Bate vântul? Temperaturile au început să scadă? Acestea nu sunt motive de stat în casă în acest weekend!
Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu evenimente care să contrazică vremea, precum: Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului, show de stand-up, workshopuri de dezvoltare personală, concerte live cu Bosquito, The Motans, Mădălina Mantu și mulți alți artiști cunoscuți.

Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți din lista de mai jos evenimentele care vă surâd

Vineri, 3 Noiembrie

Teatru

● Teatrul Național Constanța vă invită la piesa “Scaiul”, vineri, de la ora 19:00. Deși titlul original al piesei lui Georges Feydeau era „Lipitoarea”, regizorul, regretatul Ion Lucian, a găsit un corespondent mai potrivit în limba română. Piesa este despre amanta-scai, de care nu poți să scapi cu binele, orice ai face.
Teatrul de Stat se pregătește să aniverseze zece ani de când acest spectacol se joacă la Constanța cu sălile pline.
În distribuție, Dana Dumitrescu, Mihai Sorin Vasilescu, Cosmin Mihale, Adrian Dumitrescu, Ileana Ploscaru, Iulian Enache, Dan Cojocaru , Laura Iordan Adrian, Ana Maria Ștefan, Măria Lupu, Remus Archip, Alexandru Mereuță, Andrei Cantaragiu, Laura Crăciun, Gelu Ciobanu, Emil Băncilă, Dănuț Capră, Ion Mandache. Scenografia: Luana Drăgoescu, decoruirile: Mihai Madescu.

Evenimente diverse

● ASOCIAȚIA „CENTRUL DE COMUNICARE ȘI DEZVOLTARE UMANA – Phoenix” și Cabinet individual de psihologie Roxana Rohan organizează vineri, 3 Noiembrie un curs de Evaluare complexă psihodiagnostică și psihopedagogică. Acest curs nu oferă la final o diplomă prin care se dobândește o competentă profesională, este un curs de formare continuă.
Costul este de 250 lei, programul 10:00-13:30, urmat de pauză și reluarea cursului de la 14:30- 18:00.
Telefon: 0725 621 662
E-mail: roxana.rohan@yahoo.com.

● Poftă de verde te invită să descoperți împreună un spațiu fascinant: lumea emoțiilor. Prin intermediul acestui eveniment ai oportunitatea de a te conecta cu emoțiile tale, într-o manieră mai profundă, mai eficientă și mai echilibrată.
Povestiți despre:
-Definiri conceptuale (emoție, sentiment, afect)
-Geneza emoțională. Cum se nasc emoțiile, cum se manifestă și ce efecte profunde pot avea
-Tipuri de emoții: constructive și emoții distructive
-Dinamica emoțională în viața personală, viața socială și viața profesională
-EU și EL (EA). Tipare de exprimare emoțională feminină și masculine.
-Emoție și Mental. „Inima și mintea”.
Cât costa acest eveniment? Atât cât decizi tu.
Pentru detalii și înscrieri: 0736 676 006.

● Vineri, 3 noiembrie, te invităm la o seară de muzică live, în care dansul și buna dispoziție sunt obligatorii. La Scoica Land vă oferă o bere Tuborg Christmas Brew de început, de încălzire, iar muzica este asigurată de Bosquito. Când spui Bosquito, spui voie bună, dans și spectacol, așa că Pas cu Pas te invităm să îți rezervi locul, Așa că Bem și Hopa Hopa petrecem până târziu!
Prețul biletului: 50 LEI!
Rezervări la 0723 726 422.

● Vă mai aduceți aminte ?
Vă este dor de chefurile anilor ’90?
Vineri, 3 Noiembrie, facem mare bairam alături de trupa Azur și Nelu Vlad și ale lor Mona, Cenușăreasa, S-a rupt lanțul de iubire, în Stație la Lizeanu și multe multe alte hituri în două sau trei reprize de concert!
La ora 19:00 te asteptăm cu masa pusă, iar de la ora 22:00 cu spectacolul pe scenă.
Biletele pot fi cumpărate:
Restaurant Pescăresc Între Ape
Bd Republicii Km 15.5 ( DN 39 )
905360 Eforie Sud, Constanța, România
Preț bilet 55 de ron
Rezervările se fac la: 0728328082.

Club

● V-ați pregătit costumele? Pe 3 noiembrie, la ora 20:00, sunteți așteptați să petreceți o seară magică alături de Goblin. Lăsați-va purtați de val în atmosferă Fantasy Night și sărbătoriți Halloween-ul alături de echipă Interact și Rotaract Constanța!
Vă promitem o noapte fantastică – atât la propriu, cât și la figurat: fantome, creaturi mitice, pinata cu surprize, dragoni, unicorni, sclipici, confetti și multe alte elemente surpriză!
De asemenea, vârsta minima acceptată este de 16 ani, iar prețul unui bilet este de 20 de lei.

● Un nou weekend plin de distracție începe cu un super concert live susținut de talentații artiști de la Acoustic Dream, un band ce ține publicul în picioare pe tot parcursul show-ului cu coveruri după cele mai bune melodii pop-rock din toate timpurile! Apoi continuăm distracția până în zori alături de Dj DmC!
Cristian Munteanu (voce), Tibi Topor (trupa Praf în Ochi, chitară & voce), George Radu (clape, voce), Laurențiu Tănase (bass) și David Gheorghe (tobe), membrii trupei Acoustic Dream, abia aștepta să vă întâlnească șiș ă vă încânte cu repertoriul lor!

● Fratelli vă invită la un show de excepție alături de The Motans. Trupa momentului va concerta vineri pe scena Fratelli Constanța hituri precum Versus, August, Weekend, 1000 RPM, începând cu ora 11:30.
Pentru rezervări: officeconstanta@fratelli.ro | 0725.510.000

Sâmbătă, 4 Noiembrie

Teatru

● Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului, revine și în acest an la Constanța! Organizat de Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”, festivalul ajuns în prezent la a XLIII-a ediție, vine în întâmpinarea publicului constănțean cu 14 spectacole de excepție ce vor avea loc în perioadă 4-26 noiembrie.

SÂMBĂTĂ, 4 noiembrie 2017-ora 18.30-Sala Teatrului
AIDA de G. Verdi
Regia artistică ELEONORA CONSTANTINOVA
Scenografia GRIGORE GORDUZ
Soliști ANDA POP Brașov, RĂZVAN SARARU, LUCIA MIHALACHE debut, VASILE CHISIU Germania, OREST PASLARIU București, CONSTANTIN ACSINTE, ELENA ROTARI, IULIAN BRATU
Conducerea muzicală GHEORGHE STANCIU.

Evenimente diverse

● Grupul Civic Tătar are deosebita plăcere să vă invite la vernisajul de pictură „Culori Dobrogene”.
Vernisajul se va organiza sâmbătă 4 noiembrie, orele 11:00 la Art Gallery (în incinta Tomis Mall, etaj 1) unde va expune pictorul Ferodin Iaia.
Evenimentul este prezentat de prof. univ. dr. Ibram Nuredin.

● Game on 2 – Gaming Lounge vă invită la campionatul FIFA 18 PS4 1vs 1.
Sala: Game ON 2 – Bulevardul Mamaia intersecție cu Mihai Viteazul
REGULAMENT – CAMPIONAT CU PREMII ÎN BANI
FIFA 18 – 1 VS 1 – PS4
Taxa de înscriere: 30 Lei / persoană
Taxa de participare se plătește la sală.
SE PREMIAZĂ LOCURILE 1, 2 și 3, iar premiile se formează din totalul banilor strânși din înscrieri, în funcție de numărul de participanți.

● Centru de CONSILIERE și DEZVOLTARE PERSONALĂ invită ASOCIAȚIA CCDU-PHOENIX pentru organizarea următorului eveniment: Curs-Inspector/Referent Resurse Umane – autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări!
La cel mai mic preț – 200 ron + 100 ron atestatul/persoană – preț promoțional pentru proaspeții absolvenți de liceu.
Pentru cei care doresc să parcurgă ambele cursuri se oferă o reducere de 50 ron
Adresă sălii de desfășurare – CONSTANȚA
CENTRUL DE PSIHOLOGIE DOBROGEA (vis-a-vis de Teatrul Fantasio), Bulevardul Ferdinand 38, Constanța.
Persoană Contact Constanța: Roxana Rohan
Telefon: 0725 621 662
Email: roxana.rohan@yahoo.com.

● Revista Manifest Românește, în fericita colaborare cu Fundația Sfinții Martiri Brancoveni și Rotary Club Constanța oferă publicului constănțean o nouă premieră, un nou eveniment cultural de clasă.
Acesta este primul recital susținut de Sergiu Cioiu la malul mării de la ultima sa apariție aici, în vara anului 1981, la Costinești, cu recitalul La o adică.

PE CINE NUMIM… EU ?
CÂNTECE ALE PREZENTULUI CONTINUU
Sâmbătă, 4 noiembrie 2017, orele 19:00
Teatrul pentru Copii și Tineret Căluțul de Mare” – Sala Elpis
Strada Aristide Karatzali, nr. 16, Constanța
Preț invitație: 20 lei

● Barissimo Cocktail Bar vă invită la International Meeting – Language Exchange.
Dacă îți plac limbile străine și dacă vrei să exersezi, să întâlnești oameni noi, diferiți și interesanți, aici este locul! Gazda va fi Stephan Behringer, iar intrarea este gratuită.
Evenimentul începe la ora 20:00.

Club

● După o carieră muzicală de 23 de ani în Germania, unde a susținut recitaluri televizate și live performance-uri în locații de top, Mădălina Mantu se întoarce acasă, pentru a ne bucura cu vocea ei excepțională.
La Fever Pub, sâmbătă și duminică, 04 și 05 noiembrie, Mădălina va interpretă melodii cunoscute din jazz-ul standard și musical-uri de excepție, dar și hit-uri ale anilor 80/90.

● Sâmbătă, 4 Noiembrie, Mr. White din Franța ajunge la malul mării Negre pentru a susține un concert live de rock`n roll, rockabilly, swing și tot ceea ce reprezintă muzică americană a anilor `50.
Intrarea este liberă!

Duminică, 5 Noiembrie

Teatru

● Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului, organizat de Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”, vine în întâmpinarea publicului constănțean cu 14 spectacole de excepție ce vor avea loc în perioadă 4-26 noiembrie.
DUMINICĂ, 5 noiembrie 2017-oră 18.30- Sala Teatrului
SPĂRGĂTORUL DE NUCI de P.I. Ceaikovski
Coregrafia GHEORGHI KOVTUN
Scenografia NATALIA KORNILOVA
Soliști SHIGEYUKI KONDO debut, MIZUKI KUBOTA, MAYU TAKAHSHI, HORAȚIU CHERECHES, ADRIAN MIHAIU, SAYAKA TANNO, ȘTEFAN RÂUȚ.

Evenimente diverse

● Băieții de la ANTRACT își caută pereche la Doors Club!
Duminică, 5 noiembrie, de la 19:30, Doors Club îți dă întâlnire cu trupă ANTRACT-concert desfășurat în cadrul turneului „Vreau să mă insor”.
Prețul unui bilet este 30 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763661622.
Trupa ANTRACT s-a lansat în 1984 și de atunci se menține pe piața muzicală cu noi melodii și noi direcții muzicale, păstrând însă baza muzicii rock. 7 albume și alte două materiale live au fost lansate, perioadă în care au primit susținerea unor case de discuri importante ale momentului: MediaPro Music, Electrorecord, Zone Records etc

● Duminică, 05 noiembrie, de la 19:30 sau 21:30 ai stand up comedy de cea mai bună calitate la Racing Pub Constanța cu Andrei Ciobanu.
Rezervări și informații: 0727 722 464.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x