Ultimul weekend al lunii ianuarie, deși friguros, aduce voie bună și relaxare prin evenimentele la care sunteți cu toții invitați să participați: piese de teatru savuroase în fiecare seară, program de formare în coaching și terapie, evenimente pentru copii la VIVO! Constanța, seminar MMA, concerte live și multe alte surprize!

Vineri, 27 ianuarie

 

Teatru

• Teatrul de Stat Constanța vă invită la piesa “Gaițele” de Alexandru Kiritescu, o comedie celebră, o comedie satirică, cu replici savuroase și multe situații comice. Un spectacol pe care nu aveți voie să-l ratați.
Durata spectacolului: 2 ore și 25 minute – plus 2 pauze de câte 10 minute. Spectacolul începe la ora 19:00, iar biletele sunt puse spre vânzare de miercuri de la orele 14:00.

 • Vino să vezi o comedie tare precum o vodcă rusească, scrisă de inegalabilul A.P. Cehov. Teatrul Semn prezintă piesa “Ursul”, un spectacol ce îi are în distribuție pe Mădălina Petrencu, Gabriel Montescu și Carmen Iuliana Montescu.
  Piesa are loc vineri, 27 ianuarie, ora 21:30 la Harlequin Mamaia. Rezervările se fac la 0766400181, iar biletele se achiziționează în 24 ore din momentul rezervării. Un bilet costă 30 lei.

Evenimente diverse

 • Hotel Flora Mamaia organizează Evolution Coaching System. Acesta este un program de formare în coaching și terapie dezvoltat de Terapeutul Alexandru Antonie. La finalul formării participanții pot profesa ca Specialiști în Coaching conform Cod COR 242412, acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Formarea dureaza 10 luni și se desfășoară câte un Modul la fiecare 2 luni însumând în total un numar de 112 ore de Training (teorie și practică) la care se adauga Sesiunile Săptămânale de Antrenament în Coaching.
  Acest program se adreseaza tuturor celor care doresc să lucreze ca terapeuți, coach, traineri și facilitatori de procese de vindecare pentru ei, pentru familia și prietenii lor sau pentru clienții lor.

Mai multe detalii veți găsi accesând: https://evolutioncoaching.leadpages.co/coaching-system/.

 • BB Center vă invită la prima seară de film din noul an, vineri 27 ianuarie, ora 16:30.
  Continuă proiecțiile cu documentarul „Îndrăznesc să diversific” realizat de Asociația Lion Mentor. Participarea este gratuită, iar pentru înscrieri sunteți rugați să trimiteți un email la alinaflorea@bbcenter.ro.
 • La Restaurant Bacco, petrecerile grecești se țin alături de Nikolaos Papadopoulos & Leonidas Mitro. Sunteți așteptați vineri, începând cu ora 20:00. Pentru rezervări, sunați la numărul: 0785287483.

Club

 

 • Robin and the Backstabbers concertează la Doors Club din Constanța (strada Traian nr. 68A) pe data de 27 ianuarie de la ora 22:00. Biletul la concert costă 30 de lei și se găsesc în avans la club, din 23 ianuarie.

Sâmbătă, 28 ianuarie

 

Teatru

 

 • Teatrul de Stat Constanța vă așteaptă să vizionați piesa de teatru “Bătrâna și Hoțul”, o piesă de Viorel Savin, cu actriţa Ileana Ploscaru în rolul principal. Alături de ea spectatorii îi vor mai putea vedea pe Dan Cojocaru, Alina Manţu şi Alexandru Medveghi. Regia este semnată de Iulian Enache. Scenografia a fost creată de Lăcrămioara Dumitraşcu, iar muzica, de Adrian Mihai.Pentru rezervări sau alte informații despre bilete, ne puteți conform orarului prezentat.
  Luni, Marți – ÎNCHIS
  Miercuri, Joi – 14.00 – 19.00
  Vineri, Sâmbătă, Duminică – 11.00 – 19.00
  Telefon: 0241.48.82.47 | 0371.442.592.

 

Evenimente diverse

 • Sâmbătă, 28 ianuarie începând cu ora 14:00, în incinta centrului comercial VIVO! Constanța, Gabriela Calițescu, prietena copiilor isteți, revine la mall cu minunatul eveniment “Caravana Isteților” destinat copiilor și părinților .Evenimentul va fi prezentat de Gabriela Calițescu – Copiii din unitățile școlare ale județului Constanța și Dăieni (Tulcea) vor concura la obținerea celor cinci trofee oferite de Caravana Isteților pe fiecare secțiune în parte

– micul polițist
– micul ecologist
– cea mai bună voce
– cel mai bun moment de dans
– cea mai frumoasă creație vestimentară
– trofeul special.

 • Începem anul 2017 cu cel mai mare seminar de Kempo-k1 – Kickboxing – MMA Memoriarul „Gheorghe Oancea” ediția a- IV-a, în luna ianuarie, în data de 28-29, unde sunt invitați mari maeștri ai artelor marțiale și sportivi consacrați în galele Superkombat și Colosseum Tournament. Aceșia sunt:
  Shihan Amatto Zaharia (invitat de onoare) Președintele Federației Române de Kempo și Doamna Corina Martin (Președinte al Asociației Litoral Delta Dunării);
  Sensei Gabriel Georgescu (Dacia Martial Arts) promotorul galelor Colosseum Tournament;
  Sensei Stelu Felix antrenorul campionului mondial la Superkombat Amansio Paraschiv.
  Sensei Alex Filip sportiv de performanță și luptător în galele Superkombat.
  Sensei Asanachescu Costin.
  Sunt invitate toate cluburile la acest seminar indiferent de stilul de luptă!
 • Revolution Dance Studio a decis ca după workshop-ul de coregrafie cu Farc Madalin să schimbe puțin stilul și să o cheme pe Dici care să predea Dancehall!
  Vor fi 2 class-uri, unul de dancehall normal iar altul de Female Style (dedicat exclusiv fetelor)
  Costurile sunt: 50 Ron – 2 Class-uri / 30 Ron – 1 Class și vor fi susținute în data de 28 ianuarie, începând cu orele 17:00.
 • Sunteți așteptați sâmbătă seara, la ora 18:00, la Bistraw-Fabrica de Sănătate pentru a viziona comedia muzicală “Seven Brides for Seven Brothers”, un cocktail de actori celebrii ai timpurilor apuse. Intrarea este liberă, iar numărul locurilor este limitat!

Duminică, 29 ianuarie

 

Teatru

 

 • „Cea mai frumoasă soţie” este piesa de duminică seara la care vă invită Teatrul de Stat Constanța. Piesa este scrisă de Eugène Labiche, un spectacol realizat de Mc Ranin, căruia îi aparţin atât regia, cât şi scenografia şi ilustraţia muzicală. Pe scenă vor urca Florina Stănculeţ, Georgiana Rusu, Liviu Manolache, Nicodim Ungureanu, Andrei Cantaragiu, Remus Archip, Andu Axente, Luiza Martinescu, Adrian Dumitrescu, Alexandru Iacov, Laura Crăciun, Cosmin Mihale şi Gelu Ciobanu.Pentru rezervări sau alte informații despre bilete, ne puteți conform orarului prezentat.
  Luni, Marți – ÎNCHIS
  Miercuri, Joi – 14.00 – 19.00
  Vineri, Sâmbătă, Duminică – 11.00 – 19.00
  Telefon: 0241.48.82.47 | 0371.442.592
0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x