:00.

• Paintball Airsoft Arena Constanța vă invită la Mafia Paintball. Cei interesați vor trebui să aleagă de partea cui sunt: în costum elegant, înarmat și gata de acțiune sau în uniformă de polițist, în apararea legii? Acțiunea, cu siguranță, nu va lipsi pe străzile din Paintball City. Prețul este de 50 lei/300 bile pachetul Mafia sau 60 lei/400 bile pentru pachetul Polițist. Pentru detalii și înscrieri, puteți suna la: 0746 635 929.

• Voila Restaurant & Steak House sărbătorește reîntoarcerea în locația din oraș, după o frumoasă vară pe litoral. Redeschiderea locației de pe Bd. Tomis nr. 128, va avea loc la ora 18:00, cu surprize pe măsură. Pentru rezervări, puteți contacta organizatorii la: 0241. 485. 871 / 0742 388 388.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x