Anul 2016 s-a scurs cu repeziciune, parcă pe nesimțite, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să sperăm ca anul ce vine să ne aducă și mai multe clipe minunate, de fericire, cu mai multe realizări pe plan personal și profesional.
Astfel, weekendul acesta este plin de petreceri care să marcheze intrarea în Noul An, fie că vrei să petreci în club sau la restaurant. Și, mai apoi,pe 1 ianuarie ești invitat la o tură de sport pe bicicletă, pentru a îți reintra în forță.

Joi, 29 decembrie

Evenimente diverse

• Joi, 29 decembrie, începând cu orele 21:00, Jezebel va concerta la Stage Pub, Constanța.
Una dintre cele mai sonore și versatile voci ale momentului, Izabela Barbu, aka Jezebel a susținut sute de concerte în țară, dar și în străinătate, atât la evenimente din spațiul public cât și la evenimente din mediul privat.
Abordează genuri și stiluri muzicale diferite, trecând cu naturalețe, pasiune și o rară versatilitate de la folclor – tradițional ori prelucrat – la jazz, de la chansonetta la tango argentinian, de la ritmuri cubaneze la muzică tradițională Mexicană, de la muzică românească interbelică la fado, de la muzica sacra la bell canto. Rezervări: 0746.977.971- 0736.079.266
Suport artist: 30 lei.

Vineri, 30 decembrie

Evenimente diverse

• Retrăiește atmosfera de vară alături de Hotel IAKI, pe 30 Decembrie 2016, începând cu ora 20:00. Evenimentul va fi întreținut de un moment artistic, de o cină cu bufet suedez și de muzică bună.
Tariful este de 120 lei/persoană. Pentru grupuri mai mari de 10 persoane, tariful este de 100 lei/persoană.

Sâmbătă, 31 decembrie

Evenimente diverse

• Princess Club Constanța vă invită să petreceți noaptea dintre ani alături de ei.
– buffet suedez
– tort
– sampanie
– program artistic
– trupa de dans modern, popular si oriental.
Prețul este de 90 lei/persoană, iar distracția și voia bună vor fi ingredientele unei petreceri memorabile!

• Melody Grand Ballroom vă invită alături la trecerea dintre ani, să savurați ultimele picături din 2016 și să ciocniți încrezători paharele, pentru 2017! Muzica live a formației Tomis Quartet și nenumăratele momente artistice surpriză, vor transforma seara dintre ani într-un eveniment distins, de la care nu ai voie să lipsești!

• Pentru noaptea dintre ani, bucatarii Le Premier Constanța v-au pregătit un meniu extraordinar din 6 feluri alese cu grijă iar de programul artistic se vor ocupa:
Robert Cristian Nicolae, Lucian Colareza, Torra, Ansamblul de dansuri grecești Elpis, precum și dj.
Prețul este de 450 lei – meniu 6 feluri, open bar pentru băuturi selectate.
Rezervări la : 0753 099 099 si rezervari@lepremier.ro

• Sensation Media Group te invită pentru al treilea an consecutiv la cea mai retro petrecere dintre ani. Vino și petrecere alături de prieteni și familie pe muzica anilor 60-70-80-90 în noaptea dintre ani pentru a vă reaminti împreună vremurile de altă data la Hotel Ibis. Free bar & free bufet.

• Ego Club Mamaia vă invită la o seară de neuitat în cinstea anului ce a trecut, sărbătorind anul ce va urma. Invitații speciali vor fi: Taraful Norocel, Nikolas Papadopulos și Ansamblu&Nea Ellada. Prețul este de 300 lei/persoană.

Duminică, 1 ianuarie

Evenimente diverse

• În prima zi a anului nou sunteți așteptați să dați o tură de oraș sau ceva mai departe, daca e vreme frumoasă. Scopul este acela de a le arata oamenilor că iubiți bicicleta și că iarna nu e un impediment pentru efortul fizic sănătos. Cu atât mai mult cu cât dezintoxicarea de după masa de Revelion este un plus! Cei interesați sunt așteptați în fața Casei de Cultură la ora 14:00.

Un An Nou fericit!

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x