Cu toții așteptăm nerăbdători data de 1 Mai. De ce? Pentru că este Ziua Internațională a Muncii. Și cum poate fi ea sărbătorită altfel decât prin relaxare și detașare de tot ce înseamnă zi de lucru, mai ales că vine ca prelungire a weekendului?! Așadar, avem mai multe zile de a ne simți bine prin activități precum: piese de teatru, festival de mâncare, degustare de prăjituri, workshopuri pentru dezvoltare personală, concurs de dans, stand-up comedy și, mult-așteptatele seri de distracție în cluburile din Mamaia, care au pregătit evenimente cu invitați speciali!

Vineri, 28 Aprilie

Teatru

• Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice și plăcere. Vlad o aduce acasă pe Sorina. Sorina este măritată. Dar este și naivă și prost informată, deoarece e convinsă ca soțul său, pe numele lui Andrei, e plecat și el în delegație. Soțul, însă, este cu amanta.
Când vedem pe scenă o situație prin care am trecut și noi, parcă râdem și mai tare.
Distribuția (Paula Chirilă/Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu/Doina Teodoru, Andreas Petrescu) este o garanție în plus pentru succesul acestui spectacol.
Locația: Casa de Cultură Constanța, ora 19:00

Evenimente diverse

• Festival du Bonheur este primul festival de mâncare din Mamaia Nord, Constanța, care aduce în același loc experiența street food și pe cea gourmet a restaurantelor. Pour les gourmands este despre „joie de vivre” și despre mâncare delicioasă. Festival du Bonheur se desfășoară în perioada 28 aprilie – 1 mai 2017, în zona de camping din imediata vecinătate a plajei Shut Up, Beach.

Prima ediție Festival du Bonheur propune o alternativă pentru gurmanzii care doresc să își petreacă sărbătoarea de 1 mai în Mamaia, Constanța. Food trucks, zone de restaurant, baruri, zone de mese și zone de relaxare care creează o experiență de neratat în perioadă 28-1 mai.

Un numar mare de participanți din toată țara se anunță pentru prima ediție Festival du Bonheur și cu multe variante de mâncăruri delicioase și băuturi pe măsură:

Arrosticini / Burger Van / Calamaro Loco / Cămara cu Merinde / Camionetta – Neapolitan Pizzeria / Castelul Brutarilor / Cimbru / Dose Cafe / Duma’s Van / Fish and Chips / Fritz Grill / Furgoneta / Gastro Beat / Gourmet Street Food / Guido on Tour / Kotiga / Kaufland / La nu știu cine / Le Premier Constanța / Lugo / Lupo & Co / M’eat / Origo / Romania Grill / Sardin / Smoking Pig / Switch.Eat / Time In / Trattoria Garibaldi / Van Fruct / Vice Cream

Program: 28 aprilie – 1 mai 2017, între orele 12:00 – 06:00
Adresa: Shut Up Beach, Aleea Lamia 900001, Mamaia Nord, Constanța.

• V-ați întrebat vreodată care este una dintre diferențele majore dintre oameni? Care este diferența ce te conduce către succes? Oare care este motivul drept căruia nu gândim în direcția în care o fac restul persoanelor? V-ați pus vreodată astfel de întrebări?

Ei bine, sunteți așteptat vineri 28 Aprilie ora 12:00, la Hotel Bavaria Blu ****, să invităm spiritul Public Speaking în culori românești în cadrul primei ediții Let’s Talk – „Think outside the box”.

• Ne revedem la alergare pe faleza răcoroasă a mării cu veselie și bună dispoziție pe 28 aprilie 2017, începând cu orele 19.00, în fața complexului Cleopatra la prima ediție din noul sezon Mamaia Friday Sunset Run.

Briza mării la apus de soare, alergând la alegere pe unul din celebrele trasee de alergare propuse este o plăcere:
„Furnicuța relaxată” – Cleopatra – Cazino – Tan-Tan/retur – 4 km
„Greierele voios” – Cleopatra – Cazino – Rex/retur – 6km
„Iepurele sprinten” – Cleopatra – Cazino – Vega/retur – 8 km
„Antilopa turbo” -Cleopatra – Cazino – SummerLand/retur – 10 km
Traseele sunt orientative.
Poți suține și tu prin participarea la evenimentul “Alerg pentru AUTISM” sau poți face o donație.

• Una dintre cele mai apreciate voci din România, Paula Seling revine la Constanța pentru un concert inedit la Harlequin Mamaia.

Paula va urca pe scenă alături de band-ul ei, pentru a oferi publicului o experiență muzicală completă! Astfel pe scenă vor fi: Paula Seling – voce și pian; Daniel Pirici – bas și clape; Dan Bourosu – chitară; Madalina Pirici – voci adiționale și vioară; Adina Nelu – voci adiționale și flaut; Radu Bucura – tobe.
Programul va include, într-o formulă acustică, piese mai vechi și noi din repertoriul propriu și internațional, cu accent pe cântecele de dragoste.
Harlequin Mamaia te așteaptă la o seară memorabilă alături de vocea superbă a Paulei Seling!

• Sunteți așteptați vineri, 28 aprilie, să vă primiți porția săptămânală de râs la VICIO într-un spectacol de Stand up Comedy cu DAN MARIN și MARIAN ANDRIESCU.
Suport artist 15 lei
Rezervări la numărul: 0722593745.

Club

• Fratelli Mamaia deschide sezonul cu un concert de excepție semnat Delia! Invitatul din deschiderea super-concertului va fi Macanache. Petrecerea începe la ora 11:30!

• Café del Mar Mamaia își deschide larg porțile pentru petrecerile de vară! Vineri, 28 Aprilie, sunteți așteptați la “Dreamland”, începând cu ora 22:00. Intrarea este liberă!

• Bucovina revin la malul mării, în clubul Doors alături de gălățenii de la Recipe for Hate. Așteaptă-mă Dincolo (de Moarte), imnul prietenilor dispăruți, va răsuna alături de sunetul valurilor.
Nu rata concertul, începând cu ora 22:00!

• Luv Mamaia vă invită la petrecerea de deschidere vineri, cu binecunoscuții băieți The Motans. Hiturile lor se vor auzi începând cu ora 23:30!

Sâmbătă, 29 Aprilie

Teatru

• Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” vă invită la piesa “Max și Moritz” De G. Rossini., în coregrafia lui Peter Markus.
Preț bilet: 8 lei pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; – 15 lei pentru pensionari și studenți, pe baza talonului de pensie și a carnetului de student vizat la zi; – 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcție de locul ocupat în sală.
Agenția de bilete – Rezervări – 0241481460.

Evenimente diverse

• Au început înscrierile pentru cursul de prim ajutor!
Costul cursului este de 120 lei și include instruirea realizată de către un medic specialist, suportul de curs în format electronic și certificatul de participare!
Află mai multe detalii pe:
http://asociatiasucces.ro/curs-de-prim-ajutor
Este vorba de unul dintre cele mai utile cursuri, salvatoare de vieți, despre care nimeni nu îți povestește nici la liceu și, dacă nu ești cadru medical, nici la facultate.
Este deosebit de important să știi să salvezi viața celor din jurul tău atunci când aceștia se află în pericol.

• Girls wanna’ have fun la Șușote!
3 deserturi interesante propuse de Christine’s Bakery.
Doamne importante, am zice noi.

1. Tort Queen Elizabeth, creată pentru regina Elisabeta a II pentru ceremonia de încoronare a acesteia. Pe lângă ingrediente clasice de tort mai este și glazura de cocos și curmale. 10 porții
2. Prajitura Greta Garbo, este o prajitură cu foi umplute cu gem (marmeladă) și nucă, acoperită cu un strat generos de glazură de ciocolată. Prajitura este cunoscută și ca Jerbo (Zserbo în maghiară) – ambele nume provenind de la Café Gerbeaud – celebra cofetărie din Budapesta. 10 porții
3. Tort Queen Victoria, prajitura care a inițiat „afternoon tea time”. Blat de pandișpan umplut cu cremă de unt și căpșuni delicioase. 10 porții

Rezervări:
Cristina – 0737229219
Alexandra – 0731015070
Suport culinar: 10 lei/porție

Club

• Seawolves MC împlinește anul acesta 14 ani de existență.
Cu această ocazie invităm toți bikerii și prietenii să celebreze evenimentul împreună
Vă așteptă cu grătare încinse, bere rece și multe alte băuturi cu sau fără alcool, muzică bună și atmosferă de sărbătoare!
Seara va fi animată și de momentul de rock live de pe scena clubhouse-ului: trupa LUPU CEL RĂU, în deschiderea căreia vor cânta tinerii de la ABDUCTION.
Dar boxele vor menține petrecerea în toi până în zori!
Așadar vă așteptăm cu drag sâmbătă – 29 Aprilie, începând cu ora 18.00!

• Tapo Mamaia vă așteaptă cu un invitat surpriză în weekendul de deschidere al sezonului: Irina Rimes! Irina, moldoveanca ce s-a remarcat cu piesa “Visele”, vine să încânte cu alte melodii, ce cu siguranță vor ajunge hituri!
Cei interesați sunt așteptați începând cu ora 20:00!

• Fratelli Mamaia vă invită la o a doua seară de weekend prelungit cu un invitat pe măsura: Eller Van Buuren! Nu ratați evenimentul, începând cu ora 23:30!

Duminică, 30 Aprilie

Evenimente diverse

• Oficial se dă startul Cupei Școlilor la Street Dance, ediția IX, 2017 Etapa Județeană Constanța.
12 județe își unesc forțele pentru a crea evenimentul anului în street dance, iar Constanța nu poate lipsi!
Organizator principal: NEW FORCE OF DANCE | CLUBUL DINO
CO-ORGANIZATORI: Da Vibe Dance Studio
Hype Moves Dance Club
XS Dance Studio

PARTENERI: ISJ CONSTANȚA | Palatul Copiilor Constanța
Locație: Palatul Copiilor Constanta
Data: 30 Aprilie 2017
Ora: 11:00
Intrare: Liberă
Fara taxă de participare pentru faza locală!

SPONSOR EXCLUSIVE SHIPPING SERVICES
http://exclusiveshipping.ro/

CATEGORII:
Gimaziu
1. SHOW PROPRIU
2. 1 VS. 1 HIP HOP
Liceu
1. SHOW PROPRIU
2. 1 VS. 1 HIP HOP

JURIU:
1. Maria Majeri (Bistrița)
2. Mike David (Arad)
3. TBA

REGULAMENT CSSD 2017 :
http://cupascolilorlastreetdance.ro/wp-content/uploads/2017/01/Regulament_CSSD_2017.pdf

CONTACT: Cristian Patachia (0723 620895)
E-mail : cristianpatachia@yahoo.com

• Ca în fiecare an, Asociația Litoral – Delta Dunării organizează un eveniment ce marchează deschiderea sezonului estival pe litoral.

Evenimentul din acest an va avea loc pe 30 aprilie 2017, între orele 16.00 – 23.00, pe Plaja Flora din Stațiunea Mamaia și va cuprinde concertele artiștilor: Ionut Galani & Band, Trupa Provincialii și Trupa Vunk.
Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii și se vor lansa alături sute de lampioane.

Program:
16:00 – 20:00 Warm Up Party
20:00 – 21:00 Ionut Galani & Band
21:00 – 22:00 Trupa Provincialii
22:00 – 23:00 Trupa Vunk
23:00 – 23:15 Foc artificii și lampioane.

• Cristi Popesco, Radu Bucalae și Claudiu Popa ți-au pregătit o seară plină de umor și bună-dispoziție în Racing Pub Constanța.
Duminică, 30 Aprilie, începând cu ora 19:30, ai STAND UP COMEDY de cea mai bună calitate! Runda 2 începând cu ora 21:30.
Rezervări și informații: 0727 722 464.

Club

• Fratelli vă așteaptă și duminică la un party marca Peroni, cu Dj Cruz, Golan și Johnny DaMix, începând cu ora 19:00. Puteți mai întâi să vă delectați la Biutiful by the Sea cu un cocktail dinainte de petrecere!

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x