Fără îndoială că Toamna este un anotimp frumos, iar bogățiile sale inspiră nenumărați artiști, însă Iarna ne bate la ușă și deja începem să așteptăm cu nerăbdare luna Decembrie cu sărbătorile ce ne fac mai buni.
Însă, până atunci, haideți să ne bucurăm de ultimul weekend de Noiembrie cu evenimente pentru toate gusturile!

Vineri, 24 Noiembrie

● Vineri, 24 noiembrie, începând cu ora 21:30 sunteți așteptați la un concert marca Tavi Colen Band în Phoenix Constanța. Tavi Colen este cunoscut drept una dintre cele mai bune voci masculine din România, cu un timbru inconfuntabil.
El și-a pus amprenta în proiecte precum Voltaj, Phoenix, Talisman, iar acum revine într-o formulă ce îi poartă numele, oferind publicului cele mai frumoase cântece din repertoriul său, plus evergreen-uri orchestrate într-o manieră proprie și un stil aparte.
Pentru detalii și rezervări sunați la numărul: 0730 617 787.

● BUMBLEFOOT, fostul chitarist Guns N’ Roses, urcă pe scena clubului Doors din Constanța!
Vineri, 24 noiembrie, Ronald Jay „Ron” Blumenthal aka BUMBLEFOOT, chitaristul american de renume, va concerta la Constanța, în clubul tău favorit. Fii martorul unei întâlniri de excepție!
Open doors: 19:30
Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, la prețurile:
59 de lei (presale)
69 de lei, în seara evenimentului
Înainte de începerea concertului, fanii chitaristului american sunt invitați la un Meet & Greet ce va include un cadou din partea artistului. Preț Meet & Greet: 119 de lei.

● Vineri, 24 Noiembrie, Cristian Dumitru și Eduard Sandu vin la Unique by Grill House să vă pună zâmbetul pe buze!
Dacă nu vreți să ratați un show de stand-up și improvizație care implică și publicul, sunteți invitați să faceți rezervare din timp la numărul: 0725065928.

Sâmbătă, 25 Noiembrie

Teatru

● Ca în fiecare sâmbătă, Trupa Suflețel vă invită să pășiți în lumea plină de magie a unui dintre cele mai celebre basme ale fraților Grimm: Frumoasa și Bestia.
Spectacolul are loc pe 25 Noiembrie, începând cu ora 11:00 la Harlequin Mamaia.
Prețul unui bile teste de 25 lei.

Evenimente diverse

● Sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 11:00, aveți prilejul să participați la MasterClass-ul BUMBLEFOOT.
Preț bilet MasterClass: 30 de lei.
Nu rata o experiență unică alături de unul dintre cei mai buni chitariști internaționali!
Info și rezervări la tel.: 0763661622.

● Un nou concert VAMA pentru Constanța!
Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 20:00, la Doors Club.
Prețul biletului este 79 de lei. 30 de bilete, la prețul de 39 de lei, vor fi puse în vânzare special pentru studenți.
Informații la numărul de telefon: 0763661622.

● La Casa de Cultură a Sindicatelor se va desfășura Gala Femeilor Solidare, începând cu ora 18:00. Centrul Psihologic Marea Neagra și Asociația Mereu împreună pun în scenă un eveniment caritabil pentru un proiect unic în Europa, amenajarea unei Plaje Terapeutice pentru persoane cu dizabilități.
10 doamne: elegante, frumoase și discrete susțin acest proiect într-o gală eveniment unde artiști cunoscuți din România vin alături pentru a strânge fondurile necesare începerii acestui proiect.
Invitați vor fi:
Romică Tociu și Cornel Palade
Ionuț Galani
Brio Sonores – Câștigătorii “Românii au talent”.

Duminică, 26 Noiembrie

Teatru

● Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” vă invită la Forța Destinului de Giuseppe Verdi, în regia artistică Alice Barb și scenografia lui Maria Miu. Pies ava avea loc în Sala Teatrului, începând cu ora 18:30.

Evenimente diverse

● Club Pheonix te invită la un show în care Silviu Gherman este cel care se va afla pe scenă, în fața voastră, spre a vă binedispune. Ești așteptat începând cu ora 21:00 să vă binedispuneți alături de Silviu.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x