Mirosul florilor se simte în aer, căldura ne face mai zâmbitori, soarele ne binedispune, ziua se mărește și simțim cum încet-încet se apropie EA – vara!
Dar, până atunci vă invităm să vă delectați cu spectacole live marca Iris și Holograf, piese de operă, petreceri tematice, cursuri de yoga și un degustări de excepție!

Vineri, 24 Martie

Teatru

• Teatrul Semn vă invită la comedia romantică „Iubește-mă cât viața”, un spectacol în care povestea de dragoste a unui cuplu devine oglinda oricărui cuplu.
Piesa este o adaptare după “Zăpezile de altădată”, de Dumitru Solomon. O punere în scenă remarcabilă, cu mul tumor, cu accente ironice/autoironice!
Un balans romantic între iubirea ideală și realitatea care tinde să tocească orice iubire. O îmbrățișare ca un duel între nevoia ei permanentă de a primi dovezi de iubire și nevoia lui de a se lăsa răsfățat de o casnicie așezată în albia obișnuinței!
Distribuție: Mădălina Petrencu, Gabriel Montescu și Carmen Montescu
Vineri, 24 Martie, de la ora 20.00, la Hotel IAKI Mamaia
Rezervări la 0722 822 460
Costul unui bilet este de 30 lei.

Evenimente diverse

• Scapă de problemele spatelui prin YOGA la Vitaly Pilates Studio. Exercițiile specific realizate în timpul clasei de Yoga ajută la întărirea mușchilor ce susțin coloana vertebrală, iar cele de meditație ajută la diminuarea durerii.
Cercetarile efectuate au arătat că persoanele care practică yoga de cel puțin 2 ori pe săptămână, timp de 8 săptămâni, câștigă forță, flexibilitate și rezistență, principalul scop al programelor de tratament al durerilor de spate sau gât.
Participarea se face doar pe bază de programare online accesând:
http://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates
Prima ședință este gratuită!
Studioul este exclusive feminin.
• Natalia Frekautsan revine în Constanța, în data de 24 Martie 2017, cu un seminar de excepție : LUXURY.SEXY.COLOR.
O zi plină de demonstrații de machiaj, tendințe 2017, texturi și tehnici noi :
–Bridal Sexy look
–Luxury Color Smokey
–Glamour Skin&Transformation Creative
Program curs: 24 Martie 2017
9:30 Intrarea în sală
10:00 Teorie+Demo I Bridal Sexy Look
12:00-12:30 Pauză
12:30 Demo II Luxury Color Smokey
14:30-15:30 Pauză
15:30-18:00 Demo III Glamour Skin&Transformation Creative

Locație: Constanța, Școala Makeup Atelier Paris, Bd. Alexandru Lăpușneanu,177-177A.
Detalii și înscrieri: 0733 097 044
facebook: Atelier Make Up Constanta
e-mail: atelier.constanta@gmail.com.

• În seara de 24 Martie, la Restaurant Salon Jubileu (Satul de vacanță) se organizează “Balul polițistului”, unde atmosfera și muzica for fi întreținute de către lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, respectiv Matei Gabriela și Saraev Florin.
Sunteți așteptați în număr cât mai mare să sărbătoriți Ziua Poliției Române!

Club

• Vineri, 24 martie, ești așteptat la concertul trupei The Jacks la Doors Club începând cu ora 22:30.
Nu rata o seară în care ai toate șansele să te simți bine!
The Jacks Band este un proiect muzical de success si unic în România, format în anul 2011, caracterizându-se printr-un stil curajos și personal – atât prin mesajele pieselor, cât și prin liniile melodice care îmbină creative stiluri musicale variate.

Sâmbătă, 25 Martie

Teatru

• Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” vă invită la piesa Rigoletto, o operă în trei acte de Giuseppe Verdi. Libretul îi aparţine lui Francesco Maria Piave, adaptat după piesa “Regele se amuză” de Victor Hugo. Premiera operei a avut loc la 11 martie 1851, la Teatro La Fenice din Veneția. Locul și perioada petrecerii acțiunii: Mantova (Italia), în secolul al XVI-lea. Piesa va avea loc începând cu ora 19:00, iar biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a teatrului.

Evenimente diverse

• Sâmbătă, La Scoica Land are plăcerea de a vă invita la un concert extraordinary marca Iris. Startul petrecerii se va da la ora 20:00, iar în deschidere va cânta Folk-Rock Company. Prețul unui bilet este de 50 lei, pentru rezervări sunaț ila 0723726422.

• Una dintre cele mai appreciate voci din România, Paula Seling, revine la Constanța pentru un concert inedit la Harlequin Mamaia.
Paula va urca pe scenă alături de bandul ei, pentru a oferi publicului o experiență muzicală completă!
Programul va include, într-o formulă acustică, piese mai vechi și noi din repertoriul propriu și internațional, cu accent pe cântecele de dragoste.
Sâmbătă, 25 MARTIE, ora 21.00
Pentru cei care vor ajunge mai devreme, de la ORA 20.30, Crama Histria va oferi o degustare de vinuri!

• Pentru cei care își doresc să joace paintball dar nu au un grup stabil de prieteni, Paintball Arena crează această posibilitate de a se alătura altora în aceeași situație.
Veți putea juca paintball în fiecare zi cu condiția de a fi prezente minim 10 persoane.
Dacă știți pe cineva care vrea să își testeze abilitățile de luptător, dați-le de veste!
• DC Café sărbătorește luna femeii cu încă o ședință de fitness. Doritoarele sunt așteptate începând cu ora 10:30 la Fiteness N Fun pentru o oră de fitness video.
• După muncă, rasplata își face simțită prezența. Mult așteptata petrecere tematică marca Total Dance Center îi așteaptă pe toți pasionații dansului să ne demonstreze cât de tare se pot distra, la GLOW PARTY în data de 25 MARTIE.
Sunteți provocați să participați la sesiunile de demonstrație, la concursuri și la multitudinea jocurilor, pentru că v-au pregătit surprize și premii pentru fiecare participant. Arată că ești pasionat de dans și de distracție, iar ei au grijă să te răsplatească!

*PETRECERE TEMATICĂ – COSTUMAȚIE OBLIGATORIE(culori fosforescente)
*PROGRAM PETRECERE:
ORA 12:00 – VÂRSTA 2-4 ANI
ORA 15:00 – VÂRSTA 5-8 ANI
ORA 18:00 – VÂRSTA 9-13 ANI
*REZERVARI BILETE: 0773 748 749.

• Dragi TEAM-iști, așa cum știți, în 10 martie Retaurant Dorna a împlinit 3 ani de la înfiintare.
Pe 25 martie, în intervalul 13,30 – 17,30, sunteți așteptați la dans, voie bună, socializare și o felie de tort marca TEAM.
Biletele costă 20 de lei și trebuiesc achiziționate până în ziua balului. Veți primi la intrare tichet de apă și suc; tot în acești bani sunt incluse saleurile pe care le veți găsi pe mese și felia de tort.
Înscrierile pentru bal se fac la formatorii TEAM. Dragoș Datcu centralizează și coordonează evenimentul.
• Un adevarat răsfăț de primavară cu deserturi de post, dar și „de dulce” de la Choco e’Bon. Vorba aceea: “după ciocolată tu ești favoritul meu”.
Tort de post: blat cu lapte de migdale, cremă cu unt de arahide, cremă de ciocolată și topping de ciocolată neagră. 12 porții – 12 ron/felia
Rulada de post: biscuiți digestivi cu ciocolată, cremă cu unt de arahide. 15 porții – 8 ron felia
Tartă de ciocolată și caramel „de dulce”: blat cu faină de cocos, caramel și ganache de ciocolată. 12 porții – 10 ronfelia.

• Petrecerile fastuoase ce au luat ochii tuturor în anii ’20 se întorc!
Alătură-te pe 25 martie începând cu ora 21:00 la Casa Hrisicos pentru o seară magică în care ne vom întoarce împreună în timp în ritm de jazz și eleganță.
Nu rata numeroase surprize, premii și un treasurehunt special pe masură!
GOLD TICKET: 60 lei (include intrare și bufet)
NORMAL TICKET: 30 lei (include intrare)
Prin această petrecere caritabilă veți susține tinerele talente ale Constanței.
Informații/Rezervări/Bilete:
Marin Arina: 0754 067 744

Club

• T-shirt vă invită la o seară incendiară în compania lui Sebastien, un invitat special care s-a remarcat cu piesa “High on you”. Intrarea este liberă! Pentru mai multe detalii și pentru rezervări puteți contacta organizatorii la: 0726 676 666.

Duminică, 26 Martie

Teatru

• Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” vă invită la piesa Marussia „Din sufletul Rusiei”. Printre soliști se numără: Elena Rotari, Stela Sîrbu, Laura Eftimie, Orest Pâslaru și mulți alții coordonați de dirijorul Lucian Vlădescu. Rezervări se pot face la numărul: 0241481460.

Evenimente diverse

• Duminica aceasta vi s-a pregătit un răsfăț culinar la Le Premier cu bruschete delicioase, salate colorate, paste de toate felurile și, deja celebrul, Storceag de sturion.

Sunteți la dietă?
O dietă echilibrată înseamnă câte o prajitură în fiecare mână și vă asigurăm că vă va fi foarte greu să alegeți doar două din propunerile pentru brunch.
Muzica ambientală: saxofon
Preț: 79 lei/ persoană
Rezervări la 0753 099 099.

• Racing Pub vă invită să vizionați calificările pentru Campionatul Mondial (UEFA) faza grupelor, duminică, 26 martie, 21:45, România vs. Danemarca.
Rezervări și informații: 0727 722 464.
• Holograf este una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, lansând de-a lungul carierei numeroase hituri, precum: Banii vorbesc, Ți-am dat un inel, Primăvara începe cu tine, Undeva departe, Să nu-mi iei niciodată dragostea, Cât de departe sau –cel mai nou- Deschide-mi inima.
Băieții de la Holograf vor porni într-un turneu prin cele mai mari orașe din țară- printre care se află și orașul nostru. Așa că vino pe data de 26 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor să asiști la un spectacol extraordinar marca Holograf!

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x