Nisipul fierbinte, apa perfecta pentru o baie și petrecerile de neuitat anunță ultimul weekend al lunii iulie. Așadar, evenimentele de pe litoral continuă cu ateliere de recreație pentru copii, expoziție de pictură, seri folk, show-uri de stand-up comedy, gala Superkombat și concerte live. Dacă vara este anotimpul tău preferat, litoralul este, cu siguranță, locul unde ar trebui să fii în weekend!

Joi, 28 iulie

Evenimente diverse:

Cabinet Individual de Psihologie Gheorghe Florentina organizează un atelier de recreație pentru copii, cu scopul de a stimula creativitatea copiilor prin diferite tehnici. Numărul maxim de participanți este de 4 copii, cursul ține 2 ore, iar costul este de 50 lei/copil.

Asociația Litoral – Delta Dunării vă invită în fiecare joi, în perioada 14 iulie – 4 august 2016, la „O Vară de Poveste”, două evenimente care îi vor fascina pe cei mici și nu numai. Programul evenimentelor este următorul (în fiecare zi de joi):
– În Satul de Vacanță, între orele 18.00-20.00: spectacol pentru copii (teatru de copii, animație, jocuri, concursuri), pe scena amplasată în zona caracatiței.
– În stațiunea Mamaia, între orele 19.00-20.00: parada personajelor de poveste, pe traseul: Piațeta Cazino – Promenadă – Piațeta Perla – Satul de Vacanță (zona caracatiței).

• Sunteți așteptați la expoziția de pictură cu vânzare a artistului Paul Surugiu-Fuego, denumită „VITRALII”, care se va desfășura la Restaurantul Dorna din Stațiunea Mamaia. Evenimentul va începe la ora 19:00.

• La Zoom Beach se reiau cântările estivale live cu muzică, veselie și foc de tabără. În acest weekend vă încântă auzul Walter Ghicolescu, începând cu ora 20:00, în cadrul Folktrotter Estival.

Restaurant Harlequin Mamaia vă invită să petreceți o seară minunată alături de băieții de la Bosquito. Piese vechi, dar și piese noi vor face deliciul publicului începând cu ora 21:30. Prețul biletului este de 55 lei.

Club:

• În Princess Summer Club va veni Faydee, unul dintre cei mai populari artiști internaționali ai momentului. Petrecerea începe la 23:00, pentru rezervării puteți suna la numărul: 0720 535 383.

La Strada Mamaia vă invită la Romantic Night by Dj Valy. Aveți ocazia de a dansa pe ritmuri fierbinți, special alese pentru nopți de vis la malul mării. Petrecerea începe la ora 21:00.

Vineri, 29 iulie:

Teatru:

• Vineri sunteți invitați din nou în Caruselul Cooltural din Piațeta Casino Mamaia, să începeți weekendul cu zâmbetul pe buze, cu o savuroasă piesă de teatru, comedia “Nimic nu-mi scapă”. O adaptare după „Încurcă lume” de A.D. Hertz, ce pune în scenă o poveste intrigantă, în care dramele conjugale şi disimulările stârnesc hazul. Un mod perfect de a începe weekendul cu zâmbetul pe buze.

Evenimente diverse:

• Sunteți așteptați la un Dancehall nebun cu un vibe de vară alături de gemenele de la Hype Moves, „Anca și Ionela”. Locul de întâlnire este Revloution Dance Studio, la ora 18:00, iar prețul biletului este de 25 lei.

Ion Buncea’s Diving School organizează o tabără de scufundări pentru copii. Pe durata taberei va fi efectuat cursul de scufundări NAUI Junior Scuba Diver, iar pentru cei deținători de brevet de scufundări se va efectua cursul NAUI Advanced Scuba Diver sau NAUI Rescue Scuba Diver. Vârsta minima de participare este de 10 ani.

Club:

• În Princess Summer Club din Mamaia, B.U.G. Mafia vor susține un concert incendiar. Petrecerea va începe la ora 21:00.

Vescan, unul dintre artiștii de succes ai momentului , va concerta live vineri în Bellagio Mamaia, începând cu ora 23:00.

• La Argo Pub sunteți așteptați să petreceți o noapte minunată în ultimul weekend din iulie. Startul petrecerii se da la ora 23:00 și ține până în zorii zilei.

Sâmbătă, 30 iulie:

Teatru:

• Sâmbătă, 30 iulie, la Carusel Cooltural publicul va afla ce înseamnă să fii ‘Între ciocan și nicovală’, alături de Maia Morgenstern și Mircea Rusu, în regia maestrului Horațiu Mălăele. Seara va fi încheiată de celebra trupă Proconsul, care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Evenimente diverse:

• Pe scena Summerkiss din Piața Ovidiu vor concerta în această săptămână Delia, Alina Eremia, Lora, Lidia Buble, Grasu XXL și Guess Who. Gazdele evenimentului, matinalii de la Kiss FM, Sergiu şi Andrei alături de Dan Finţescu vă aşteaptă din nou în piaţă, pentru o seară de distracţie cu unii dintre cei mai apreciaţi artişti din România!

Începând cu data de 30 iulie și până pe 3 august, constănțenii și turiștii sunt invitați la Festivalul de Artă „Tomisul Etern”, să urmărească concerte de pian, violă și vioară, precum și expoziții de pictură, design și sculptură ale elevilor și profesorilor Colegiului Național de Artă „Regina Maria”. Festivalul va avea loc pe faleza Cazinoului din Constanța, unde cap de afiș este tânărul pianist și profesor Octavian Renea, absolvent al C.N.A.”Regina Maria”. Spectacolul va avea loc între orele 18:00-22:00, accesul fiind gratuit. Cu toate acestea, va exista o cutie pentru donații, fondurile fiind utilizate pentru amenajare peisageră în curtea colegiului.

Social Hub Forte Life Constanța vă invită să luați parte la cursul de constelații familiale. Constelatiile familiale reprezintă o metodă terapeutică ce are ca obiectiv restabilirea echilibrului familial și organizațional. Cursul va fi susținul de dr. Cătălin Ilie, infoenergoterapeut, maestru Karuna, terapeut Thetahealing, radiestezie, Reiki. Investiția este de 250 lei.

• Pe 30 și 31 iulie la Maritimo se desfășoară competiția de Monopoly și Pie Face. Înscrierile se fac între 14-29 iulie la Info Desk.

Competiția Bergenbier are loc la Maritimo! Strânge-ți gașca și înscriete în competiție, pentru probe de fussball, arhitectul berar, sut și… Berbenbier, la jaloane!

• La Kudos Beach va avea loc Cool Beach Saturday Party, începând cu ora 13:00. Sunteți invitați să vă relaxați pe plaja, să ascultați muzică și să faceți baie în mare până a doua zi dimineață.


• Ultima sâmbătă a fiecărei luni este dedicată unui tur pentru toți cei doritori să-și cunoască orașul, istoria și poveștile. Locul de întâlnire rămâne aceeași hartă Mozaic din Parc Fantasio la ora 18:00. Durata: aproximativ 2.5 ore.

• Cel mai popular luptător român Cătălin Moroșanu va avea parte de un test dificil pe 30 iulie în gala Superkombat, de la Idu Tenis Arena din Mamaia, acolo unde îl va înfrunta pe turcul Murat Aygun, campion mondial ISKA și totodată neînvins până în prezent la profesioniști. Vino să îl vezi pe el și pe mulți alții la Superkombat Mamaia, începând cu ora 20:00.

Club:

• La Ego Summer Club Mamaia va fi o seară incendiară, în compania lui Miguel Campbell, Moonsound și Midi Culture. Petrecerea începe la ora 22:00.

Crazy Beach vă invită la evenimentul TASTEmakers After Sunset. Pentru cei interesați, este organizat un concurs unde puteți câștiga una din cele 5 invitatii VIP duble. Regulamentul concursului îl puteți găsi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/crazybeach.ro/?fref=ts.

Duminică, 31 iulie:

Evenimente diverse:

• Turiștii și constănțenii sunt așteptați la The Color Run Tropicolor World Tour 2016, eveniment ce are loc în stațiunea Mamaia. Numărul biletelor este limitat la 500.

El Comandante Năvodari invită fanii muzicii folk de pe litoral și nu numai la un concert memorabil alături de Mircea Vintilă. Prețul unui bilet este de 20 de lei și acestea sunt disponibile la Casa Damadian (Piata Ovidiu 13, tel: 0734 747 473) sau la El Comandante Năvodari.

• Duminica este dedicată integral muzicii de cea mai bună calitate la Carusel Cooltural. Trupa Basska în stil ska, reggae, hip-hop, drum’n’bass și rock, vin să spună o poveste inspirată, tânără și de neratat. The Kryptonite Sparks este un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de hard rock, alternative, blues, funk și avant-prog. Și nu doar pentru cunoscători, Rise Of Artificial — ROA, cu un sound inconfundabil și piese extrem de cunoscute publicului de toate vârstele, va încheia seara de 31 iulie.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x