Inspiră… expiră… Nu-i așa că poți simți vara? Nu simți cum soarele arde mai tare? Cum aerul e mai cald? Cum florile miros mai frumos și totul parcă a prins o altă culoare? Nu părem toți mai veseli și mai deschiși? Noi simțim toate aceste lucruri și nu putem decât să ne bucurăm, iar evenimentele din weekend vin pentru a ne susține aceste idei și de a ne face să zâmbim!

Vineri, 5 Mai

Evenimente diverse

• Vineri, 5 Mai, Vivo Mall Constanța vă așteaptă la Târgul Imobiliar. Aici puteți afla noutăți în domeniu, vă puteți informa în legătură cu spații comerciale sau rezidențiale. Târgul este deschis în perioada 5-7 Mai.

• Gustăm un vin bun la malul mării? Ești așteptat la Selgros Constanța Nord, la Festivalul de Vin RoWine. Deguști, socializezi și descoperi cele peste 100 de vinuri aduse de 20 producatori!

• Nu e vorba despre educație, experiență, cunoștințe sau forță intelectuală. Nici una dintre acestea nu are rolul de a prezice de ce o persoană reușește și o alta, nu. Observăm cum persoane despre care se presupune ca sunt eminente și cu o educație deosebită fac eforturi imense, în timp ce altele, care au mai puține calități evidente, înfloresc. Și ne întrebăm: De ce?
Răspunsul are aproape întotdeauna legatură cu acest concept numit „Inteligență Emoțională” (EQ).
Fie că îți pui întrebări despre inteligența emoțională de ani întregi, fie că este un concept total nou, acest workshop îți poate schimba drastic modul în care privești succesul.
Temele abordate:
Ce este inteligența emoțională?
Competențele inteligenței emoționale
Strategii de dezvoltare a inteligenței emoționale
Inteligența emoțională și cariera
Când? Vineri, 5 mai, de la ora 18:00 – 20:00.
Unde? Constanța, Bulevardul Mamaia nr.118.
Cât costă și cum achit? 50 lei/persoană. Dacă vii cu un prieten, ai reducere: taxa este 70 lei pentru 2 persoane.

• Poftă de Verde vă propune o nouă întâlnire în cadrul căreia se va pune în discuție:
– Ce este detoxifierea?
– Avem nevoie de detoxifiere?
– Cât de frecvent ar trebui făcut un program de detoxifiere?
– Îl pot face singură sau am nevoie de specialist?
– Care sunt alimentele care susțin procesul de detoxifiere?
– De ce am ajuns să avem atâtea probleme de sănătate?
Răspunsurile la aceste întrebări și la multe altele vor fi oferite de Lucia Gavrilita, consultant în nutriție vie, certificată de ‘Hippocrates Health Institute’, S.U.A.
Evenimentul va avea loc pe 5 mai la ora 18.00 la Pofta de Verde (Str Nicolae Iorga nr 10, colț cu Chiliei).
Numărul de locuri este limitat, înscrierile se fac la nr. de telefon 0736.676.006.
Prețul biletului este de 15 lei și include o băutură „vie” din partea casei.

• Pe 5 mai 2017, Tudor Gheorghe va fi la Casa de Cultură Constanța, de la ora 19:00, cu un nou spectacol, întocmit în mod iscusit, sub titulatura „Îndrăgostiți fără noroc”. „Olteanul universal” a fost dintotdeauna un îndrăgostit cu noroc și s-a gândit să creeze un spectacol pentru cei fără noroc, transformându-le nenorocul în cântec de dragoste. Tudor Gheorghe se va lupta, prin „exorcizare muzicală”, cu nenorocul altora, având cele mai frumoase unelte: poezia și melosul românesc.

Club

• Arrrrribaaa!!! Vineri, 5 Mai sărbătorim la „Cinco de Mayo” la EL Comandante! Petrecem până dimineață pe ritmuri latino!
Prețuri speciale la băutură: Shot Tequila: 5 Lei și Tequila la metru: 40 Lei, se vor îmbina perfect cu pinatele cu surprize! Care surprize? Ei bine, pentru asta trebuie să fiți acolo începând cu ora 22:00!

• Tribute to Red Hot Chili Peppers la Doors Club! Trupa RoHCP este formată din 5 membri, colegi și prieteni: Cosmin, George, Bogo, Andrei și Adi.
Au început proiectul tribute de mai puțin de 2 ani. Deci se poate spune că sunt încă la început, deși au avut câteva zeci de concerte în formula de tribute, diverse setting-uri: de club majoritatea, dar și de festival, concerte în aer liber sau evenimente private.
Vineri, 5 mai, Romanian Red Hot Chili Peppers la Doors Club, Constanța.
Prețul unui bilet este 30 de lei.

Sâmbătă, 6 Mai

Teatru

• Trupa Suflețel îi invita pe cei mici la un spectacol interactiv din care vor afla ce înseamnă forțele Binelui și ale Răului, cum acționează ele și cum, iubirea, sinceritatea și curajul triumfă.
Sâmbătă, 6 MAI, ORA 11.00, la HARLEQUIN Mamaia, o adaptare unică după basmul lui Charles Perrault, care combină jocul păpușilor cu cel al actorilor!
Rezervări bilete la 0766 400 181,
Preț bilet 25 lei/persoană.

Evenimente diverse

• Alături de Daniela Căplan de la BijuteriiAma, Work At Home Moms v-a pregătit un curs de realizare a bijuteriilor handmade.
Ne vedem pe 6 mai, între orele: 10.00-13.00
Loc: sediul Helen Doron English Constanța Sud, Str. Ștefan cel Mare, nr. 128A (repere: între ING Bank și Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL)
Înscrierile se fac la telefon: 0734.183.981
Preț: 70 lei (toate materialele și uneltele sunt incluse în preț).

• Începând cu 6 Mai se dă startul unui nou curs de Hip Hop pentru Adolescenți!!
Hip hop, Jazz Funk, Urban & New Style sunt cele mai populare stiluri de dans la ora actuală, dar întrebarea este: Câți dintre voi nu ați auzit doar de ele, ci știți să le și dansați?
Dacă ești curios\curioasă să înveți să dansezi aceste stiluri și să afli câte ceva despre originile lor, hai la class în fiecare sâmbătă și duminică ora 13.00, începând cu 6 Mai!
Sună la 0773 748 749 și află ce ofertă ți se potrivește!

• Șușote v-a pregătit un nou weekend culinar!
Cake Heaven | Desert Royal
1. CheeseCAKE cu caramel
2. The ultimate chocolate peanut butter CAKE
3. Chocolate raspberry mouse CAKE
Pentru rezervări sunați la:
0721234769 – Oana
0731015070 – Alexandra

• Liga Maiștrilor Militari de Marină are placerea de a vă invita în data de 06 mai 2017 la „Balul Maistrului Militar de Marină”.
Activitatea marchează 108 ani de la înființarea Corpului Maiștrilor Militari de Marină și se va desfășura începând cu orele 19 în incinta restaurantului AMORE.
Prețul biletului este în valoare de 75 lei pentru membrii L.M.M.M. și 150 lei pentru cei ce nu sunt membri.

• Paul Lungu este un magician inedit, comic și original, multiplu premiat internațional cu mii de spectacole la activ. Prestațiile sale l-au adus la un pas de marele premiu în emisiunea iUmor, iar canalul sau de YouTube TOP OPT, primește sute de mii de vizualizări săptămânal! Stilul, atitudinea și experiența în divertisment, îl fac unul dintre cei mai captivanți entertaineri români. Sunteți așteptați pentru o experiență de neuitat de magie și stand up comedy doar la VICIO Café!
Rezervări la numărul 0722593745.

Club

• Café del Mar vă așteaptă la petrecerea intitulată sugestiv “Shut Up and Dance”! La Café del Mar Mamaia sezonul estival a început iar petrecerile se țin lanț încă din luna mai. Doritorii sunt așteptați începând cu ora 11:00.

Duminică, 7 Mai

Teatru

• Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” Constanța vă invită la piesa “Toscana” de G. Puccini. Opera îi are în distribuție pe Anda Pop, Răzvan Săraru, Constantin Acsinte, Ștefan Popov și mulți alții, în regia artistică a lui Gheorghe Bărbulescu.
Preț bilet: 8 lei pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; – 15 lei pentru pensionari și studenți, pe baza talonului de pensie și a carnetului de student vizat la zi; – 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcție de locul ocupat în sală.

Evenimente diverse

• „Efectele practicarii yoga sunt uimitoare. Dupa doar cateva minute, te simti mai viu si mai deschis, linistit si relaxat. Mintea iti este mai clara. Restul zilei devine mai usoara si solutii apar la probleme. Credeam initial ca sunt prea ocupata sa practic yoga. Acum stiu ca SUNT PREA OCUPATA SA NU PRACTIC YOGA”
Prezentarea va fi sustinuta de Bogdan Racoreanu din cadrul Vitality Pilates Studio Constanta. (www.vitalitystudio.ro)
Evenimentul va avea loc pe data de 7 mai ora 12.00 in cadrul restaurantului Pofta de Verde ( Str Nicoale Iorga nr 10, colt cu Chiliei)
Participarea este gratuita.
Inscrierile se fac la nr de telefon 0736.676.006.

Club

• Doors Club va invita duminica, 7 mai, la un concert de exceptie cu Berti Barbera & Nicu Patoi. Un eveniment de referinta pentru degustatorii de muzica adevarata.

Biletele se vor pune in vanzare la sediul clubului, in saptamana evenimentului. Info si rezervari la tel.: 0763 66 16 22.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x