Printre dimineți friguroase și amurguri violet, cel mai darnic anotimp aduce odată cu roadele bogate și evenimentele ce vor face weekendul mult mai interesant: piese de teatru, stand-up comedy, concerte și petreceri de Halloween, toate vin în întâmpinarea voastră.

Joi, 27 octombrie

Teatru

• Prima piesă de teatru din România despre Facebook revine la Constanța, pe scena Harlequin Mamaia. O comedie plină de întâmplări reale și trăsnite căreia nu-i poți rezista dacă nu-i dai un Like. Spectacolul “Feisbuc” aduce în prim-plan viața agitată a unor tinere care trec prin cele mai penibile situații și care, prin naivitatea lor, speră că în sfârșit își vor întâlni adevărata iubire pe rețeaua de socializare. Prețul biletului este de 40 lei.

Evenimente diverse

• Pentru doamnele și domnișoarele pasionate de machiaj, care vor să afle tendințele anului viitor, se va desfășura un curs de make-up timp de 2 zile, în care se vor utiliza doar produse profesionale – Atelier Paris, Make-up For Ever, Inglot, Mac , Paris Berlin, Make-up studio etc. În ambele zile se va preda teoria, apoi se va pune în practică ceea ce cursantele au învățat. În prima zi se va preda machiajul sezonului toamnă-iarnă 2016-2017 și machiajul lifting, iar a doua zi machiajul de revelion și machiaj foto-beauty. Pentru ocuparea locului la workshop se va achita un avans de 50 de euro. Pentru mai multe informații puteți contacta organizatorii la numărul de telefon: 0743971260 / 0726631881.

• Asociația Eduvit deschide porțile Clubului Eduvit pentru adulți sub genericul „Bucuria de A FI…”. Sunteți așteptați, așadar, joi 27 octombrie, la Sărbătoarea Dovleacului începând cu ora 17:00.

• Locul de joacă “Lumea copiilor” vă așteaptă la o mega petrecere, cu concursuri cu premii pentru cel mai bun dovleac, cel mai bun costum și cea mai bună mască. Prețul participării este de 50 lei/ copil, iar părintele își plătește consumația de la bar.

Vineri, 28 octombrie

Evenimente diverse

• Șușote vă invită cu ocazia uneia dintre cele mai iubite seri a anului, să petrecem împreună Ajunul Tuturor Spiritelor sau Halloween-ul așa cum mai este cunoscut. Bineînțeles, se va sărbători în maniera în care v-ați obișnuit deja: workshop-uri, muzică, artă, bună cuviință și un mediu în care să ne manifestăm împreună spiritul liber și creativ. Petrecerea începe la ora 15:00.

• Radu Pietreanu, Tibi Neuronu și Cristi Priză vin cu glume noi în Cuba! Vineri, 28.10.2016, ora 21. Rezervari la 0732113181, suport artist 30 lei.

• La BB Center, consilierul în alăptare la domiciliu, Liliana Tudose, vine în ajutorul mămicilor. Mamele și viitoarele mame trebuie să fie cât mai informate, educate și susținute pentru a-și alăpta copiii de către persoane calificate pentru așa ceva, aceștia fiind consultanții în lactație. Costul este de 150 lei pentru 1h 30 min-2 h.

Club

• Door’s Club vă invită la petrecerea Vinyl, Rum, Tapas & Wine. Nu va fi un eveniment tipic, ci se dorește o seară de descoperiri muzicale, așadar dacă dețineți colecții pe care vreți să le faceți auzite, sunteți așteptați să le aduceți vineri seară. Petrecerea începe la 23:00.

• Arthur Pub vă invită vineri, 28 octombrie, la un nou concert live de excepție susținut de OANA RADU & BAND. Info și rezervări la tel.: 0758 41 61 19. Intrarea este liberă!

Sâmbătă, 29 octombrie

Teatru

• La Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” are loc Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului, Ediția XLII. Printre operele pe care le puteți vedea se numără: “O noapte la Veneția” de J. Strauss, “Forța Destinului”, G. Verdi, Recital Ozana Barabancea, “Nabucco”, o fantezie muzicală cu parfum interbelic – “La Paris, monșer!” și multe altele. Preţul biletelor este de: 50, 40 lei, 30 lei, 25 lei (în funcţie de locul din sală), 20 lei – pensionari, 15 lei – elevi, studenţi in grup organizat.

Evenimente diverse

• Diversificarea bebelușului este un subiect mult așteptat de părinți.
Fiindcă poveștile circulă, se pare că parinții își doresc să fie informați cu mult timp înainte de a împlini vârsta diversificării, adică 6 luni. Investiția este de 150 lei/ persoană, cursul desfășurându-se pe parcursul a 4 ore. Înscrierile se fac la adresa:
alinaflorea@bbcenter.ro sau 0733 462 057.

Club

• Heaven’s Hell vă așteaptă la o seară incendiară de Halloween! Fie că vreți să fiți monștri, vârcolaci, vrăjitoare sau poate zâne, îngerași, albinuțe, sunteți bineveniți la petrecere. Organizatorii au anunțat o seară specială, cu shoturi din partea casei pentru fete, intrare liberă și multă muzică bună de la ora 22:00.

Duminică, 30 octombrie

Evenimente diverse

• Pe 30 octombrie Micul Picasso – atelierul de pictură pentru copii vă invită să vă distrați împreună la o petrecere creativă horror cu tort și prăjiturele înfricoșătoare.
Veți dansa, veți râde și vă veți distra de minune împreună.
Participarea este gratuită, singura condiție este să aveți un costum cât mai înfricoșător. Întrucât spațiul din atelier nu este foarte mare, pot participa la petrecere 15 copii, în ordinea înscrierii. Info și înscrieri la: 0756057322.

• Jump Kids Playground vă anunță pe 30 octombrie să pregatiți costumele copiilor, pentru că vor fi premiate cele mai originale și înspăimântătoare costumații de Halloween!
Premiul I – O petrecere Jump Party
Premiul II – Un abonament cu intrare la joacă valabil 1 lună (intrare gratuită)
Premiul III – Un abonament cu intrare la joacă valabil 1 lună (preț special 5 lei/ora de luni – vineri)
De asemenea, fiecare participant va fi răsplătit cu un voucher cadou, valabil pentru luna noiembrie (cu 1 intrare gratuită de 2 ore).

Club

• Doors Club vă invită duminică, 30 octombrie, ora 20:30, la un concert de excepție susținut de Rareș Totu în compania unuia dintre cei mai apreciați soliști americani de soul-jazz, Dean Bowman. Concertul 50/35 face parte dintr-o serie mai amplă de recitaluri susținute de Rareș Totu care a aniversat anul trecut 35 de ani de carieră.
Prețul unui bilet este 40 de lei. Info și rezervări la telelefon: 0763 66 16 22. Biletele se achită în avans, la sediul clubului.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x