Cu cât este vara mai aproape, cu atât dorința de a veni pe litoral este mai mare, nu-i așa?
Vremea bună ține cu orașul Constanța și stațiunea Mamaia, iar weekendul acesta vi s-au pregătit concursuri, concerte, recital la pian, vernisaj, lansare de carte, workshopuri și ședințe de hairstyling, toate după bunul vostru plac:

Vineri, 26 Mai

Evenimente diverse

• Vineri seara sunteți așteptați la a doua ediție „So you think u can darts”, cu prețuri speciale la băutură:
Vodka & Juice – 2+1 gratis
Carlsberg 3L – 50 ron
Holsten Nefiltrata 3L- 50 ron
Prezența este obligatorie!

• Delfinariul Constanța are plăcerea de a vă invita la evenimentul dedicat aniversării a 25 de ani de la înființarea Societății de Explorări Oceanografice și Protecție a Mediului Marin “Oceanic-Club”, în data de 26 Mai 2017, orele 12:00, în incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii – Delfinariu Constanța – Bulevardul Mamaia nr. 255.
Din rațiuni organizatorice sunteți rugați respectuos să confirmați prezența dumneavoastră la eveniment până la data de 25 Mai 2017, orele 18:00, la adresa de e-mail club@oceanic.ro

• Șușote vă invită la un vernisaj inedit, în gradină, a lucrărilor Omnivers Art.
Pe lângă 15 lucrări „universale” se vor putea admira și picturi pe pânză, începând cu ora 16:00.

• Muzeul de Artă Constanța vă invită la Recital de pian – ALLEGRO vs. APPASSIONATO, în compania lui Dario Candela, la pian.
Programul este următorul: Prima parte: Allegro – Sonate de Domenico CIMAROSA vol I si II (selectie), urmat de o scurtă pauză iar partea a II a: Appassionato – Patru Balade de Frederic CHOPIN.
Intrarea este liberă.

• Chinese Garden în colaborare cu Jidvei vă invită vineri, 26.05.2017, la o degustare de vinuri gratuită, ce îl are ca invitat special pe Radu Ionuț Făcăleț!

Club

• Club Pheonix Constanța îi aduce pe scenă pe băieții de la Hara! Pentru detalii și rezervări puteți contacta organizatorii la numărul: 0730 617 787.

Sâmbătă, 27 Mai

Teatru

• Vino să te întâlnești față în față și să vorbești cu Albă ca Zapada, Scufița Roșie, Motanul Încălțat, Zâna cea Bună, Capitanul Hook și alte cunoștințe din celebrele povești!
Trupa Suflețel vă invită la un spectacol interactiv, cu prinți, cu prințese și cu alte personaje dragi tuturor copiilor, care vor fi aici pentru a cânta și a dansa alături de toți cei care iubesc poveștile. Un spectacol plin de culoare și de voioșie, o întâlnire irepetabilă!
Sâmbătă, 27 mai, de la ORA 11.00, la HARLEQUIN Mamaia
Rezervări la numărul: 0766 400 181
Prețul unui bilet este 25 lei. Orice copil trebuie supravegheat de către un adult, organizatorii nu își asumă supravegherea copiilor.

Evenimente diverse

• SuperDent Premium Education, alături de Super-Dent ’92, vă invită să luați parte la acest curs, din domeniul esteticii non-chirurgicale în urma căruia veți reuși să oferiți pacienților dumneavoastră proceduri de reîntinerire a aspectului facial cu ajutorul ultimelor tehnici din domeniul medicinii estetice.
Cursul va fi susținut de dr. Ana Maria Oproiu, unul din cei mai recunoscuți medici chirurgi din România specializați în Chirurgie Estetică și Microchirurgie Reconstructivă.
Toți participanții vor primi 1 ml Filler Acid Hialuronic, cu opțiunea fie de a-l injecta pe model propriu sub supravegherea lectorului, fie ulterior, în propriul cabinet.
Detalii de desfășurare:
– Număr de locuri disponibile: 20;
– Locul desfășurării: Sediul Super-Dent ’92;
– Preț: 2200 lei (TVA inclus)
Modalități de plată:
– Numerar (la sediul clinicii);
– Ordin de plată.

Pentru rezervarea locului este necesară completarea formularului de înregistrare (https://goo.gl/forms/de2Ncw2dUJtXVagW2) și achitarea taxei de participare.

• Tratarea dependenței de substanțe este un proces de lungă durată, un proces de schimbare, în care este implicată atât persoana dependentă și terapeutul, cât și persoanele apropiate.
Dacă îți dorești să cunoști tehnici practice și metode de pregătire a procesului de schimbare, de menținere a abstinenței și de prevenire a recăderilor, ești invitat la cursul de formare profesională continuă pentru psihologi, Curs de bază în adicții – “ABORDAREA TERAPEUTICĂ A TULBURĂRILOR CAUZATE DE UZUL DE SUBSTANȚE”.
Preț: 800 lei
Beneficii:
Suport de curs cu metode concrete de lucru.
Pauze de cafea.
Acces direct la rețeaua de experți în adicții
40 credite profesionale COPSI
Locație:
Constanța: Centrul Judetean de Resurse și Asistență Educțională
Pentru detalii și înscrieri:
Mihaela Cișmilianu – telefon: 0722 822 772.

• În fiecare sâmbătă de la ora 17:00, este momentul în care toate bicicletele ies pe stradă să parcurgă un traseu care promovează ciclismul, mișcarea și socializarea. Evenimentul se vrea a fi o paradă/plimbare de grup, nu are caracter de competiție.
Plecarea se face la ora 17:15 maxim, de la Casa de Cultură!

• Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/), alături de Crina Manolescu de la Oaia Primordială invită mamele din Constanța pe 27 mai la un nou atelier din seria Mame Meseriașe, în cadrul căruia pot explora o nouă îndeletnicire și porni pe un minunat drum profesional – atelierul de împâslit zâne din lână netoarsă. Atelierul se va desfășura între 10:00 – 12:00 00 la sediul Helen Doron English Constanța Sud, str. Ștefan cel Mare nr. 128A.

Costul atelierului este de 50 lei și include toate materialele și instrumentele folosite, iar fiecare participant își va lua zâna împâslită acasă. Separat, se pot achiziționa și kituri de lucru pregătite de Crina Manolescu.
Înscrierile se fac la olivia.grigore@wahm.ro și sunt necesare minim 10 înscrieri pentru desfășurarea atelierului.

• Societatea Studenților în Farmacie din Constanța vă invită să participați în perioada 27-28 mai, ora 10:00 la Cursul „Suport vital de bază și măsuri de prim ajutor”, desfășurat în cadrul Campusului Univ. Ovidius Constanța, corp B, laboratorul de Farmacologie, mansardă. Cursul este dedicat tuturor studenților facultății de Farmacie oferind posibilitatea de a acumula cunoștiințe deosebit de importante în acordarea primului ajutor.
Prețul variază între 130 și 150 de lei în funcție de numărul de studenți.

Vă așteptăm în număr cât mai mare! Și noi putem salva vieți!

• Zilele Kardashian la Douglas!
Vino sâmbătă și duminică, pe 27 si 28 mai, în magazinul Douglas din Vivo Constanța să descoperi secretele de îngrijire a părului ale lui Kim Kardashian! Ești așteptat cu pachete promoționale la produsele tale preferate de hairstyling și coafuri gratuite oferite de Daniel Stanciu, hairstilist oficial Kardashian!
Program sesiuni de hairstyling:
Sâmbătă: 12:00 –20:00
Duminică: 12:00 – 20:00.

• Cosma Levi Lennon, cunoscut nu doar ca dansator, dar și ca jurat al unuia dintre cele mai importante concursuri „Hip Hop International”, vine luna aceasta încărcat cu energie și bună-dispoziție pentru a ne prezenta cele mai tari trucuri ale stilului.
Renumitul coregraf ne va introduce în lumea Hip Hop-ului, prezentându-ne istoria și mici secrete ale acestei culturi.
Detalii: 0735 518 551
www.total-dance-center.ro.

Club

• Pe 21 martie 2015, trupa Tiarra lansa cel de-al treilea material discografic, albumul dublu cd „X” ce reprezenta o compilație a melodiilor vechi și noi, o îmbinare de stiluri și o trecere de la gothic symphonic către metal symphonic progressive. Săptămâna aceasta sunt prezenți pe scena Rock Halle Constanța cu noi piese de senzație!
Suport artiști – 20 lei

• Café del Mar vă invită începând cu ora 23:00 la petrecerea #Shut up and dance! Lăsați-vă grijile acasă și petreceți până dimineață pe hiturile prezentului!

Duminică, 28 Mai

Teatru

• Actorul Claudiu Bleonț de la Teatrul Național din București pune în scenaă spectacolul „Novecento” sau „Legenda pianistului 1900”.

Piesa este scrisă de Alessandro Baricco (născut în 1958, la Torino), care a obținut licența în filozofie cu o lucrare condusă de cunoscutul filosof Gianni Vatimo, fiind unul dintre cei mai importanți scriitori italieni de azi. Traducerea din italiana și regia piesei aparțin lui Andrei Negulescu. Piesa trateaza viața romanțată a unui mare muzician de jazz, Danny Boodmann T.D. Lemon, supranumit „Novecento”.
Prețul unui bilet este 40 de lei și poate fi achiziționat de la sediul clubului Doors.

Evenimente diverse

• Dacă nu ai reușit să ajungi la show-ul din 9 aprilie cu Teo, mai ai o șansă pe 9 mai. TEO, unul dintre cei mai tari comedianți din România, ți-a pregătit o seară plină de umor și bună-dispoziție în Racing Pub Constanța.
Duminică, 28 mai, începând cu ora 19:30, ai STAND UP COMEDY de cea mai bună calitate! Runda doi începând cu ora 21:30.
Rezervări și informații: 0727 722 464.

Club

• Trupa CARGO invită fanii și iubitorii muzicii rock din Constanţa la concertul caritabil, duminică 28 mai 2017, ora 21.00 .
Cargo au susţinut Campania Music for Autism din anul 2014, iar 2015 memebrii trupei au devenit Ambasadorii Music for Autism în cadrul Festivalului Metalhead Meeting Bucureşti, iar în ianuarie 2016 au participat la inaugurarea laboratorului de cofetărie-patiserie din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” Constanţa.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x