Până și în zilele lui Octombrie vremea de afară te îmbie la o plimbare pe malul mării. Mirosul sărat al apei este un remediu excelent pentru a te realxa și a te încărca cu energie pozitivă pentru săptămâna ce vine.
Dar dacă vrei să diversifici planurile de weekend, îți propunem să alegi din: lansarea FIFA 17, stand-up comedy, petreceri de karoke, concert simfonic, expoziție de it & gadgeturi, un brunch relaxand duminică sau o seară de teatru.

Joi, 29 septembrie

Evenimente diverse

• La BB Center se va desfășura un curs pentru gimnastica și masajul bebelușului, unde timp de 2 ore mămicile vor primi informații teoretice, iar mai apoi vor exersa practicile învățate pe bebeluși sau pe păpuși, alături de Mihaela, kinetoterapeut si Doula BB Center. Investiția este de 70 lei, iar înscrierile se fac pe adresa alinaflorea@bbcenter.ro .

• Media Galaxy din Centrul Comercial Tom pregateste joi, 29 septembrie 2016, un eveniment special cu ocazia lansării celui mai nou episod al seriei legendare de simulatoare sportive, FIFA 17. Toți fanii seriei FIFA sunt așteptați joi, la ora 18:00, pentru o experiență autentică de fotbal.

• Harlequin Mamaia îl aduce în fața dumneavoastră pe Doru Octavian Dumitru cu un nou spectacol de comedie joi, 29 septembrie ora 21:00. Prețul unui bilet este de 40 de lei și se achiziționează de la restaurant, zilnic.


Club

• În Cuba Bar Constanța joi este seară de karaoke, cu oferte speciale la băutură. Pentru cei interesanți, un shot de Tequila va fi 3 lei, iar Cuba Libre 10 lei. Prețurile vin în ajutorul celor care vor să își facă curaj să își poată etala calitățile vocale! Petrecerea începe la ora 21:00.

Vineri, 30 septembrie

Teatru

• La Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” se va ține un concert simfonic al Medalion Dinos Constantinides, al cărui dirijor este Vlad Conta, iar soliști Iwona Glinka la flaut, Maria Asteriadou la pian, Athanasios Zervas și Jeremy Justeson la saxofon. Concertul va începe la ora 19:00.

Evenimente diverse

• Dacă vrei sa închei în pași de alergare ultima zi de septembrie, ești așteptat în fața complexului Cleopatra, să alergi pe malul mării, la apus. Traseele sunt următoarele:
„Furnicuța relaxată”: Cleopatra – Cazino Mamaia – Tan-Tan / retur – 4km
„Greiere voios”: Cleopatra – Cazino Mamaia – Hotel Rex / retur – 6km
„Iepure sprinten”: Cleopatra – Cazino Mamaia – Hotel Vega / retur – 8 km.

• Vineri, la Jump Kids Playground este seară de jocuri interactive, concursuri de dans și karaoke. Dacă vrei ca micuțul tău să se simtă bine și să își facă noi prieteni, Jump Party este locul potrivit. Prețul pentru 2 ore este de 30 lei/copil.

Club

• La DC Café vineri este seară de karaoke, începând cu ora 20:00. Pentru aceia dintre voi care doresc să se distreze, playlistul este următorul:
1.Justin Bieber- Sorry
2. Justin Bieber- Love yourself
3. Charlie Puth- one call away
4. Shawn Mendes- Stitches
5. Ruth B- Lost Boy
6. Taylor Swift- Blank Space
7. Katy Perry- Roar
8. Carly Rae Jepsen- Call Me Maybe
9. One Direction- what makes you beautiful
10. Miley Cyrus- The climb
11. Miley Cyrus- Party in the USA
12. Britney Spears- Baby One More time
13. NSYNC- Bye, Bye
14. Backstreet Boys- I want it that way.

Sâmbătă, 1 octombrie

Evenimente diverse

• Când tehnologia dă check-in la Maritimo, tu dai join? Între 1 și 2 octombrie, cele mai tari branduri aduc cele mai noi inovații tehnologice la târgul „IT & Gadget” de la Maritimo, pentru ca voi să le testați. La eveniment va participa și cel mai cunoscut blogger român din domeniu: George Buhnici.

• Hipnotistul Andrei Voicu, în colaborare cu psihoterapeuta în formare, Ericksoniana Chiforeanu Eliza, vă invită pe data de 1 octombrie 2016, în Constanța pentru o „Seară Hipnotică”. Se vor aborda subiecte precum: istoria hipnozei, hipnoza nonverbal, relaxarea fizică și mentală, analgezia și multe altele. Biletul de intrare la eveniment este de 50 lei, iar prețul ședințelor individuale este de 200 lei/ședință.

• La Pavilionul Expozițional este a doua săptămână a Sărbătorii Recoltei și a Vinului Dobrogean, care-i are invitați pe cei de la Bere Gratis. Aceștia vor întreține atmosfera pentru oamenii harnici și cu chef de distracție de la malul mării. Participarea la eveniment este gratuită!

• În cadrul campaniei România Modernă, la Constanţa, sâmbăta acesta de la ora 19:00, în faţa Teatrul Naţional de Operă și Balet Oleg Danovski, o sa fie evenimentul Neon Spinning, în aer liber pe muzică cu neoane colorate urmat de o petrecere Ciuc Radler. Eveniment pentru persoane de peste 18 ani. Puteți să dati join pe pagina evenimentului: https://web.facebook.com/events/1797873350428389/?_rdr.


Club

• În Club Bellagio Mamaia se numără bobocii! Sâmbătă, artista momentului, Delia, vine pentru toți bobocii constănțeni în club Bellagio. Poți asculta hiturile momentului alături de artistă, apoi îți poți susține colegii sau preferații la concursul de Miss și Mister. Doritorii ar trebui să se grăbească deoarece biletele sunt în număr limitat!

Duminică, 2 octombrie

Teatru

• La Teatrul de Stat Constanța se va pune în scena piesa “Uciderea lui Gonzago”, de Nedialko Iordanov, traducerea de Ion Sapdaru. Evenimentul va avea loc ora 19:00, iar biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a teatrului.


Evenimente diverse

• Negura Bunget susține în 2016 un turneu aniversar european cu peste 50 de concerte, iar pe data de 2 octombrie vor concerta în Club 13, eveniment menit să sărbătorească lansarea oficială a noului album “ZI”, dar și cei 20 de ani de activitate. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

• La Șușote a reînceput sezonul boardgame-urilor și sunteți așteptați la primul concurs de Catan din aceasta toamnă, indiferent de nivel pentru că se va juca jocul de bază, vor fi premii și primele locuri se vor califica la etapa națională.

• În a doua zi a lunii Octombrie, Le Premier vă pregătește un brunch plin de preparate savuroase, un răsfăț culinar binemeritat pentru un sfârșit de săptămână tomnatică. Pentru început puteți savura muffins cu somon fume și creme fraiche, tempura de fructe de mare, bruschete cu hribi și trufe, guacamole cu creveți, apoi felul principal constă în steak de Black Angus, servit cu sote de broccoli, roșii confiate și sos Hollandaise, lasagna vegentariană cu hribi și spanac, iar ca desert tartă de cicolată picantă, cu crumble de alune și fructe de padure, eclere franțuzești cu cafea/ ciocolată veritabilă columbiană cu lapte. Evenimentul îl va avea ca invitat special pe White Trumpet, iar prețul este de 79 lei/persoană.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x