Chiar dacă vorbim de activități culturale, sportive, culinare, acest început de Octombrie este plin, semn că toamna și-a intrat în rol și ne aduce numai evenimente frumoase. De la spectacole de teatru cu actori renumiți, la expoziții de pictură, atelier digital Google, evenimente sportive și noi localuri care se inaugurează în acest weekend, sunteți așteptați să vă destindeți, relaxați și distrați la primul sfârșit de săptămână al lui Octombrie.

Vineri, 6 Octombrie

Teatru

● Spectacolul „Eutopia”, care deschide stagiunea 2017 – 2018, este un colaj din cinci piese ale lui Aristofan, dintre care o parte au fost acum traduse pentru prima oară în România. Cele trei piese care alcătuiesc substanța sunt „Acarnienii”, „Lysistrata” și „Plutos”, câteva monologuri fiind și din „Pacea” și „Adunarea femeilor”.
Spectacolul Eutopia este unul interactiv, în mai multe rânduri spectatorii fiind invitați să voteze alături de personaje. De asemenea, numeroasele momente corale fac din Eutopia aproape un musical. Precizăm, de asemenea, ca NU este un spectacol recomandat minorilor.

Evenimente diverse

● Să începem un weekend plin de relaxare cu o expoziție frumoasă de picture la Șușote! Mihaela Oneșa respiră într-un gestualism amplu, cu o cromatică calmă, învigorată însă, în fiecare lucrare, de un accent neașteptat. Simți în pânzele ei armonia dintre mișcarea lăuntrică și universul, de o geografie mitică, în care trăiește. Expoziția este deschisă între 09:00 și 23:00.

● Atelierul Digital Google revine la Constanța, de data această cu o nouă temă: cum construim o prezență online? În cadrul acestui atelier va fi invitat Adrian Enache, CEO @Omniperform.
Locurile sunt limitate așa că nu uita să te înscrii pe www.atelieruldigital.com!

Cursul este gratuit și are o durată de aproximativ 3 ore și va fi bazat pe un studiu de caz făcut asupra unei companii reale, iar în cadrul acestuia vor fi abordate subiecte precum:
Strategii de promovare
Social Media
AdWords
Web Analytics
Evenimentul se desfășoară în cadrul Universității Ovidius Constanța, începând cu ora 09:00.

● Încotro se îndreaptă turismul din România? Care sunt principalele provocări și cum se pot implica principalii actori din sectorul turismului pentru a genera acea dezvoltare economică de care România are atâta nevoie? Astfel de informații vor fi diseminate vineri, 6 octombrie, la conferința „Dezvoltarea durabilă a turismului în România” organizată de JCI Constanța cu sprijinul Universității Ovidius Constanța.
Înscrierile se pot face online accesând linkul: https://goo.gl/7NfhDH
Detalii la telefon: 0722828121 sau pe adresa de e-mail office@jciconstanta.ro.
Taxa de participare este de 95 lei/persoană și include sesiunile din intervalul orar 10.00 – 18.00 și două pauze de cafea (apă, cafea, patiserie, alune).

● Art Gallery Constanța invită toți artiștii stagiari, membri UAP România, să participe la evenimentul „Salonul de Toamnă”, ce va avea loc pe data de 06.10.2017.

Pasionații de artă sunt așteptați începând cu ora 18:00.

Club

● IQ Pub caută studenți și alți supereroi dispuși să petracă până în zori de zi. Petrecerea de deschidere a celui mai nou pub din Constanța va avea loc vinery, alături de Trupa Crossover. Vino cu gașca pentru a petrece un nou an studențesc.
Atenție! Prețurile păstrează spiritual studențesc.

● Vineri, 6 octombrie, ora 20:00, la Doors Club Constanța vi se pregătește un concert unicat: Marco Mendoza – Viva la Rock (eveniment în cadrul European Tour 2017). După concert, fanii sunt așteptați la un Meet And Greet cu întreaga trupă.
Prețul unui bilet este 50 de lei.

Sâmbătă, 7 Octombrie

Teatru

● Povestea greierașului care a crezut că vara e eternă, a furnicii de ispravă și a tuturor celor care descoperă că în lumea asta mare e loc pentru fiecare se va juca la Harlequin Mamaia!
Sâmbătă, 7 OCTOMBRIE, ORA 11.00, Trupa Suflețel vă așteaptă la HARLEQUIN Mamaia
Rezervări la 0766 400 181.
Biletul costă 25 lei/persoană,
Rezervarea telefonică este obligatorie.
Locurile sunt limitate!

● Cafeneaua – O bufonadă amară, ce ne propune să cunoaștem povestea simplă a unei familii americane: Louise și Wally Murdock (vazuți la 30, 50 și 70 de ani); căsnicia lor fisurată dar și consolidată de apariția tinerei Janet. Protagoniștii spectacolului sunt mari actori ai scenei românești: Emilia Popescu, Dana Dogaru și Horațiu Malaele.

O comedie în care râsul capată gustul sărat al lacrimilor. Un spectacol despre viață, iubire, tradare și singuratate.
Evenimentul are loc la Casa de Cultură Constanța, la ora 19:00.

Evenimente diverse

● Hotel Ibis Constanța vă invite la un curs de Management, Marketing și Medicină Dentară.
O zi pentru tine și echipa ta în care vei afla:
– secretele financiare ale cabinetului dentar.
– cum să-ți organizezi agenda pentru a-ți crește productivitatea și profitabilitatea.
– cum să construiești o echipă de succes în cabinetul dentar.
– cum să-ți crești calitatea comunicării cu membrii echipei și cu pacienții tăi.
– cum să-ți organizezi prezența online folosind instrumentele gratuite existente la ora actuală.
– cum să organizezi și să conduci prima consultație.
– cum să prezinți un plan de tratament și un deviz financiar comfortabil pentru tine și pacient.
– cum să crești rata de acceptare a planurilor de tratament prezentate.

● Evenimentul Alerg pentru Spitalul Copiilor este o alergare umanitară prin care se urmărește construirea primului Centru Independent de Hematologie și Oncologie Pediatrică din România. Pentru a realiza acest lucru, organizatorii au nevoie de 80.000.000 RON, care, deși pare o sumă mare, ar însemna ca fiecare român să doneze 1 leu o data la 9 luni sau 4 lei în total.
Startul se dă la ora 9:00 în Parcul Tăbăcăriei.

● Hai să faci cunoștință cu sportul constănțean!

Cluburile și asociațiile sportive din Constanța te așteaptă în perioada 7-8 octombrie cu informații și prezentări pentru starea ta de bine!
2 zile în care puteți afla detalii despre o gamă largă de sporturi, de la yachting, ciclism, baschet, karate până la șah, paintball, handball, kendo, tenis de câmp sau chiar rugby.
Evenimentul va avea loc în zona intrării numărul 3 din VIVO! Constața.

● Maria Scarlat și Veronica Enuscă vor fi trainerii în cadrul Atelierul interactiv Curățenia interioară de toamnă. Acest atelier ține 6 ore, iar cei implicați vor outea să identifice resursele interioare pentru a conștientiza și a învăța cum să le folosești într-un mod sănătos.
Prețul este de 60 lei, fiind disponibile doar 10 locuri.
Pentru înscriere: 0737179919, Strada Ștefan cel Mare, nr. 56.

● Vino să vezi live magie adevarată!
Nu contează ce ai văzut până acum la televizor sau pe internet, magia trebuie trăită pe viu. Oferă-ți această experiență, ție și prietenilor tăi. Și se promite un spectacol fantastic, viu, plin de imaginație și entuziasm. Împreună veți aduce imaginația pură a copilăriei și visele colorate ale celor maturi. Veți putea sărbatori magia doar la Teatrul Oleg Danosvki, începând cu ora 11:00.

● ASOCIAȚIA ECSIA SOCIAL ORG vă invită pe 7 octombrie, începând cu ora 19.00 la Amfiteatrul din Parcul Tăbăcarie la un spectacol de poezie și coregrafie despre viața poetului exilat la Tomis, Ovidius Publius Naso. Spectatorii vor putea urmări două spectacole distincte: „Ovidius – de rerum natura” spectacol coregrafic și „Poezie în mișcare”. Evenimentul face parte din ”Festivalul Mondial de Arte și Interculturalitate Ovidius”.

● JCI România premiază tinerii implicați cu rezultate deosebite în cadrul evenimentului TOYP & JCI Romania AWARDS ce va avea loc pentru prima dată la Constanța cu ocazia Conferinței Naționale JCI România. Evenimentul festiv va avea loc la Universitatea „Ovidius” din Constanța din Bulevardul Mamaia nr. 124, Aula B pe 7 octombrie începând cu ora 19.00.
Intrarea este liberă, iar ținuta de gală: Black Tie.

Club

• Club Pheonix vă invită la un concert deosebit în compania celor de la Pheonix.
Cei interesați își pot procura bilete de la sediul localului, iar petrecerea va începe la ora 21:30!

Duminică, 8 Octombrie

Evenimente diverse

 

• Adi Farcaș, de la Centrul de meditații din Dumbrava, va susține o nouă conferință publică despre meditația vipassana, pentru toți constănțenii interesați. Evenimentul, al doilea pe acest an, va avea loc duminică, 8 octombrie, la Pofta de Verde, cu începere de la ora 17.00. Daca aveți prieteni care vor să participle sunt asteptați cu drag.
Intrarea este liberă.

Pentru înscrieri și informații: 0722584037 (Simona)
Capacitate maximă: 35 locuri.
Participarea se face doar pe bază de înscriere.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x