Evenimentele din acest sfârșit de săptămână cu siguranță îți vor da o stare de bine, iar dacă sunteți indeciși, vă venim în ajutor: vineri, puteți învăța ce preparate noi să faceți cu ajutorul “bucătarului” Thermomix sau puteți afla lucruri inedite despre lumea modei, o parte mai puțin știută de noi, iar dacă ești student și vrei să călătorești și să înveți în același timp, conferința Erasmus din acest weekend te va ajuta cu siguranță!

Vineri, 26 Ianuarie

Teatru

● Sunteți invitați la teatru! „Străini în noapte” se situează în topul preferințelor publicului pentru secțiunea Teatru. Îndrăgitul actor Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nici o prezentare și unica Medeea Marinescu fac din această piesă o capodoperă artistică, mai ales că regia o semnează inegalabilul maestru Radu Beligan.
Unde? La Casa de Cultură Constanța, la ora 19:00.

Evenimente diverse

● “Bucătarul” Thermomix vă invită la Poftă de Verde unde va face o demonstrație gratuită cu super-aparatul de gătit Thermomix prin care ne va demonstra multitudinea de funcții ale aparatului gătindu-ne pâinică din făină integrală, limonadă din lămâi întregi, înghețată de banane, supă cremă de mazăre și pate din roșii uscate cu migdale și busuioc.

Atelierul se va desfășura în ziua de 26 Ianuarie 2018 între orele 17.00 și 19.00 la Restaurantul Poftă de Verde (str. Chiliei, colț cu Nicolae Iorga).
Intrarea este gratuită, iar locurile sunt limitate.
Pentru înscrieri, vă rugăm să sunați la nr. de telefon 0736.676.006

● Vineri, 26 Ianuarie 2018, de la ora 19:00, la librăria Dorian Gray din Constanţa, va avea loc lansarea cărții ”Blocați în labirint”, (Editura Timpul, 2017), semnată de George Simion – activist civic, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

”Blocați în labirint” este o radiografie a vieții Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi, pe parcursul a 26 de ani. Scrisă de un om implicat și devotat cu adevărat unei cauze, care e convins că singura cale a cetățenilor moldoveni de a fi parte a Uniunii Europene este Unirea Republicii Moldova cu România, cartea lui George Simion explică într-un limbaj accesibil, dar nicidecum simplist, situația reală în Republica Moldova pentru cei care într-adevăr doresc să o înțeleagă.

În paginile cărții se perindă personajele cheie de la masa puterii, cei care creează iluzia că Republica Moldova poate fi o Elveție a Europei de Est. Demontând această amăgire, pas cu pas, cu argumente solide, date, exemple, autorul demonsterează că statul Republica Moldova nu poate exista, din considerente identitare, geopolitice, economice, sociale și culturale.

Sunteți invitați la o discuție despre un stat în care orice ilegalitate este posibilă. Fiecare carte va conține autograful autorului, iar toate donațiile vor fi direcționate către ‘Acțiunea 2012’ pentru sprijinirea noului proiect de țară – Reunificarea Romaniei cu Republica Moldova!

● Trăim în era în care consumul global este în creștere continuă, iar industria modei
conduce cursa pentru venituri. Mii de fabrici din lume produc nu doar materiale pentru marile corporații, dar și tone de rezidiuri toxice. Designerul vestimentar Ret Aus are un plan ambițios de a combate industria modei, din interiorul ei.
Așadar, sunteți invitați la Colegiul Național de Arte “Regina Maria”, la ora 12:00, în număr cât mai mare să vizionăm filmul Out Of Fashion și să ne punem pentru un moment în pantofii altcuiva.

● Biroul pentru Programul Erasmus Plus din cadrul Universității ”Ovidius” din Constanța vă invită să participați la ”Seminarul de informare pentru studenți” în cadrul căruia vor fi prezentate oportunitățile oferite de mobilitățile Erasmus+.

Fiți alături de ei vineri, 26 Ianuarie 2018, ora 12:00, pentru a afla cât mai multe informații despre acestea.

Pregătiți-vă întrebările și nu ezitați să le adresați!

Club

● La Revolution vă invite la o seară special alături de Phunk B & Gazah, care îi vor avea invitați pe Macanache, Ferat, Dilimanjaro și mulți alții.
Suport artist: 20 lei.

● Pe 26 și 27 ianuarie, Doors Club te așteaptă să aniversăm împreună cei 12 ani de distracții și muzică bună!

Vița de Vie îți pregătește un concert epic la care nu poți și nu ai voie să lipsești. Be rock, be at Doors Club!

Prețul unui bilet este 49 de lei.
Info și rezervări la telefon: 0763661622.

Sâmbătă, 27 Ianuarie

Evenimente diverse

● Uneori când ceva nu merge bine în viața personală și profesională se datorează unor moșteniri din familia noastră, în care suntem prinși în mod inconștient. Există metode de lucru în grup prin care putem regla la nivel inconștient (echilibrăm în câmpul informațional) aceste încurcături pentru că apoi aspectele de viață de care suntem nemulțumiți să se deblocheze și să se armonizeze.

● Se poate lucra la nivel personal pe moștenirea din neamurile din care venim, eșecurile din cadrul acesteia, asupra secretelor de familie și a zestrei psihologice moștenite din generație în generație, pe momente cheie ale istoriei familiale: schimbări pe scară socială, falimente, averi pierdute/confiscate, participări la războaie, decese premature, alcoolism, condamnări la închisoare, divorțuri, suicid, mutări și schimbări de domiciliu repetate, accidente, o boală gravă a unui străbun, abandonuri, adopții, probleme de sănătate etc.

● Se poate lucra la nivel profesional pe falimente, conflicte, abuzuri, relații deficitare în cadrul firmei, pierderi, procese de schimbare, blocaje, concedieri, demișii, abuz de putere, furt…
Programul evenimentului:
– sâmbătă 27 ianuarie 2018-09.00-18.00; după fiecare sesiune de lucru este pauză de 10 minute; în jurul orei 14-60 minute pauză de masă
– duminică 28 ianuarie 2018-09.00-18.00; după fiecare sesiune de lucru este pauză de 10 minute; în jurul orei 14-60 minute pauză de masă
Facilitator: Nusa Bugeac

● Sâmbătă, 27.01.2018, tragem cu 9mm în poligonul Zip Escort din Constanța!
Dacă n-ai pus niciodată mână pe o armă reală, acum ai ocazia. Hai la poligon și află cum este!
Distracția și adrenalina sunt garantate!
Plecare: sâmbătă, 27.01., ora 09.30
Adunarea: ora 08:30 benzinăria OMV
Transport: 50 lei/persoană;
Prețurile pachetelor de tragere le găsiti aici: http://www.poligondetragere.ro/
Pentru alte informații puteți suna la numărul: 0755 821 230.

● Agora Tea& Coffee și artistul Mihaela Dobrin vă așteaptă la cel de al doilea atelier care vă va iniția în tainele artei zugravitului pe sticlă.
Veți picta împreună Icoana Maicii Domnului.
Vă propunem o experinta în lumea sacră a icoanei. Dacă v-ați gândit vreodată cum se prepară, cum se pictează,câtă răbdare îți trebuie să pictezi icoanele sticlă acum este momentul să învățați.
Cursul se derula pe parcursul a două ședințe :
Vineri 26 ianuarie orele 17.30 -20:00
Sâmbătă 27 ianuarie-orele 10.30-15:00

Pașii pe care îi urmați în acest curs:
ICOANĂ NAIVĂ PE STICLĂ:
– realizarea desenului pe hârtie de calc
– realizarea desenului cu tuș
– pictură detaliilor
– aplicarea fondului și petelor mari
Cost – 100 ron curs, toate materialele de lucru în cadrul cursului sunt incluse:
– sticlă 21 x 30, penița,
– toc, tuș,creioane, radiere, linii,
– trăgător, hârtie calc,
– culori tempera,
– vernis, pensule, palete, pahare apa,imagini icoane la scară
Număr participanți : maxim 7 persoane
Înscrierea la curs se vor face pe adresele de mail: julide.petrescu10@gmail.com sau în ceainărie . Selectarea butonului”Particip” nu vă asigură un loc în cadrul cursului.

● Iubitorii muzicii folk sunt rugaţi să nu lipsească la concertul caritabil susţinut de Ducu Bertzi &Friends (Irina Furdui – vioară, Constantin Neculae – chitară,Tavi Iacob – clape), sâmbătă 27 ianuarie 2018, orele 21.30, în Club Phoenix Constanţa.
Promitem că va fi o seară plină de muzică bună, melodii care ne vin în minte la tot pasul,care vă vor răpi un zâmbet, o să cântaţi si o să deveniţă melancolici.
Ducu Bertzi este un folkist român. În paralel cu școala generală, a studiat opt ani chitara la școala de muzică din Sighet. Din clasa a noua, împreună cu un grup de prieteni, a înființat grupul Mi bemol rock.
Albume: Dor de ducă, Sufletul meu, Seară de Crăciun, Poveste de iarnă, Cântece Din Maramureș, Colinde, colinde, etc.

Concertul din 27 ianuarie 2018 va veni în sprijinul campaniei „Music for Autism”.

Club

● Sâmbătă, o luam iarași de la capăt cu distracția!
În Cuba Bar sigur va veți crea noi amintiri de neuitat!

Intrarea este liberă!
Petrecerea începe la ora 21!
Rezervă-ți masa la: 0732113181

Va fi o petrecere mexicană cu sombrero și alte accesorii stil Cuba!

Duminică, 28 Ianuarie

Teatru

● Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”, vă invită la piesa “Tosca”, de G. Puccini, la ora 18:30.
Regia artistică
GHEORGHE BĂRBULESCU

Scenografia
ŞERBAN JIANU

Soliști
AKIKO HAYAKAWA Japonia, RĂZVAN SĂRARU, IONUȚ PASCU București, CONSTANTIN ACSINTE, LAURENȚIU SEVERIN, DORU IFTENE, ADRIAN PÎRLEA debut, MIHAELA IONESCU

Dirijor
KOICHI INOUE Japonia

Maestru cor
ADRIAN STANACHE

Preţ: 8 lei pentru copii şi elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; – 15 lei pentru pensionari şi studenţi, pe baza talonului de pensie şi a carnetului de student vizat la zi; – 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ.

Evenimente diverse

● ‘O zi fără râsete este o zi irosita’ spunea marele comedian Charlie Chaplin, iar la IQ Pub ne asigurăm că nicio zi să nu treacă fără râsete și veselie, motiv pentru care duminică, 28 ianuarie, de la ora 20:00, v-am pregătit un nou super show de StandUP Comedy, alături de trei dintre greii comicului românesc – Vio Dragu, Sorin și Popesco, membri ai Comedy Central, cu o vastă experiență în stand-up și sute de showuri la activ! Promit să vă facă să plangeti… de râs evident, cu gura până la urechi!
Prețul biletului de intrare este de 30 de lei și poate fi achiziționat direct din locație, anterior evenimentului. Rezervările sunt valabile doar din momentul achiziției biletelor, iar repartizarea la mese se face în funcție de ordinea rezervărilor! Informații suplimentare: 0723 195 275
Îi găsiți pe: Str. Ștefan cel Mare, nr. 2, Constanța.

 

● Toți prichindeii sunt invitați la duminica talentelor! 🙂
Descoperim împreună tainele dansului clasic, cantăm și ne jucăm diverse jocuri ale copilăriei (Mațele încurcate, Cutia Misterelor), iar la final, urmărim împreună teatru de păpusi „Căsuta din Pădure”.
Activitătile au loc în zona restaurantelor, langă scenă, iar accesul tuturor este GRATUIT.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x