E frig din nou, bate vântul și deja ne lipsesc zilele calde de vară, briza racoroasă a mării și apusurile târzii. Dar știi ce ne face să ne simțim mai bine în zilele de toamnă? Evenimentele din weekend! Ești invitat să dai participi la seri de teatru, de stând-up, la o lansare de carte sau la activități sportive cât vremea încă ne permite.

Vineri, 29 Septembrie

Teatru

● La Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” va avea loc concertul Medalion Dinos Constantinides, dirijată de Cristian Brâncuși. Prețul va fi 8 lei pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi;-15 lei pentru pensionari și studenți, pe baza talonului de pensie și a carnetului de student vizat la zi;-20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcție de locul ocupat în sală.

Evenimente diverse

● Med Solutions Group vă invită la Conferința Multidisciplinară PedDex ”Prioritati și perspective în îngrijirea sănătății mamei și copilului”, ce va avea loc la Constanța, în perioadă 29-30 Septembrie 2017 la Hotel Ramada (B-dul Mamaia, zonă Lacul Tăbăcăriei).
Conferința își propune să aducă în prim-plan încurajarea colaborărilor medicale dintre medicii ginecologi, pediatri, neonatologi, medicii de familie, dar și alte specialități medicale pentru care este de interes aspectul sănătății cuplului mamă-copil.
Participanții la eveniment vor primi 9+18 puncte EMC (pentru medici) și 12+18 puncte EFC (pentru farmaciști).

 

● Pe tine ce te pasionează?
Chimia? Ingineria? Poate chiar astronomia? Ce spui de robotica sau antropologie? Despre nanotehnologie și speologie câte știi?
Tainele acestor științe le vei putea descoperi pe 29 septembrie în VIVO! Constanța! Te așteptăm începând cu oră 17:00 la Noaptea Cercetătorilor Europeni, în zona intrării numărul 3.
Mai multe detalii: http://bit.ly/2hhVBuy

 

● Dacă nu ar fi ficțiune, seria Julieta ar fi o radiografie a vieții din spitalele private, a conflictelor dintre medici, a corupției din sistemul medical, a miței pentru vânzarea și decontarea medicamentelor sau a re-exporturilor. Dar este ficțiune, așa că romanul e despre cercetări medicale în domeniul cardiologiei, spioni internaționali și povești de iubire.
Analiza personajelor și a relațiilor de cuplu o va face invitata specială, Carmen Paraschivescu. Psiholog clinician și specialist psihoterapie de familie și cuplu, Carmen va face analiza personajelor și a motivațiilor. O bună cunoaștere a poveștilor ajută la învățarea comportamentelor sănătoase de zi cu zi. Mereu e de preferat să înveți din experiența altora decât din propriile greșeli.
Dacă v-am captat atenția sunteți așteptați la Barissimo începând cu ora 17:00.

 

● Cornel Gabriel Pasăre îți propune o cale simplă dar deosebit de eficientă prin care ai oportunitatea de a te reconecta la resursele tale, cu puterea interioară și cu starea de bine printr-o serie de exerciții și instrumente simple și ușor de aplicat. Aceste exerciții sunt inspirate din tradiția și experiența popoarelor în care longevitatea este o chestiune firească. Tai Chi, Tao Yin, reflexologie, stretching sunt numai câteva dintre științele din care provin aceste serii de exerciții. Toate aceste fiind dublate de o mai profundă înțelegere a mecanismelor psiho-somatice ce stau la baza bunei funcționări a corpului.
Detalii administrative:
Data: 29 septembrie 2107
Oră: 10.00 – 13.00
Locație: Restaurant Poftă de Verde, Strada Chiliei 2, Constanța
Poftă de Verde: 0736 676 006
Cornel Gabriel Pasăre: 0761 044 023
Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierii.
Preț: 80 lei.

● Be Sociable a ajuns și la mare.
Creativitatea este o portiță care ne ajută să găsim soluții mai ușor și să le aplicăm în mod eficient, apelând la gândirea critică și totodată spontaneitate.
Dacă ești interesat să înveți lucruri noi despre tine și cei din jur, să te exprimi liber într-un cadru non-formal atunci vino alături de noi! Fără pix și carnețel, vă fi nevoie doar de prezența și implicare. Această activitate se adresează tuturor, tinerilor, printre care și persoanelor cu dizabilități și implică o serie de exerciții și jocuri care ne vor ajută să ne (re)descoperim, învățând despre noi și societate, spirit civic și leadership.

Îți place ideea proiectului, dar nu poți să participi? Trimite unui prieten evenimentul sau da-l tuturor mai departe folosind butonul magic de share.
Vino cu noi pe 29 septembrie să fim creativi împreună și să ne distrăm învățând! Participarea este gratuită!
Pentru înscrieri, accesați link-ul
https://docs.google.com/forms/d/1oH7hz8aI1k17MFIb4Z2xsLa4626UjQAKKcd7JWZsZmk/edit

 

● În urmă cu ceva timp, un argentinian și un spaniol s-au întâlnit în București.
După un schimb de cuvinte și-au dat seama că au în comun o pasiune specială: muzică!
Un proiect frumos în care argentinianul dansează flamenco, spaniolul cântă tango. Așa a luat naștere LUFA DUET-o combinație de mai multe stiluri muzicale ( rumbă flamenco, balade romantice, pop ), care să se „muleze” perfect pe personalitățile lor diferite.
Vineri 29 septembrie, oră 20:00 pe scenă restaurantului Hacienda del Sol îi avem că invitați speciali pe:
LUCAS MOLINA-Argentina
RAFA CASADO-Spania
Și pentru ca totul să fie perfect, Chef JOSE MANUEL DOMINGUEZ va găti special pentru dumneavoastră o delicioasă paella după rețetă autentică spaniolă!

Pentru rezervări, vă rugăm să sunați la numărul: 0743 784 348
Suport artiști: 25 lei.

 

Club

● Goblin își redeschide porțile pentru toți! Așa că sunteți așteptați să veniți în număr cât mai mare deoarece intrarea este liberă iar prețurile vor fi promoționale!

Sâmbătă, 30 Septembrie

Teatru

● Trupa Suflețel invită copiii, părinții și bunicii în lumea fascinantă a poveștilor lui Ion Creangă. Personajele, interpretate cu umor și originalitate, reprezintă un exemplu pentru noi toți.
Această adaptare a poveștii lui Creangă, „Fata babei și fata mosneagului“ îi va face pe cei mici să aprecieze pe deplin lumea basmului românesc. Într-un spectacol captivant și interactiv, umorul și mesajele moralizatoare, prezente la tot pasul, vor constitui o desfătare și o lecție pentru ei.
Sâmbătă, 30 SEPTEMBRIE, ORA 11.00, Trupa Suflețel vă așteaptă la HARLEQUIN Mamaia pentru a vă prezenta lumea plină de farmec a lui Ion Creangă!
Rezervări 0766 400 181
Bilet 25 lei/persoană
Rezervarea telefonică este obligatorie.

Evenimente diverse

• Sunteți așteptați la DIALOGUL TRANSFORMĂRII: un altfel de eveniment, bazat pe interacțiune, pe conversație directă, pornind de la problemele voastre concrete, acasă sau la școală. L-am numit ”dialogul transformarii”, cu încrederea că întâlnirile noastre ne vor ajută să fim mai buni, mai prezenți și mai inspirați în relația noastră cu copiii!
Înscrieri la voceaparintilor@gmail.com
Cost bilet: 120 lei.

● La cererea clientelor studio-ului Vitality Pilates Studio, se va organiza o întâlnire deschisă cu Cristina Paula Teodorescu, instructor autorizat de HATHA Indian YOGA, o zi în care cei prezenți vor pune mai multe întrebări și află mult mai multe răspunsuri în privința a ceea ce înseamnă această practică pentru noi că femei.
Vom încheia evenimentul punând în practică cele discutate printr-o clasă de Hatha Yoga (începând cu oră 11:30).
OPEN YOUR ANAHATHA (deschide-ți inimă)
Prima ședința de YOGA este GRATUITĂ!

● Îți dorești să începi să practici Yoga, dar nu prea știi de unde să o apuci 🙂 ? Vrei să afli mai mult despre Yoga, respirația corectă, meditație?
Atunci acest workshop este pentru ține.
Te invităm cu drag la un workshop gratuit în care vom explora împreună modalități simple de a elimina stresul, a stărilor de anxietate, a insomniei, a problemelor de digestie.
Practica posturilor Yoga și a respirației corecte are că prim scop eliminarea stresului, a nervozității, a iritabilității, a anxietății dar și a durerilor de spate, problemelor digestive și durerilor de articulații.
Workshop-ul vă cuprinde o sesiune de Q & A în care poți aduce TOATE întrebările tale despre ce este și ce nu este Yoga.
La sfârșitul acestui workshop, fiecare participant va primi o ședința gratuită de Yoga, la Yoga Joy Studio.
Unde: Yoga Joy Studio, str Theodor Burada, nr 21.
Când: Sâmbătă, 30 sept., oră 10.30
Cât durează: 90 min
Sună-ne la 0725326627 pentru mai multe informații.

● Sâmbătă, 30 septembrie, începând cu oră 14.00, în zonă intrării numărul 3 a complexului comercial VIVO! Constanța, toți cei prezenți vor avea parte de un program variat, din care nu vor lipsi momente artistice susținute de copii de la diferite cluburi și cercuri școlare.
Evenimentul se adresează atât celor mici, cât și celor mari, părinți și bunici.

CONCURSURI
-micul polițist
-micul ecologist
-cea mai bună voce
-cel mai bun moment de dans
-cea mai frumoasă creație vestimentară
-100% activități, 0% drog

Partenerii proiectului:
-Ministerul Educației Naționale
-Inspectoratul Școlar Județean Constanța
-Inspectoratul General al Poliției Române
-Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității
-AGENȚIA NAȚIONALĂ ANTIDROG
-DHS VIAȚA PRIN MIȘCARE
-Agenția de Cursuri și Traduceri ACT
-UNESCO România

Club

• Doors începe seria de concerte 2017-2018 cu legendarii CARGO. Aveți ocazia să îi vedeți în formula: Adi Barar – chitară, Adrian Igrisan (Baciu)- voce, Tăvi Pilan- tobe, Ionuț Cârja – clape și Alin Achim – bass. Se anunță o primă sâmbătă seară de neuitat.
Be rock, be at 8 o’clock at Doors Club!
Bilețele se pot achiziționa la prețurile: 40 de lei (locuri în picioare), 50 de lei (locuri la tejghele și mesele înalte de pe ring) și 60 de lei (locuri la canapele).
Info și rezervări la tel.: 0763661622

● Clujenii de la Vesperă vor concerta, sâmbătă, 30 septembrie pe scena Rock Halle, începând cu oră 21:00.
Facebook: https://www.facebook.com/VesperaRomania/
Suport artist: 20 lei.

● Toți adolescenții orașului Constanța sunt invitați să petreacă alături invitatul special al evenimentului ȘATRĂ BENZ în data de 30.09.2017 în locația Club Ego Mamaia.
Accesul în locație se va realiza cu începere de la orele 21.00.
Va informăm că accesul la eveniment se va face doar pe bază de bilet cu valoare de 30 ron achiziționat înainte de eveniment, neachiziționarea acestuia până pe data de 29.09.2017 va face imposibilă prezența dumneavoastră la eveniment.

Duminică, 1 Octombrie

Evenimente diverse

● SanaSport te invită să participi la antrenamentul săptămânal SANASPORTduminica, 01 octombrie 2017, oră 09:00, plajă Mamaia-zonă Cleopatra!
Punct de întâlnire: parcarea AquaMagic
Program antrenament:
-încălzire mobilitate, școala alergării;
-alergare pe nisip/asfalt: 5 km sau10 km
-stretching
-hidratare/vitaminizare
Prognoza meteo: cer variabil, 24 gard Celsius , vânt slab NE 13km/h.
Încetează să mai fabrici scuze, ALEARGĂ PUR ȘI SIMPLU!

● “Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!”
Sub această deviză, sunteți invitați duminică, 1 octombrie, să vă alăturați acțiunii de ecologizare a siturilor arheologice din Centrul Istoric al Constanței.
Vom colecta deșeurile și vom îndepărta buruienile care acoperă vestigiile milenare ale Tomisului.
Toate materialele necesare desfășurării acestei acțiuni, vor fi puse la dispoziție de către organizatori. Va așteptăm duminică de la ora 9, în fața Muzeului de Istorie, Piața Ovidiu 12!

● Duminică, 1 Octombrie, de la 19:30 sau 21:30 ai STAND UP COMEDY de cea mai bună calitate la Racing Pub Constanța!
COSTEL îți oferă 2 show-uri pline de umor spumos care te vor suprinde.

REZERVĂRI: 0727 722 464

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x