Ultimul weekend din luna August nu înseamnă și ultimul weekend de vară, pentru că în Constanța și în stațiunea Mamaia evenimentele te fac să resimți căldura din mijlocul verii. Soarele încă arde, nisipul este încă fierbinte, marea este încă foarte caldă, iar evenimentele sunt la fel de captivante!

Vineri, 25 August

 

Evenimente diverse

• La acest eveniment trebuie să vină toți copiii! Ei sunt cei mai importnați la zilele de distracției LEGO. VIVO! le-a pregătit ateliere de creație, face painting, baloane, concursuri cu senilate, dar și tombole surpriză.
Ești așteptat până pe 27 august în zona biroului de informații din VIVO! Constanța.
Program:
Luni-Vineri: 16:00-19:00
Sâmbătă-Duminică: 14:30-19:00
Detalii: http://bit.ly/legovivo

• Festivalul Mondial de Arte și Interculturalitate OVIDIUS continuă cu seria de activități culturale adresate constănțenilor și prezintă, în premieră absolută, spectacolul de teatru “Viața și patimirile lui Ovidius Publius Naso” de Paul Miron.
Evenimentul va avea loc vinery, 25 august, de la ora 20:30 în parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatru. Spectacolul se adresează publicului larg pe o scenă neconvențională în aer liber, accesul fiind gratuit.
Distribuția este alcatuită din studenți, absolvenți și profesori ai Facultății de Arte din cadrul Universității OVIDIUS Constanța care este partener principal în cadrul proiectului Festivalul Mondial de Arte și Interculturalitate OVIDIUS. Spectacolul va fi pus în scenă și luni, 28 august, în aceeași locație de la ora 20:30.

Club

•Te simți pregătit pentru a doua etapă a petrecerii Moonlight Pool Party? De data aceasta organizatorii vin cu o distracție de mai mare intensitate, voie bună, lumini de diverse tipuri și momente specifice petrecerii Moonlight!
Atmosfera va fi întreținută de DJ Piticu, alături de DJ Stanley, care vor pregăti cele mai bune remix-uri special pentru voi!
Pentru achiziționarea biletelor puteți suna la numărul: 0730738050 sau la unul dintre distribuitorii echipei.
• Happy Gutenberg te va duce într-o călătorie care îmbină muzical trecutul cu vitorul, cu un mix electrizant de Funk, Soul, Motown Grooves, Disco si House!
Fă-ți bagajul și hai la mare!
Accesul la eveniment este liber.
• Heaven’s Hell cheamă prietenii la Concert NANE&TRANDA începând cu ora 23:00.
Strângeți gașca și haideți să vă distrați într-o seară dedicată berii URSUS!
Warm-Up: After Dj Kronk
Intrarea este liberă!

• Fratelli Mamaia vă invită la evenimentul `Summer is always the answer`, pentru un ultim weekend de vară, calendaristic vorbind, pentru că petrecerile nu se termină aici.

Sâmbătă, 26 August

Evenimente diverse

• SuperDent Education, alături de Super-Dent 92, vă invită să luați parte la acest curs, din domeniul esteticii non-chirurgicale în urma căruia veți reuși să oferiți pacienților proceduri de reîntinerire a aspectului facial cu ajutorul ultimelor tehnici din domeniul medicinii estetice.
Cursul este susținut de dr. Ana Maria Oproiu, unul din cei mai recunoscuți medici chirurgi din România specializați în Chirurgie Estetică și Microchirurgie Reconstructivă.
Număr de locuri disponibile: 20;
– Locul desfășurării: Sediul Super-Dent ’92;
– Preț: 2200 lei (TVA inclus).

• Cine ar fi crezut că educația financiară poate fi amuzantă și distractivă?
Programul național itinerant de educație financiară BCR, Școala de Bani pe Roți, a ajuns în Mamaia.
Pe toata durata lunii august, FLIP, cel mai cool camion, este parcat în Piațeta Casino din Mamaia și îi așteaptă pe copiii cu vârste între 7 și 14 ani să descopere noțiuni de educație financiară prin jocuri.
Accesul la cursuri este gratuit și se face pe baza înscrierilor în prealabil.
Mai multe informații poți găsi pe site-ul https://www.scoaladebani.ro/peroti/

• Dacă nu ai fost niciodată la un spectacol de improvizație, e bine să știi că este vorba de teatru spontan.
Improvisneyland face asta din 2008 și este cea mai longevivă trupă de improvizație în aceeași formulă, din România, formată exclusiv din actori profesioniști.
Dacă ai urmarit astfel de show-uri, înseamnă că ai facut parte din reprezentație. Pentru că fiecare moment este creat pe loc, este unic și irepetabil, iar fiecare scenă pornește de la sugestiile publicului.
Restaurant L`Arca vă așteaptă sâmbătă, la ora 20:00 pentru a vă amuza cu trupa Improvisneyland. Pentru rezervări : 0734 303 303 / office@larca.ro
Mai multe informatii despre trupa, puteti gasi la: http://www.improvisneyland.ro/

• Restaurant La Scoici vă așteptă sâmbătă la o degustare de vinuri oraganizată împreună cu colaboratorii COTNARI.
Veți avea la dispoziție trei tipuri de vinuri alese și premii garantate pentru consumatori.
Evenimentul va începe de la ora 20:00.

 

Club

• Vara e încă aici și ne încălzește cu magia ei, așa că ce zici de o incursiune în mixologie? Pe 26 august la Plaja H2O te întâlnești cu Nopame, ce îți vor arăta cum acordurile intrumentale și sintetizarea digitală se mixează și devin muzică. Apoi ești așteptat la bar să descoperi cocktailurile Corona, un mix de arome cunoscute dar în același timp surprinzatoare.
• Fratelli Mamaia vă așteaptă la un weekend energic în compania lui DJ Gotta și Johnnie Walker Black Label. Nu puteți lipsi de la ultima petrecere de vară marca Fratelli!

Duminică, 27 August

Evenimente diverse

• Pentru al 9-lea an consecutiv, Noua Acropola Constanța vă invită la ediția de vară a CAFENELEI FILOSOFICE.
Timp de 3 săptămâni sunteți invitați să savurați o cafea bună în atmosfera primitoare de la LONDON PUB Constanța, Str. Ecaterina Varga 17 și să discutați cordial despre imaginația creatoare, duminică 27 august, ora 11:00.

• Restaurant Harlequin Mamaia și Evenimente-Constanta.ro prezintă un show de stand-up comedy cu Cosmin Natanticu și Nae Nicolae. Evenimentul are loc duminică, 27 august, ora 21.30.
Rezervări se pot face la: 0766 400 181
Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani!
Prețul unui bilet este de bilet: 35 lei.

• Pentru a doua oara în această vară, Backstage Boys revine cu un show de improvizație exploziv! Vino să-i vezi pe băieți într-un spectacol care este de fiecare dată altfel! Se anunță o seară cu distracție maximă!
Rezervări: 0730413899
Intrarea este liberă, însă donațiile sunt încurajate.