Se simte cum în aer plutește dragostea, gerul a dispărut, frigul s-a potolit, soarele a ieșit în sfârșit din nori și ne luminează zilele, vestind venirea primăverii mult așteptate.

Acestea sunt motivele noastre de bucurie și, de aceea, merită marcate în weekendul ce vine, prin participarea la următoarele evenimente:

Vineri, 24 februarie

Teatru

 • Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” vă invită la concert simfonic, dirijat de Sandro Naglia din Italia, avându-l solist pe Seng Yun Suh din Coreea de Sud.

Preţ: 40 lei, 30 lei, 25 lei (în funcţie de locul din sală), 20 lei – pensionari, 15 lei – elevi, studenţi in grup organizat.
Contact: Agenţia de bilete – Rezervări – 0241 481460.

Evenimente diverse

 

 • Cursul „DDI Assistant Diver” se adresează scafandrilor certificați care doresc să învețe procedurile de asistare a unui scafandru cu dizabilități pe durata pregătirilor și în timpul scufundării. Este un curs non-profesional, ale cărui cerințe sunt:
  – vârsta minimă 18 ani
  – certificare: Rescue Diver + cursul de EFR (sau echivalent) valabil (în ultimele 24 de luni)
  – certificat medical (apt pentru efort fizic în apă) și asigurare DAN (sau echivalentă) valabilă.
  Cursul intensiv este structurat în douî părți:
  – teorie – la sală
  – practică – scufundări (3) cu diverse simulări și scenarii. Condițiile meteo pot afecta planificarea.
  Prețul: 300 euro, include teoria și sala, manualul DDI, certificarea, gazul folosit la scufundări.
  Număr limitat de locuri!
  Pentru informații suplimentare, contactați organizatorii la: info@T101.ro.

· Șușote vă propune un eveniment simplu, creat pentru iubitorii de ceaiuri și brioșe (brioșa este sora mai mică a cupcake-ului).

Puteți alege dintr-o gamă variată de ceaiuri herbal, albe, verzi, negre, bio și brioșe proaspete de ciocolată cu banane, ciocolată cu vișine, vanilie cu dulceață de trandafiri și nu în ultimul rând vanilie cu afine.
Evenimentul dispune de locuri limitate, 24 la număr.

Pachet 1+1 (un ceai la alegere și o brioșă la alegere) = 10 lei;
Pachet 1+2 (un ceai la alagere și 2 brioșe la alegere) = 12 lei.
Pentru rezervări o puteți contacte pe Alexandra la numărul de telefon: 0731015070.

 • Dacă ești cu adevărat îndrăgostit/ă, ești invitat să petreci o seară minunată alături de cei dragi, într-o locație elegantă.Echipa Heaven Land îți va sta la dispoziție și te va servi cu cele mai alese bucate, iar Florin de la Constanța & Band te va încânta live cu cele mai frumoase melodii de dragoste și de petrecere.Cei interesați sunt așteptați începând cu orele 19:30 să „iubească românește”!

Prețul meniului este de 100 lei/persoană.

 

Club

 

 • Timeless vă propune un concert prin care publicul pătrunde în povestea Rock-blues-ului, într-un spectacol ce pune accentul pe emoție și expresie sufletească în primul rând și, mai apoi, pe cercetarea cu ochii minții a ceea ce a devenit astăzi acest îndrăgit gen musical, prin intermediul Mike Godoroja & Bluespirit, începând cu ora 21:00.

Sâmbătă, 25 februarie

Teatru

 

 • O poveste clasică fascinantă, despre prietenie, despre dăruire! Trupa Suflețel prezintă spectacolul interactiv pentru copii și părinți: Mica Sirenă, la Harlequin Mamaia.
  O poveste în care visele prințeselor împletesc ideea de prietenie cu cea de sacrificiu, de dragoste părintească, de aventură. Și pentru toate întâmplările, am ales cel mai frumos final: acela fericit!MICA SIRENĂ, sâmbătă 25 februarie, ora 11.00 la Harlequin Mamaia.Rezervarea este obligatoire la telefon 0766 400 181.
  Prețul unui bilet este de 25 lei de persoană, atât pentru copii, cât și pentru adulți.
  Orice copil trebuie supravegheat de către un adult, organizatorii nu își asumă supravegherea copiilor.

· La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” la ora 18:30, sunteți invitați la “L’heure d’or de Paris” – un poem vocal-coregrafic în coregrafia, regia şi scenografia lui Horaţiu Cherecheş.

Evenimente diverse

 • Simți câteodată că poți face mult mai multe decât faci acum?
  Simți că ai putea deveni o persoană mai bună, un părinte mai bun, un lider mai bun, o persoană de succes?
  Simți că meriți să ai mai mult decât ai acum?
  Ce simți, de fapt, este potențialul tău infinit, care își cere drepturile, care cere să iasă la suprafață! Însă acesta are nevoie de tine pentru a se manifesta.

“ATINGE-ȚI POTENȚIALUL MAXIM” prin practica celor 15 legi supreme ale dezvoltării personale ale lui John C. Maxwell.

Locurile sunt limitate!
Investiția voastră: 75 ron /întâlnire x 8 întâliniri = 600 ron, cu următoarele avantaje la achitarea în una din următoarele modalități:
– la achitarea în 2 tranșe, primești o reducere de 50 ron
– la achitarea în avans, primești o reducere de 100 ron

Unde:
Constanța, Bd. Ferdinand Nr. 38 (Vis-a-vis de Teatrul de stat), Et. 3, Cam.3
Când:
25 februarie, ora 10.00 – 15.00.
**Detalii și înscrieri la telefon:
0724 588 225 – Psih. Alina Tănase, Psiholog clinician, Psihoterapeut în Hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană
0722 307347 – Mirela Balaban, Membru al John Maxwell Team Romania.

Club

 

 • Tiberiu Albu câștigătorul „Vocea României 2014” împreună cu colegul său, Angus, au conceput un proiect – acoustic live cu piese din repertoriul național și internațional, sunt 2 băieți cu dorință de a cânta și chiar o fac profesional. Puteți să-i ascultați la Restaurant pescăresc “Între Ape”.
  Suport artiști: 20 de ron.
  Rezervări la numerele: 0727488470 sau 0728382082.
 • Trupa Dinifier a fost înființată în ianuarie 2016 de către Bogdan, Tibi și Cosmin. La nici o lună de la prima repetiție, băieții deschid concertul de lansare al trupei Bucovinain Constanța. În februarie este cooptat cel de-al doilea chitarist în persoana lui Corneliu. Primul album al trupei este intitulat „De neînvins” și va fi interpretat în premieră în Rock Halle Constanța.

Suport artist – 15 lei.

Duminică, 26 februarie

Evenimente diverse

 • Socializarea offline e mai de calitate ÎN LARG, departe de tehnologie, internet și altele, în Portul Tomis, cu o priveliște minunată!
  Ieșirea la socializare offline se va face în fiecare lună și, astfel, se dorește formarea unui grup de oameni frumoși, care știu să renunțe la telefoane pentru a se distra offline, socializând cu alți oameni, măcar o dată pe lună.

Cine poate participa?
Oricine, indiferent de vârstă!
Cum te înscrii?
Cu telefon la 0768.26.42.41 sau contact@cristinajoy.
P.s. – nu e glumă, telefoanele se lasă la intrare.

 • Hai într-o călătorie altfel: o călătorie intuitivă în căutarea copilului interior sau cum să zbori… în propria viață.
  Un workshop creativ, distractiv și instructiv care vă invită să aflați:
  Ce este „Bullet Journal” și cum îți poate îmbunătăți calitatea vieții?Aveți nevoie de: un pix, un caiet A4, o stare de relaxare.

Workshop suport: 10 lei,
Locuri limitate, rezervaările se pot face la:
0730 580 013 – Nicoleta
0731 015 070 – Alexandra.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x