Vara e deja aici și litoralul românesc petrece prin evenimente care mai de care mai frumoase, mai atractive și mai captivante!

Vremea este frumoasă, se anunță temperature ridicate, iar valurile mării sunt tocmai bune pentru a vă răcori! Dar nu doar plaja este locul unde vă puteți petrece timpul în acest weekend, ci vor fi și Festival cu specific mediteranean, târg de medicină alternativă, concerte live, stand up comedy, lansare de carte, show de improvizație și multe altele!

Vineri, 23 Iunie

 

Evenimente diverse

 

 • În perioada 23-25 iunie, primul weekend de vacanță, ești așteptat în Piața Ovidiu la Festivalul cu specific mediteranean – VINO, PASTA E CAPUCCINO. Maeștri bucătari din restaurante de top se vor întrece în gătitul pastelor. Cele mai faimoase crame îți vor oferi vinurile spre degustare. În plus, poți savura cele mai aromate tipuri de cafea preparate de specialiști. Nu uita să-ți iei și prietenii!

 

 • Târg de medicină alternativă, sănătate, produse naturale, frumusețe, turism spiritual și religios vă așteaptă la Pavilionul Expozițional.

  În perioada 22 aprilie – 13 mai 2017 sunteți invitați să vă înscrieți ca expozant la Festivalul AUM, ediția a II-a, ce se va desfășura în perioada 23 – 25 iunie, la Pavilionul Expozițional Mamaia cu terapii alternative, produse naturale, articole fashion handmade, seminarii și conferințe pentru spiritualitate, autocunoaștere și dezvoltare personală, ateliere creative pentru adulți și copii, cărți, cristale etc.

 • Codul Muncii reprezintă cel mai important act de care angajatorii și angajații vor ține cont pentru relații de muncă desfășurate conform legii în vigoare.În cadrul acestui seminar interactiv, vor fi prezentate și interpretate noutățile legislative și normele metodologice de aplicare a reglementărilor în domeniul legislației muncii, aspecte care țin de REVISAL, dar și aspecte legate de securitatea și sănătatea în muncă.

Pentru mai multe detalii legate de tematică, dar și de organizare, puteți să accesați:
http://www.wtib.ro/iunie/seminar-consultanta-personalizatalegislatia-muncii-in-2017-4/

 

 • LEO IORGA-(fostul solist al trupelor: CARGO, COMPACT și SCHIMBUL 3), împreună TEO BOAR și VLADY CNEJEVICI (membrii ai trupelor: I.G.Pascu & The B.W, MIRCEA BANICIU BAND, PASĂREA COLIBRI), formează împreună trupa LEO IORGA & PACIFICA.
  În această formulă interpretează atât hiturile rock ale anilor 80’, 90’:”Trenul pierdut”, “Mă voi întoarce”, “Să te gândești din când în când la mine”,”Singur în noapte”, “Cine ești tu oare?”,“Prea mici sunt cuvintele”, cât și hituri internaționale.
  Locurile sunt limitate!
  Pret bilet 35 de ron.
  Info și rezervări la 0728328082
  Copii până în 14 ani nu plătesc bilet.
 • Vicio vă așteaptă pe 23 iunie la încă o porție de râs alături de bine cunoscuții Paul-Cornel Mirea și Dan Marin

  Aer curat, râs dus până la extreme, lacrimi de crocodil, mâncare bună și nu în ultimul rând băutură fără restricții. Lăsați mașinile acasă, luăm nevestele, iubitele și ne dăm întâlnire la 20:30 pe Terasa Vicio unde distracția va fi garantată!

Suport artist: 20 lei

 

Club

 • Sunset Beats Vol.2 se întâmplă la Plaja H2O Mamaia pe 23-24 Iunie.

  A fost frumos maxi weekendul de început de sezon, așa că va fi un bis ca să te mai bucuri încă o dată. Te vei duce într-o călătorie care îmbină muzical trecutul cu vitorul, cu un mix electrizant de Funk, Soul, Motown Grooves, Disco și House!

  Plaja H2O iți pregătește vara asta cele mai tari beach partyuri. Stay tuned!

  music ☆ Happy Gutenberg:

  https://soundcloud.com/happygutenberg

· Vineri, 23 iunie, Irina Rimes vine în TAPO pentru a ne împlini scopul și pentru a ne încânta inimile!Veți avea nevoie de o mare și de muzică bună pentru a gusta această fericire parfumată numită “vară”. Muzica ne va ghida pe toti!

 • Luv Lounge Mamaia vă așteaptă la petrecerea “Who let the blondes out?”, începând cu ora 23:00. Pentru detalii și rezervări puteți suna la 0737 727 955.

Sâmbătă, 24 Iunie

 

Evenimente diverse

 

 • Cine organziează?

  Asociația „International Community of Young”.Câte sesiuni vor fi?

  3 sesiuni, în 3 weekend-uri diferite, organizate în 3 module, în total 36 h.

  >>>Prima sesiune pe 24 si 25 iunie la Hotel Ibis.<<<În ce constă?

  În redescoperirea sinelui, a talentului interior, prin intermediul teatrului de improvizație.Cu cine se va lucra?

  Actorul profesionist Radu Ciobănașu, membru al trupei de improvizație Improvisneyland.

  Câți participanți?

  Primul venit, primul servit!

  Locurile sunt limitate la 20 de persoane.

Taxa de participare, care acoperă toate cele 3 module este de 50 de lei, iar prezența este totală în cadrul sesiunilor.

Persoane de contact (bilete) :

Teodora Burduja tel: 0730 276 105

mail: teodora_burduja@yahoo.ro.

 

 • Sâmbătă 24 iunie, moda, eleganța, luxul și rafinamentul revin acasă în Mamaia.
  Începând cu ora 18:00, piscina exterioară a hotelului IAKI va găzdui prima ediție a Fashion & Art Show.
  15 artiști plastici și 6 designeri de renume vor oferi o seară de neuitat.

Intrarea liberă în limita locurilor disponibile.

 • Sănătatea, iubirea, credința – trei piloni esențiali din viața fiecăruia dintre noi. Trei piloni care ne sunt puși la încercare în dese rânduri. Trei piloni conectați mai profund decât am crede.”Jurnalul unui suflet vindecat” este o mărturisire plină de inocență, este o dovadă vie de vulnerabilitate, este o poveste a unui om simplu ai cărui piloni au fost dărâmați doar pentru a fi din nou ridicați, pe o fundație mai puternică, pe o întelegere mai profundă a vieții.

Andreea vine la Cărturești, în VIVO! Shopping Center, sâmbătă, pe 24 iunie, începând cu ora 18, să dăruiască din sufletul ei mare.

Club

 

 • Fratelli Mamaia dă startul sezonului estival cu un super-party în acest weekend! Dacă vrei sa simți vibe-urile pozitive ale verii 2017, trebuie să participi la acest eveniment!
 • Dacă încă nu te-ai convins că fetele se distrează mai bine, ești așteptat la CABO Beach să întâlnești și tu cele mai „ bad-ass” dj-ite ale momentului, Christine Renard și Iunna Barbie. Pe data de 24 si 25 iunie conceptul Day&Nite, unul dintre cele mai cunoscute ale lumii deep-house, vine cu un singur scop: „to make people seize the moment”!

Duminică, 25 Iunie

 

 Evenimente diverse

 

 • Alături de Laura Odagiu de la Atelierul Laurei, Asociația Work At Home Moms invită mamele creative din Constanța la un atelier ce se adresează celor care au experimentat primii pași în tehnica șervețelului său decoupage.

  Se va lucra de această dată un obiect din lemn, cu hârtie de orez, pastă de structură și sablon. Modelele vor fi evidențiate cu patina Umbra sau metalizate, în funcție de rezultatul dorit (vezi foto din afiș).

  Ne vedem pe 25 iunie la Atelierul Decoupage & Relief

  Orele: 09.30-13.30

  Loc: sediul Helen Doron English Constanța Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A (repere: între ING Bank si Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL)

  Înscrierile se fac la: 0766.599.895 sau pe facebook: Atelierul Laurei

  * Numărul de locuri este limitat și doar cele înscrise oficial vor putea participa.

  -Preț: 70 lei (include consumabilele: primer, acrilice, pasta de structură, adeziv decoupage, lac, patina; în preț este inclusă și hârtia de orez) dar fiecare participantă trebuie să aducă obiectul din lemn ce se dorește a fi decorat.

 • Sanasport Constanța împreună cu City Park Mall dă startul la o vacanță activă, în familie, organizând cursa sportiv-distractivă Family Run în parcul Tabacarie.
  Participarea este GRATUITĂ, înscriere echipelor participante având loc în cursul zilei de sâmbătă, 24 iunie 2017, la scena din City Park Mall, în intervalul 10:00 -21:00.
  Se va alerga pe distanță de aproximativ 1 km, pe aleile din parcul Tăbăcarie de lângă Țara Piticilor, în echipe de minim un minor până în 14 ani și un părinte.
  Distracția va fi maximă iar pentru primii 5 „sprinteri” vor avea premii surpriză constând în vouchere de reducere și produse.
  Primii 200 de copii vor primi medalie de de finisher și pachete din partea organizatorilor.
 • Începând cu data de 25 iunie și apoi în fiecare duminică a lunii iulie, ești invitat la următorul modul al Atelierului de hipnoză, în cadrul căruia vei descoperi noi și fascinante lucruri despre tine și vei folosi hipnoza pentru armonizare și optimizare personală.

Investiția ta: 30 ron/atelier.

Dacă ești interest, poți confirma participarea la telefon 0760835596 sau pe email: psiholog.alinatanase@yahoo.com.

  

Club

 

 • În seara de Ramazan Bayram, EdY Band vă așteaptă în Mamaia Nord, la Restaurant Breeze Libanez. V-ați săturat să petreceți în cluburi obișnuite, unde, în sezonul estival, temperaturile urcă până în tavan?

  La Breeze Mamaia Nord petrecerea se savurează pe malul mării unde poți servi și o narghilea privind cerul.

  Intrarea este 30 lei.