Cuvertura aurită din zilele lui Noiembrie acoperă natura, peisajul este de-a dreptul diafan iar stolurile de păsări cu zborul lor elegant în formație simetrică completează acest minunat peisaj.
Cu toate că acestea îți oferă o liniște profundă și te duce la o visare continuă, lista evenimentelor din weekend este interesantă și, cu siguranță, te va scoate din casă:

Joi, 23 noiembrie

Teatru

• Anul 2016 nu putea trece fără ca Teatrul de Stat Constanța (TSC), o instituție de cultură tot mai iubită de public, să marcheze festiv împlinirea a 65 de ani de la înființare. Așadar, urmează o serie de spectacole gratuite și GALA ANIVERSARĂ.

Începând de miercuri, 23 noiembrie, în fiecare seară, de la ora 18:00, constănțenii sunt așteptați la spectacole cu intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.
Precizăm că, pentru menținerea ordinii, spectatorii vor trece pe la casa de bilete pentru a ridica tichete gratuite cu locuri.

Evenimente diverse

• În data de 24 Noiembrie la Hotel Ibis, are loc seminarul “Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea”de la ora 10:00 la ora 13:00 si de la ora 18:00 la ora 21:00. Dacă simți că ochii tăi obosesc și îți cresc dioptriile, la acest seminar vei afla cum să stopezi creșterea dioptriilor și să îți menții ochii relaxați și sănătoși. Participa la un seminar gratuit de îmbunătățire în mod natural a vederii, singura modalitate normală, non-invazivă de restaurare a vederii clare. Înscrierile se fac pe adresa: http://renuntalaochelari.ro/seminar.

• Adi Beznă revine în Constanța la Stage Pub și „licitează un an din viața” lui de artist cu povești, cu cântece, cu trăiri, cu sufletul. Un spectacol pentru prieteni și cu prieteni, alături de el fiind Walter Ghicolescu și micuțul mare folktrotter David Gojkovic. Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0746.977.971.

Club

• Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici Constanța are plăcerea de a vă invita la cel mai așteptat eveniment al anului universitar: Balul Bobocilor Mediciniști!
Clubul Fratelli va găzdui petrecerea în data de 24 Noiembrie 2016, de la ora 21:30.
Randi va întreține atmosfera, iar multe alte momente surpriză vor oferi un spectacol de neuitat. Tema petrecerii -Casino Night- vă va introduce într-o atmosferă specifică marilor cazinouri, iar distracția va fi garantată!

Vineri, 24 noiembrie

Teatru

• Zilele Teatrului de Stat Constanța aduc în ziua de vineri, 24 noiembrie piesa “Ursul”. Piesa de teatru va începe la ora 18:00 și va dura aproximativ 2 ore. Organizatorii menționează că intrarea este gratuită.

Evenimente diverse

• Sunteți invitați să participați la a IX-a ediție a Târgului de Turism “VACANȚA” Constanța 2016, desfășurat în perioada 25-27 noiembrie 2016, la Maritimo Shopping Center. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT).

• La Hotel Flora Mamaia sunt așteptați toți cei ce doresc să participe la o formare intensivă în tehnici de terapie, tehnici de coaching, NLP, transe și markenting și PR pentru promovarea serviciilor dumneavoastră. Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina: https://evolutioncoaching.leadpages.co/scoala-de-coaching/.

Club

• 25 noiembrie 2016, începând cu 20:00 în Cuba Bar&Club – notează-ți această data în calendar pentru că ești invitat la o experiență unică, un eveniment ce își propune să ofere accesul în lumea instrumentelor de percuție tradiționale ce aparțin diferitelor culturi din întreaga lume. Dacă ești de acord sa îi însoțești pe organizatori în această experiență, vei fi chiar tu protagonistul acestei lumi și parte a unui grup ce experimentează spontan creația muzicală.
Suport facilitatori 20 lei/persoană.
Beneficiar: Asociația Make Sense.

• Odată cu venirea anotimpului rece Princess Club Constanța se pregătește să intre în forță cu cel mai tare eveniment al iernii dedicat tuturor liceenilor și nu numai: Miss Winter Highscool Party 1.0. Sanitariștii, artiștii, călinescienii și asa mai departe sunt așteptați sa își susțină perechea favorită la concursul de Miss&Mister alături de gazda evenimentului: TRANDA!

• Vinerea aceasta, Arthur Pub vă invită la un concert semnat Adda! Petrecerea începe de la ora 21:00, intrarea este gratuită iar pentru detalii și rezervări sunați la 0758416119.

Sâmbătă, 25 noiembrie

Teatru

• În cadrul Zilelor Teatrului de Stat Constanța, piesa de sâmbătă seara va fi “Șobolanul Rege”, “Poate cea mai ancorată în realitate dintre piesele scrise de Matei Vișniec având în același timp și un pilon în fantastic” așa cum afirmă Radu Dinescu. Durata spectacolului este de 2 ore fără pauza, piesa nu este recomandată minorilor.

• Trupa Suflețel prezintă un spectacol interactiv pentru copii și părinți, cu una dintre cele mai frumoase povești ale copilăriei. De-a joaca, de-a cum oglindim sufletul, de-a împărțitul, de-a bucuria, de-a viața frumoasă, alături de personaje iubite de toți copiii: Albă ca Zăpada și cei șapte pitici!
Un spectacol vesel, ritmat, interactiv, în care copiii spectatori vor intra în poveste alături de actori și păpuși!
26 noiembrie, ora 11.00, la Harlequin Mamaia. Prețul biletului este de 25 lei.

Evenimente diverse

• Atelierul Gărgărițelor vă așteaptă să creați împreună ornamente de Crăciun. Se apropie Craciunul mult așteptat de toți. Bucuria de a ne împodobi casele, și mai ales bradul, ne cuprinde pe toți. Gărgărițele vă așteaptă la atelierele tematice de Crăciun, unde copiii își vor crea propriile ornamente. Astfel, din diferite materiale vor realiza oameni de zăpadă, steluțe, coroane, conuri și multe altele; vor învăța colinde și vor redacta și scrisorica către Moș Crăciun, pe care o vor pune în Poșta special creată de Gărgărițe. Cost atelier: 30 lei/copil sau abonament 4 ateliere: 100 lei/copil.

• În așteptarea sărbătorilor de iarnă UnicArtUs vă invită la atelierul creativ de quilling în cadrul Șușote. Crăciunul acesta veți deschide cadouri și inimi. Suport curs: 18 lei, în care este inclus costul materialelor, durata fiind de 2 ore (11:30 – 13:30). Numărul locurilor este limitat la 15 persoane.

Club

• Sâmbătă, 26 Noiembrie, trupa Bucovina va susține un concert live în Rock Halle Constanța. Invitații din deschiderea concertului vor fi Bucium și Downfall. Suport artist: 30 lei.
Biletele sunt disponibile de vineri, 11 Noiembrie, începand cu ora 14:00. Nu se fac rezervări pentru seara evenimentului, în interior neexistând mese și scaune.

Duminică, 26 noiembrie

Teatru

• După succesul Premierei Europene din această toamnă, echipa musicalului FROZEN Regatul înghețat , organizează, la cererea publicului, la Sala Sporturilor din Constanța, duminică, 27 noiembrie, ora 17:30 o nouă reprezentație a celebrului musical în limba română.

FROZEN Regatul înghețat este un show grandios, cu peste 50 de actori, cântăreți, balerini și dansatori profesioniști, cu decoruri și costume de basm care vă vor purta, pe dumneavoastră, mici și mari, într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje ale momentului: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff, Omul de Zăpadă sau renul Sven.
Bilete sunt disponibile online pe www.bilet.ro și pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Immedio semnalizate Bilete.ro.

Evenimente diverse

• Micutzul este invitatul special al Racing Pub Constanța și vă oferă 2 show-uri plinde de umor spumos care te vor surprinde. Așadar, dacă nu poți ajunge la ora 19:30, la primul spectacol, sigur vei ajunge la cel de-al doilea, la ora 21:30. Prețul este 40 lei/persoană.

Club

• Doors Club vă invită duminică, 27 noiembrie, ora 20:00 la o lansare a celui mai nou proiect Platonic Band – “An Evening with THE BEATLES“. Seara va fi deschisă cu o avanpremieră a albumului Geometry of Creation, album ce urmează să fie lansat de Platonic Band în 2017.
Prețul unui bilet este 50 de lei.
Info și rezervări la telefon: 0763 66 16 22.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x