Ce facem în weekend?

Nici nu ne-am dat seama cum au trecut lunile iunie și iulie, dar tot ce contează acum este cum vom petrece luna august! Pentru acest sfârșit de săptămână, în Constanța și în stațiunea Mamaia, vi s-au pregătit seri ce cinema în aer liber, festival, atelier de dezvoltare personală, degustare de vin pentru adulți dar și un show minunat pentru copii în Parcul Tăbăcăriei!

Vineri, 4 August

Evenimente diverse

• Centrul de dezvoltare și consiliere personală organizează un atelier pentru dezvoltarea adolescenților. Acest atelier va ajuta la dezvoltarea creativității, spontaneității, cooperării în întâlnirea cu celălalt, dobândirea unei capacități de comunicare autentică, creșterea gradului de empatie. Prețul este de 50 lei/ persoană.

• Serile de film continuă la Shut Up, Beach!
Începând cu ora 21:00 la Shut Up, Beach! Mamaia Nord, IQOS prezintă:
Mame bune și nebune, o comedie nonconformistă în care Mila Kunis, Kristen Bell și Annie Mumolo sunt hotărâte să renunțe la prejudecăți, în favoarea distracției. Intrarea este liberă.
Hai la film!

Club

• Fratelli dă startul unui weekend incendiar cu petrecerea Wild Spirit, ai cărei invitați speciali sunt Taraf de Caliu!

• Kudos Beach vă așteaptă la petrecerea Weekend moods! Este primul weekend din August așa că alăturați-vă lui DJ Nocturno, Alin G, Dobrikan și mulți alții!
• Săptămâna aceasta, Tapo vă așteaptă la o petrecere despre voi, pentru a vă mulțumi! Așa că nu puteți rata un eveniment la care turiștii și constănțenii sunt principalii actori!

Sâmbătă, 5 August

Evenimente diverse

• 5 august 2017 este ziua dedicată vinurilor rose și spumantelor! Fratelli Beach&Club Mamaia a bifat aceasta zi și a trecut-o în calendar exclusiv pentru degustări, pentru întâlniri cu prietenii și acces la o selecție premium de vinuri locale și internaționale. Sunteți așteptați începând cu ora 14:00!

• În fiecare sâmbătă și duminică, în Parcul Tăbăcărie, copiii au parte de WE LOVE TO PLAY, cel mai interesant show de animație din Constanța, susținut de Trupa Zbumzzi! Programul de distracție începe de la ora 10.00, când copiii se vor întâlni cu Trupa Zbumzzi. Programul de animație va începe prin introducerea copiilor în planul de distracție, animatorii se vor prezenta în fața lor și vor face cunoștință cu aceștia. Apoi, vor începe încălzirea fizică, pregătitoare orelor de distracție.
Intrarea este liberă. Locație: “Țara Piticilor”, Parc Tăbăcărie.

• Asociația culturală ”Nihil Sine Arte” vă invită sâmbătă, 5 august 2017 la Muzeul de Artă, Constanța, la un divertissement litteraire, cu participarea lui Matteo Taufer, profesor de limba greacă și latină, președintele Asociației Italiene de Cultură Clasică din Trento.
Invitat special: Aida Tavitian – voce
La pian – Octavian Renea.

• Sâmbătă sunteți așteptați pe terasa restaurantului Akolade la o seară magică.
În ce va consta magia? În transformarea timpului în emoție, a stresului în relaxare și a tuturor sentimentelor în puritate.
Concertul Alexandra Ușurelu este dovada faptului că blândețea și gingășia, împreună cu talentul, pot deveni o adevarată artă pe scenă și pot încânta auzul și sufletul în același timp.
Pentru rezervări puteți suna la telefon 0725402942 sau e-mail guest.relations@hotelvega.ro.

• Sâmbătă, 5 august 2017, în Piațeta Casino din Mamaia, în al patrulea weekend al festivalului MAMAIA Fairytale 1st Edition, se va desfășura un concert al trupei Mandinga!
Intrarea este liberă!

 

Club

• Ai ocazia să îi vezi pe Moonlight Breakfast într-un spectacol nou și în același timp familiar pe Plaja H2O sâmbătă, 5 august. De data asta trupa revine cu un concept proaspăt de remixuri la piesele lor printr-un Live Dj Set de excepție. Vara e în toi, petrece-o cu pe plajă!
Seara începe cu un warm-up pe rimturile electrizante ale lui Happy Gutenberg.

• Princess Summer Club vă invită sâmbătă alături de Delia, care va susține un super concert pe plaja Princess Summer Club!

Info&Booking: 0720 535 383 / 0720 535 382.

Duminică, 6 August

Evenimente diverse

• Cea mai mare petrecere cu spumă se va ține în stațiunea Mamaia, la Princess Summer Club!
Nu puteți rata un eveniment atât de frumos și inedit!
Pentru rezervări: 0720 53 53 83 / 0720 53 53 82.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x