Anotimpul ruginiu, plin de culoare și farmec a ajuns la ultima lui filă de poveste: Noiembrie. Însă soarele se încăpățânează să dispară, iar vremea însorită din weekendul ce vine va fi în total acord cu evenimentele din acest sfârșit de săptămână. Piese de teatru și balet, stand-up comedy, workshop-uri pentru mămici, concerte live cu artiștii momentului, toate acestea fac deliciul acestei săptămâni.

Joi, 3 noiembrie

Teatru

• O comedie jucată cu casa închisă la premiera de la Harlequin Mamaia, revine la Constanța! Născut din umorul iremediabil al vieții cotidiene, spectacolul “La ginecolog” prezintă cinci personaje ce provin din medii sociale diferite care, în așteptarea domnului doctor, ajung să-și povestească întreaga viață. Preț bilet: 45 lei.

Evenimente diverse

• Dragi mămici, sunteți invitate cu cei mici pentru un timp de relaxare, dulciuri și discuții ca-ntre fete. Dacă sunteți interesate, DC Café este locul unde vă puteți relaxa, joi, 3 noiembrie la ora 10:00.

• Trupa AICI prezintă diferite exerciții de improvizație, care au la bază interacțiunea cu publicul. În urma temelor date de public, trupa de improvizație crează diferite scene, prezentări sau povești, pe loc. Nimic nu este pregătit de acasă.
Un lucru e sigur, fiecare moment este însoțit de mult umor și surprize. Sunteți așteptați să fiți parte din improvizația noastră, pe 3 noiembrie, în Doors Club!
Cu: Andrada Dobre, Iulian Marinescu, Răzvan Mîndruță, Radu Țăpusă, Edi Vacariu.
Suport artist: 10 lei.

Club

• Florin Ristei și FreeStay îți dau întâlnire joi, 3 noiembrie, la Etiquette. Pregătește-te pentru o noapte cu multă magie, muzică live și super distracție. ”Altfel de Magie”, ”Din Întâmplare”, ”Cerșetori de Iubire”, ”Trebuia să fii tu” și alte super piese vor da culoare acestui eveniment live de senzație. Prețul unui bilet este de 35 lei.

Vineri, 4 noiembrie

Teatru

• La Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” are loc Gala Maeștrilor Radu Ciorei- 40 de ani de activitate dirijorală. Spectacolul are loc de la ora 18:30, timp în care veți putea asculta R. Wagner – Uvertura „Maeştrii cântăreţi din Nürnberg”, W.A. Mozart – Concertul nr.1 pentru vioară şi orchestră în Si bemol major, KV 207, D. Capoianu – „Pasărea Phoenix” pentru narator şi orchestră, G. Enescu – Rapsodia nr. 1 in La major, op. 11.

Evenimente diverse

• Dragi mămici, BB Center vă așteaptă în fiecare zi de vineri de la ora 16:30, timp de 2 ore, la o întâlnire în care puteți discuta despre cărți, unde veți putea schimba, vinde sau cumpăra cărți citite și iubite de alți copii, sau chiar și de adulți.
Vi se pregătește un ceai cald sau o cafea, iar micuții își pot alege singuri ce cărți ar dori să citească! Pentru înscrieri trimiteți un email pe adresa: alinaflorea@bbcenter.ro sau 0733 462 057.

• Clubul Sportiv CFR Constanța, înființat în anul 1929, club de fotbal recunoscut FRF, începe campania de înscrieri a copiilor cu vârsta între 5-10 ani (născuți în anii 2006- 2011). Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina: www.Facebook.com/cfrconstanta/.

• Bogdan NISTOR – constănțean înalt și tatuat, expert în transformarea băuturilor alcoolice în datorii și Paul MIREA- comediant dobrogean, apariție recentă și remarcabilă în peisajul bucureștean de comedie, semifinalist la iUmor, vă invită la Pub Galaxy, vineri începând cu ora 20:30 pentru un show de comedie.

Club

• Vineri, 4 noiembrie, trupa BYRON continuă turneul aniversar de 10 ani printr-un concert la Constanța în club Doors. Ești așteptat începând cu ora 22:00 să te distrezi alături de prieteni!

• Formația Malina și Asociația Lipovenilor Staroveri din Dobrogea vă invită să luați parte la o serată cu muzică rusească-lipovenească live asigurată de trupa vocal-instrumentală Malina, la restaurantul Taverna Măcelarului II – Satul de Vacanță (fostul restaurant Ana lui Gojana), în data de 04.11.2016, începând cu ora 21:00. Participarea la eveniment este liberă.

• Princess Club Constanță vă invită vineri la un concert memorabil susținut de Delia. Artista momentului vine în Princess pentru a vă oferi o seară de neuitat, cu melodii vechi și noi. Pentru mai multe detalii sunați la numărul: 0737 746 237.

Sâmbătă, 5 noiembrie

Teatru

• La Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” are loc spectacolul ‘Traviata” de G. Verdi, în regia lui Anghel Arbore și scenografia lui Cătălin Arbore. Spectacolul începe la ora 18:30.

Evenimente diverse

• Sâmbătă, 5 noiembrie, orele 15-18, Centrul Educațional Evolva vă invită într-o incursiune în lumea mistică a prinzătorului de vise.

Prinzătorul de vise este un instrument de divinație menit să-l binecuvânteze pe cel care doarme cu vise plăcute, noroc și armonie. Costul atelierului:
– 80 lei/persoană
– 70 lei/persoană dacă mai aduci o persoană
– 60 lei/persoană dacă mai aduci două persoane.

• Cămara cu Merinde te așteaptă la atelier pe 5 noiembrie, ora 16:00 să înveți cum se prepară cele mai sănătoase preparate de toamnă și pleci cu un zâmbet și o faptă bună la cheie!
*Atelier umanitar, donezi si primesti un cadou, breloc.
Sunteți așteptați cu drag la Cămara cu Merinde din bulevardul Mamaia, nr.180, Constanța, unde Chef Tania Bordianu vă va dezvălui din secretele sale.

Club

• În Club 13 are loc concertul ce marchează lansarea celui de-al doilea LP marca GUERRILLAS intitulat „THE FIRE REVOLUTION” și îi va avea ca invitați speciali pe Astral Ofidian. Petrecerea începe la ora 22:00.

Duminică, 6 noiembrie

Teatru

• Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” vă invită la spectacolul de balet “Lacul Lebedelor”, în coregrafia lui Mihai Babuska și scenografia Adrianei Urmuzescu. Spectacolul începe la ora 18:30.

Evenimente diverse

• Le Premier Constanța organizează duminică, 6 noiembrie, binecunoscutul brunch. De data aceasta veși putea delecta papilele gustative cu ouă benedict, burrito de curcan cu guacamole, quiche forestierre, salata de ardei copt cu branza si măsline marinate, supă picantă de creveți, lasagna cu spanac, paste cu blue crab, midi provencale, tort foret noire și multe alte bunătăți. Prețul este de 79 lei/ persoană.

• La Racing Pub Constanța, duminică ai de la 19:30 și 22:00 stand-up comedy cu
COSTEL, care îți oferă 2 show-uri pline de umor spumos care te vor suprinde.
Rezervări la numărul: 0727 RACING
Prețul unui bilet: 35 lei/ persoană.

Club

• În Doors Club, duminică ești așteptat să descoperi Dixit Jazz Band, un proiect muzical dixie jazz, cu improvizații pe teme standard de jazz. O notă de originalitate o vor da, de asemenea, interpretările în stil dixie ale unor melodii aparținând compozitorilor de muzică ușoară din perioada interbelică și nu numai. Prețul unui bilet este de 30 lei. Info și rezervări la numărul: 0763 66 16 22.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x