Conform tradiției populare românești, luna Aprilie se mai numește și „Prier”, această denumire populară provinind de la verbul “a prii”. Așadar, noi sperăm ca această luna să fie una prielnică și să vă bucurați de evenimentele din weekendul ce dau startul lui Aprilie!

Vineri, 31 Martie

Teatru

• În premieră pe scena Harlequin din Mamaia, un spectacol în care cunoscutul actor Claudiu Bleonț va interpreta fascinanta poveste a unui mare muzician de jazz, pianistul Danny Boodmann TD Lemon.
Spectacolul reprezintă viața romanțată a muzicianului, supranumit Novecento. Este realizat de către regizoarea Andra Negulescu, care semnează și adaptarea dupa excelentul text scris de Alessandro Barrico (titlul original: Legenda pianistului 1900). Acțiunea se desfășoară într-un decor minimalist, avându-l ca pilon pe Claudiu Bleonț, care reușește, cu măiestrie, să interpreteze toate rolurile personajelor. Acesta își petrece întreaga viață la bordul vaporului de croaziera “Virginian”.
Rezervări la 0766 400 181
Prețul bilet 30 lei.

Evenimente diverse

• Specialiștii Google revin în Constanța cu noile cursuri gratuite ale Atelierului Digital!
Participă gratuit la Atelierul Digital cu traineri certificați Google și află mai multe despre oportunitățile din mediul digital și strategiile de marketing digital aplicate de companii! Cursul va avea loc vineri, pe 31 Martie, începând cu orele 16:30, în Facultatea de Științe Economice, Campus Universitar, Corp A, etaj 1, sala A02, de pe Aleea Universității 1.
Află mai multe și înscrie-te gratuit pe www.atelieruldigital.com
Atelierul Digital presupune o serie de cursuri gratuite, livrate de traineri certificați Google, care au ca țintă tinerii indiferent de facultate, profil sau ocupație. Cursul are o durată de aproximativ 3 ore și va fi bazat pe un studiu de caz făcut asupra unei companii reale.
Locurile sunt limitate, așa că nu uita să te înscrii pe www.atelieruldigital.com!

• O seară perfectă în care poți degusta #vinuri create din emoții intense, care produc emoții intense, vinuri apărute din setea pentru personalitate pentru oameni cu personalitate, vinuri pentru cei care nu se mulțumesc cu puținul… #ChateauVartely #Individo #vinmoldovenesc, într-o seară umoroasă…
#DanielIancu & #CostelPatrascan
Este un concept neconvențional, inedit, cu mare impact la public, un spectacol la care se râde non-stop și în urma căruia spectatorul pleacă cu „ceva” acasă. Este un spectacol de atitudine care abordează teme care ne frământă pe toți, tratate într-un limbaj universal: #umorul de calitate alături de un #vin distins, intens, corpolent, special, elegant cu o „inimă” plină de caracter.
Pentru a înțelege și mai bine arta vinului și a umorului, sunteți așteptați pe 31 martie la #Timeless.

Club

• Vineri, Cuba vă invită la un periplu prin muzica românească de dans a anilor ’80 – ’90 – 2000!
Tuturor ne este dor de petrecerile nebune din discotecile românești! Vineri, avem ocazia să ne reamintim hiturile românești care ne-au marcat copilăria și adolescența tuturor!

• Pe 31 martie, formația Travka va susține un concert la Constanța, în Doors Club (str. Traian nr. 68A), începând cu ora 22:00.
Travka au pășit pe scena alternativă românească în 2002. Prin concerte pline de energie și o lirică deosebită, trupa a cucerit definitiv un public fascinat de forța acordurilor rock împletite cu poezia provocatoare a versurilor.
Prețul unui bilet este 30 de lei.
Info și rezervări la telefon: 0763 66 16 22.

Sâmbătă, 1 Aprilie

Teatru

• Trupa Suflețel îi invită pe cei mici la un spectacol, adaptare după una dintre cele mai cunoscute povești scrise de Ion Creangă: Ursul pacălit de Vulpe!
Viața în pădure e o aventură. Vulpea vicleană caută mereu câte un naiv, de la care să adune niscaiva bunuri, desigur prin șiretlic.
Cum îi păcălește pe cei întâlniți, hai să descoperiți pe 1 aprilie, de la ora 11:00, la HARLEQUIN Mamaia!
Un spectacol vesel, ritmat pentru toată familia!
Rezervări la 0766 400 181
Prețul unui bilet este de 25 lei de persoană, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

• Teatrul de Stat Constanța are plăcerea de a vă invita la comedia “Jurnal de România. Constanța”, realizat de regizoarea Carmen Lidia Vidu. Piesa are șase protagoniste, șase actrițe care, de aceasta dată, se joacă pe ele însele. Femeile înțeleg cel mai bine rostul oglinzii, care coincide cu rostul unei autentice pagini de jurnal. Pentru femeie, a avea o oglindă înseamnă a avea mereu curiozitatea de a-și căuta/controla/măsura identitatea. O curiozitate ce nu poate fi despărțită de nevoia de a reflecta la cum arăți, ce se întâmplă cu tine/ce ești și ce poți deveni. Mă oglindesc, deci gândesc. Mă oglindesc, deci povestesc.
„Jurnal de România” este un proiect multidisciplinar care reunește filmul experimental, artele vizuale și teatrul. Toate materialele sunt documentate jurnalistic din perspectiva antropologico-vizuală a comunităților privite din unghiul actorilor care locuiesc și activează acolo.
Durata spectacolului: 1h 20minute.
Spectacol nerecomandat copiilor sub 13 ani.
Actori: Mirela Pană, Lana Moscaliuc, Turchian Guzin Nasurla, Laura Iordan Adrian, Alina Mantu, Florina Stănculeț.

Evenimente diverse

• Alături de Daniela Caplan, designer bijuterii handmade, cu o vastă experiență în acest domeniu de peste 7 ani, Ajungem MARI Constanța vă invită pe 1 aprilie, ora 10.00 la AGORA tea & coffee la un atelier caritabil de confecționare bijuterii handmade cu tema “Inițiere în tehnica WEAVING (modelarea sârmei)”!
Donație minima sugeraăa: 69 lei/persoaă. Fondurile obținute (după acoperirea costurilor organizatorice) ajută să continue seria proiectele educaționale pentru copiii din centrele de plasament din Constanța.

Vor fi incluse toate materialele și uneltele necesare, veți beneficia de informații legate de tehnici de weaving, mici trucuri pentru lucrul cu sârma și veți pleca purtând acest set, fiind lucrat de dumneavoastră, sub îndrumarea Danielei!
Atelierul începe la 10.00 fix! Punctualitatea te ajută să respecți timpul tău.
Durata atelier: 3 ore.

• La Șușote prăjiturile pe care mamele/bunicile noastre le făceau în comunism rupeau orice macaroons de astăzi.
Christine’s Bakery ne tentează cu 3 deserturi din perioada comunistă:

1. Prajitura Intercontinental, cu foi cu nuci umplute cu crema fină din lapte, ouă și unt.
2. Prajitura Televizor – cunoscută și ca prajitura Budapesta, cu foi de cacao și un blat de pandișpan și o cremă răcoroasă cu lămâie.
3. Napolitană cu caramel și nuci.

Pentru rezervări sunați la:
0737 229 219 – Cristina
0731 015 070 – Alexandra.

• Primavara aceasta se continuă petrecerea în stil grecesc la Le Premier: dansează până găurești podeaua, sparge farfurii și aruncă cu garoafe. În scurtele pauze de respiro vă răsfățați cu Ouzo și preparate grecești special alese de Chef Lorenzo și echipa sa.

Pentru ca atmosfera să fie perfectă și autentică, invitații speciali vor fi formația ANTIK și Ansamblul de dansuri grecești Elpis.
Preț: 89 lei/ persoană (include 1 shot Ouzo)
* Copiii până în 12 ani beneficiază de 50% reducere
Rezervări la 0753 099 099.

• Pe 1 aprilie, de la ora 21.00, la HARLEQUIN Mamaia percuția lui Ovidiu Lipan Țăndărică și țambalul lui Marius Mihalache se întâlnesc pe aceeași scenă, iar muzica prinde grai fără a fi nevoie să vorbească. Vino să-i vezi live, într-un super-concert, la Harlequin Mamaia .
Rezervări la 0766 400 181, în intervalul orar 11.00 – 21.00.
Preț bilet: 55 lei.

Club

• Fratelli Club Constanța vă invită sâmbătă la o petrecere marca Johnnie Walker Black Label, cu un invitat special: Tony Alones. Tony se reîntoarce pe scena Fratelli direct din Saint Tropez pentru o seară incendiară! #letsfratellize începând cu ora 11:30.
Pentru info și rezervări: officeconstanta@fratelli.ro / 0725.510.000.

Duminică, 2 Aprilie

Teatru

• Teatrul de Stat Constanța vă așteaptă la Nunta lui Figaro sau „Ziua (cea) mai nebună”, celebra comedie satirică de Beaumarchais.
Un spectacol cu unul dintre cele mai celebre și cuceritoare personaje din istoria teatrului universal: Figaro. Replici savuroase, răsturnări spectaculase de situații, efecte comice, un ritm susținut al acțiuni, fantezie efervescentă și plăcerea jocului.
Durata spectacolului : 2h si 40- – plus pauza 10 minute.
Actori: Tani Stefu, Bogdan Caragea, Luiza Sarivan, Luiza Martinescu Toma, Cristina Oprean, Lana Moscaliuc, Cosmin Mihale, Florentin Roman, Laura Crăciun, Ionut Alexandru, Dan Cojocaru, Alexandru Iacov, Daniela Ivanciu.

• Duminică, 2 aprilie, ora 11.00 Hotel IAKI organizează spectacolul interactiv pentru copii și părinți „Croitorașul cel viteaz” cu Trupa Suflețel.
7 dintr-o lovitură! Câți dintre noi se pot lăuda cu asemenea ispravă, chiar dacă am vorbi doar despre muște!? Ei bine, micul croitoraș, cu încredere în el, traversează o mulțime de peripeții pline de haz, se descurcă de minune cu uriașii „fioroși”, dovedind că a fi de ispravă nu are de-a face cu înălțimea, ci cu istețimea! Un spectacol antrenant, izvor de hohote de râs și generator de bucurie pentru întreaga familie!
Preț bilet 25 lei/persoană.
Biletele se achiziționează de la recepția hotelului IAKI în 24h de la rezervarea telefonică.

• “Amantul Perfect“, o comedie savuroasă, destinată adulților, adaptată după textul lui Neil Simon, prezentată de Teatrul SEMN din Constanța, la Club Phoenix.
Sătul de o viață prea cuminte, Barney Cashman decide să aibă o aventură extraconjugală pentru a-și condimenta un pic existența oarecum prea liniștită.
O mulțime de situații comice se vor revărsa în viața lui Barney Cashman și vă invităm să descoperiți extraordinarele lui abilități când e vorba să fie amantul perfect!

Din distribuție fac parte: Gabriel Montescu, Mădălina Petrencu, Diana Filip, Carmen Montescu.
2 aprilie, ora 21.00, la Club PHOENIX
Rezervări la 0766 400 181
Biletul constă 35 lei.
INTERZIS MINORILOR!

Evenimente diverse

• Câștigătorul Vocea României, vine împreună cu colegul său de trupă pentru prima dată la Timeless! Un proiect acustic pentru toți cunoscătorii de muzică bună!
Tibi, o voce într-adevăr extraordinară, Angus, un chitarist de care vă asigurăm că veți mai auzi, 24 de ani amândoi, autodidacți… vă invităm să veniți să-i cunoașteți! Doi tineri care promit să va impresioneze!
Preț bilet 25 de ron.
Info și rezervări: 0730 588 038 / 0727488470.

• Duminică, 2 Aprilie, de la 19:30 și 21:30 ai stand up comedy la Racing Pub Constanța.
COSTEL îți oferă 2 show-uri pline de umor spumos care te vor suprinde.
Rezervări la: 0727 722 464.

Club

• NIGHTLOSERS este o trupă înființată în 1994. Cântă blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții etno române, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă dintr-un film autoironic.
Au reprezentat Romania în mai toate țările din Europa, dar și în SUA sau Canada.

Duminică, 2 aprilie, de la ora 20:00, nu ratați întâlnirea cu una dintre cele mai savuroase trupe din România.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul Doors Club.
Info și rezervări la telelefon: 0763 66 16 22.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x